Yemekteyiz - Show Tv

yaktım sigaramı aldım kahvemi çor -çocuk -koca yatmışken şöle rahat bi izleyim bakim bugün yarısı işyerinde yarısı evde izledim pek bişi anlamdım .. :nazar:

bugunkini izlememiştim şimdi baktımda.nurayın rendesi nsl güzel öyle.patates havuç falan rendeledi ya..ondan nerede bulabiliirm acaba.hiç rastlamadım biyerde..

bugunkini izlememiştim şimdi baktımda.nurayın rendesi nsl güzel öyle.patates havuç falan rendeledi ya..ondan nerede bulabiliirm acaba.hiç rastlamadım biyerde..

evet bende ilk iş alcam ondan sanırım ıkeada bulabilirim ..
leyla cadısına bakın kürkünü göstercek ya illa çıkarmıyo laelaelaelaelae

evet bende çok begendim o rendeyi özel bi alet dedi ama nerden aldıgını sölemedi...çok pratik demi...

geçen günde hangi yarışmacıydı unuttum bir tanesinde kaşar peynir dilimleyici gördüm şimdi onu arıyorum heryerde süper bişidi yaa delikafadulden

kızlar bu kullandığı alet bir ara pazarlarda orda burda çok satılan bir aletti.geçen babam anneme bulmuş almış pazardan,enteresandır annem beğenmemişti ne işe yaradığını anlamadığı için.umarım seyredip anlamıştır nasıl kullanması gerektiğini canım anacım.

rendeyi bir fuardan aldım dediydi.. o kaşar rendesini de o yarışmacıya arkadaşı getirmiş. Tchibo sanki bir ara satmıştı ondan. Kaşar rendesi yani.

dünya mutfağından filan bahseden hava atan leyla cadısı böyle şık bir akşam yemeğinde içeçeği kutusundan içeçek kadar görgüsüz olduğunu gösterdi bize ..

aslında murat da haketti gibi bi erekgin mantı açması olay bence:) üstelik hiçte kendini begenmiş tavırları yoktu dogal davrandı adam ama leyla yada garibin kazanmasından iyidir nuray...

nuray iki aylık evliyken kocası ölmüş ya resimlerini gösterdi çok üzüldümmm..nsl hayat dolu ama,ve evlenmemiş bidaha...onu görünce birinci olsun istedim ne yalan dieyim..yoksa yaşlı bi kadın vardı ya ayyy adını unuttum işte o kazansın diyodum..

kızlarrrr şimdi reklamını gördüm önümüzdeki hafta yarışmacılarının
ya bende şüphelenmeye başladım bunlar resmen ajans oyuncuları gibiler inanılmaz bir hafta bizi bekliyor ...

aa verdiler mi gelecek haftayı.. gündüzki yayında vermemişlerdi.. neyse, hsonu boyunca tekrarlarla artık

kızlar yeni yarışmacılar birer bomba valla bi gözlüklü teyze var tammm bir kıl reklamlarda bile ben buradayım dedi valla :KK70:

bu leyla ne kıl ya baştan zaten menüyü okurken belli etti kendini
domates çorbası; hi sevmediğim bi çorba
su böreği; hamurişi sevmem
salata; bildiğimiz mevsim salata
profitrol; ağır bi tatlı onuda sevmem
bu aynı gülsenin oynadığı rol leylada rol yapıyor zaten valla eşimle iyi güldük hele kıyma ve köfte hikayesi iyi komedi oldu bize yanlız çok sahtekar insanlar varmış ben bu programda bunu öğrendim

X