Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten bu yarışmanın bana öğrettiği tek şey pratik mutfak aletleri oldu açıkçası epey cahilmişim bu konuda onu anladım kaydirigubbakcemile3
ewt katılıyorum sana sanki bugün kastı bişi beğenmedi birgül hanım.ama nuraya yapmamalıydı bence böyle. en çok eleştirenlerden biriydi nurayı.-tatlicadiarzu-
Sayfa Bulunamadıkızlarrrr şimdi reklamını gördüm önümüzdeki hafta yarışmacılarının
ya bende şüphelenmeye başladım bunlar resmen ajans oyuncuları gibiler inanılmaz bir hafta bizi bekliyor ...
hanımlar şimdi bişi yazacam güleceksiniz :))..
Ben yarışmayı seyretmeye yeni başladım (bayramdan önceki son 2. akşamdan itibaren), bu konuyu da bugün keşfettim ve baştan beri okuyorum. Eski yarışmacılar arasında bir Tatyana güdümlü Nika varmış galiba. Kızı öyle güzel tarif etmişsiniz ki, Facebook'ta tüm yarışmacıların fotolarının olduğu sayfada tek seferde buldum valla.Oradaki yorumlar da muhteşem gerçekten. Bu arada gecenin 2,5'uğunda ben ne yapıyorum diye düşünmeden de edemiyorum, orası da ayrı :))
hanımlar ya bende takipçisi oldum yarışmanın düngewce saat 1e geliyordu gözlerim kapandı daha fazla dayanamadım kim birinci oldu dün akşam birgül hanım mı nuray mı
Bu illeri gezecekler diye ben başvurdum yarışmaya :jeyyar: Samsun'a gelirler mi bilmem ama macera olsun dedim.Bi de malum evlenmek için para lazım -tatlicadiarzu-
Ama bi problem var o kadar detaylı yemek bilmem delikafadulden Etmedik dedikodumu bırakmazlar valla -tatlicadiarzu-
Aayy yeni yarışmacılar tam bir felaketkafamçokkarıştı
Bu hafta ekşin çok arkadaşlar, kemerleri bağlayın uçuşa hazırlanın..
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Acaba nette arama yaparken bizim sitedeki bu başlığı yazılanları okuyormudurlar ki :roflol::roflol:Uyuz oluyorlardır bizee allah bilir :jeyyar::jeyyar:
Acaba nette arama yaparken bizim sitedeki bu başlığı yazılanları okuyormudurlar ki :roflol::roflol:Uyuz oluyorlardır bizee allah bilir :jeyyar::jeyyar: