Yemekteyiz - Show Tv

ya inanmıyorum yaaaaaaa
şu anda vahe kılıçarslanın programında foxtaki programında
kim var bilin bakalım
NİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

sahra hanımda ona yani, nile mesajlar atıyormuş
tehtit mesajları
bak bakkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:
ellerine sağlıkkkk:smiley-cool:

ya vahe kılıçarslanı severim çok düzgün birisi ama şu nili çıkardı ya programına sinir oldum..başka insan mı yok yaaaaaaa
sahra niye mesaj atsın ona..saçmalığa bak
atıyorsada haketmiştir
kendini bilmez

Son düzenleme:
haftaya çok çekişmeli geçioo sabah pazar sürpriznde izlediim biraz
çok güzel olcak
gözlüklü kadın fena
bi kadın çok hoş
bekar bi çocuk var yaman bişey o da
diğer adam da boşnak karışık..
diğeri bayan da kapalı
aslında bnde ona dikkat ettim neden hiç bi başı kapalı bayan yok die
ayrımmı yapıoolar die aklıma gelmedi değil
bu bayan modern kapalı ama olsun
ayırım yapmadıklarını göstermiş oldu bnce...
iide oldu...........

haftaya çok çekişmeli geçioo sabah pazar sürpriznde izlediim biraz
çok güzel olcak
gözlüklü kadın fena
bi kadın çok hoş
bekar bi çocuk var yaman bişey o da
diğer adam da boşnak karışık..
diğeri bayan da kapalı
aslında bnde ona dikkat ettim neden hiç bi başı kapalı bayan yok die
ayrımmı yapıoolar die aklıma gelmedi değil
bu bayan modern kapalı ama olsun
ayırım yapmadıklarını göstermiş oldu bnce...
iide oldu...........

evet evet haftayaki programda hareketli geçeceğe benziyo, ama şu sarı kadın fenaaaa:kahve:

yarınki yarışmacılar çok fena birisini masadan kalkıyor küsüyor felan sarı kadın çok tehlikeli gibi

ayy bu haftakiler çok çazgırrr:1shok::1shok:
o sarı saçlı kadın çok fenaya benziyo.baya eğlenceli olcek bu hafta:jeyyar::sm_cool:

o dilde avrupa yakasındaki yemekteyiz acaip taşlamalarla doluydu nerdeyse programdakilerin tamamen yapmacık olduklarını dile getirdiler

ekip yarın adanaya gidiyormuş. yaklaşık 2 grup sonra galiba adana başlarmış arkadaşlar..Hadi bakalım nasıl olacak. Bu arada ben daha yeni yarışmacıları göremedim. Ama yazdıklarınızdan sonra merak ettim gerçekten.

ekip yarın adanaya gidiyormuş. yaklaşık 2 grup sonra galiba adana başlarmış arkadaşlar..Hadi bakalım nasıl olacak. Bu arada ben daha yeni yarışmacıları göremedim. Ama yazdıklarınızdan sonra merak ettim gerçekten.

son dakika haberleride aldıkk sizden teşekkürler:teytey: ...sabırsıszlıklaa bekliyoruz..teşekkürler paylaşım için..a.s.

tüh üzüldüm şimdi bende sabırsızlıkla bekliyordum bu hafta adanadalar diyee

dur bakalımm benim hemşerile neler yapacaklarrr
bende çokmerak ediyorum nasıl sofra kuracaklarr valla
bizimkilerr yaparmışşş ,balkonda kıyma kebap,yanına lahmacunn ve şalgam olduda bitti

bu hafakilerde öbürlerinden pek farklı değil kızlar tek fark bi bayan kapalı her gurpta bi süslü var bundada var gene şamata gırgır kavga hazır olun geliyolar

X