Yemekteyiz - Show Tv

hanımlar şimdi bişi yazacam güleceksiniz :))..
Ben yarışmayı seyretmeye yeni başladım (bayramdan önceki son 2. akşamdan itibaren), bu konuyu da bugün keşfettim ve baştan beri okuyorum. Eski yarışmacılar arasında bir Tatyana güdümlü Nika varmış galiba. Kızı öyle güzel tarif etmişsiniz ki, Facebook'ta tüm yarışmacıların fotolarının olduğu sayfada tek seferde buldum valla.Oradaki yorumlar da muhteşem gerçekten. Bu arada gecenin 2,5'uğunda ben ne yapıyorum diye düşünmeden de edemiyorum, orası da ayrı :))

bu haftakı yarışmayı nurayın kazanmasına çokk sevindim.acayıp saygılı,sevgi dolu,hayat dolu,yapmacığı olmayan birisi.:1hug: acayıp mutlu oldum.bu gece kı bayan birgün hanımmıydı tanıyamadım ya ben.haftaya kımler var acaba daha göremedim reklamı falan.
çoğu oyuncu zaten bize mı yutturuyorlar ne bizde seyrediozzz.
meraktan seyredşyorum ama kımıleri çok samımıyetsız ya leyla gibi gıcık şey.mırmır bişiler diyo habire.hiçbişi yemedi.o sinsi gülüşler.ilk gün gördüğümde çok sevimli gelmişti ama hiçte öyle değilmiş,itici buldum acıkcası..:dilcikar:
hadi bakalım bu hafta kımleri görücez hayırlısı

ewt katılıyorum sana sanki bugün kastı bişi beğenmedi birgül hanım.ama nuraya yapmamalıydı bence böyle. en çok eleştirenlerden biriydi nurayı.-tatlicadiarzu-

O başta söyledi o geçimiş günlerde domtesni mevsimi değil ,salataya koymayın ,yemeklere koymayın falan diye hep eleştirmiş onları oda bugün menüyü görünce çok bozulmuş buna oşekilde açıklmaya yaptı aşağı yukarı.
..:uhm:

yaa düşünmeden edemezsiniz ama kalkamazsınız da başından herkeste anı sorun ...bana şimdi bu forma girip yorum yazmadan,okumadan bu yarışmada eğlenceli gelmiyor wallakaydirigubbakcemile3

hanımlar ya bende takipçisi oldum yarışmanın düngewce saat 1e geliyordu gözlerim kapandı daha fazla dayanamadım kim birinci oldu dün akşam birgül hanım mı nuray mı

geçmişe baktım da arkdaşlar belirtmişler nuray birinci olmuş çokda iyi olmuş çok güzel hazırlandı kadın evi mutfağı pırıl pırıldı herşeyi titizlikle yaptı haketti

hanımlar ya bende takipçisi oldum yarışmanın düngewce saat 1e geliyordu gözlerim kapandı daha fazla dayanamadım kim birinci oldu dün akşam birgül hanım mı nuray mı

GArip birinci yaptı Nuray Hanımı 9 puan verdi ..Birgül hanım yemek esnasıda biraz sivri davranınca Garip herhalde oyunu bozmak istedi...a.s.

Bu illeri gezecekler diye ben başvurdum yarışmaya :jeyyar: Samsun'a gelirler mi bilmem ama macera olsun dedim.Bi de malum evlenmek için para lazım -tatlicadiarzu-
Ama bi problem var o kadar detaylı yemek bilmem delikafadulden Etmedik dedikodumu bırakmazlar valla -tatlicadiarzu-

Nuray hanimin dekorasyonu, masa düzeni Birgül hanim haric herkeze bin basardi...
Kadin gercekten herseyi düsündü...
Aci biberleri ve pul biberi bile nasil güzel dizeledi tabaga...

aman canımm sanki her katılan yemekmi biliyor nika,ekin, eminim sen onlar 100 basarsın özellikle nika'ya... bu yarışmaya katılanlarda sırf para için değil medyatik olmak için katılıyorlar bence ... sende yemek listeni belirledikten sonra eline tarif listesini okuya okuya yaparsın...

Aayy yeni yarışmacılar tam bir felaketkafamçokkarıştı

Bu hafta ekşin çok arkadaşlar, kemerleri bağlayın uçuşa hazırlanın..

delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Aayy yeni yarışmacılar tam bir felaketkafamçokkarıştı

Bu hafta ekşin çok arkadaşlar, kemerleri bağlayın uçuşa hazırlanın..

delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Acaba nette arama yaparken bizim sitedeki bu başlığı yazılanları okuyormudurlar ki :roflol::roflol:Uyuz oluyorlardır bizee allah bilir :jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…