canım öyle bir dengesiz yarışmaki bu bide bakarsın kanki olmuşlar kaydirigubbakcemile5
ona zıkkım bile çokkkkk b.... yesin onun gibiler
Bu yarışmaya katılanlar ajanslara bağlı oyuncular diye duydum,bilmem doğru bilmem yalan:)
Yok ya öyle değildir bence.O tiplerin ajansla ne işi olur CADIARZU eğer öyleyse bidaha aynı zevkle izleyemem :1no2:
buzum,şekerim ben ingilteredeyken vardı orda bunlar...burdada koçtaşta satılıyor ve acayip kullanışlı bir alet tavsiye ederim şekerim...
sırnaşık şey
(burada koçtaş kısmı gerçek yerimseniben)
bu hafta Leyla'ya sinir oldum çıt kırıldım şeyklava: her hafta bir gıcık sokuyolar programa bakalım haftaya neler olacak??????*
program bitiminde yeni yarışmacıları gösterdiler mi pekii?? ben göremdim de orasını....
program bitiminde yeni yarışmacıları gösterdiler mi pekii?? ben göremdim de orasını....
haftanın tanıtımı amaçlı bir gösterim oluyordu onu demek istedimm...öyle uzun uzun değil...a.s.Yeni yarışmacıları hemen veriyorlarmıydı..bende görmedim..:1shok:
ben de onu soracaktım. Acaba diğer illere geçiş mi yapacaklar ne yapacaklar. Genelde hafta bitince gösterirlerdi bişiler. Ben diğer illeri esas heyecanla bekliyorum.
evet hele ilk il Adana ne yemekler yaparlar orda off offf.. çok mera kediorum.. herhalde plaka koduna göre gidilecek?
evet hele ilk il Adana ne yemekler yaparlar orda off offf.. çok mera kediorum.. herhalde plaka koduna göre gidilecek?