Yemekteyiz - Show Tv

Şöyle böyle bir yarışma daha bitti.
Nuray hanım kazandı,ne yalan söliim ,hatun çok güzel hazırlanmış.masası sunumu diğerlerine göre güzeldi..cokacimcoook

Yok ya öyle değildir bence.O tiplerin ajansla ne işi olur CADIARZU eğer öyleyse bidaha aynı zevkle izleyemem :1no2:

Bende ilk duyduğumda senin gibi düşünmüştüm bidaha aynı zevkle izleyemem:1no2: hatta protesto edip bizi kandırıyorlar diye hiç izlemeyecektim ama kendimi izlemekten alıkoyamıyoruma.s

Ben yeni yeni izlemeye başladım.Bayağı bağlıyor insanı fakat onların yerinde olmak istemezdim.Yalnız vtr işin içine girince iki yüzlülük gibi bir ortam yaratılmış oluyor.Doğrusu o lafları kaldırmak zor.Bu günde anlaşıldı ki iyi niyet ,tatlı dil,güleryüz kazandı.

ya ben de şaşırdım. birgül 1. olacak diye iddia ediyodum ama nuray olmuş..-tatlicadiarzu-

ya birgül çok mu gıcıklı yaptı ki?? sadece puanlamaya yetişebildim. garip "birgüle kızdım" filan diyoduda...:nazar:

buzum,şekerim ben ingilteredeyken vardı orda bunlar...burdada koçtaşta satılıyor ve acayip kullanışlı bir alet tavsiye ederim şekerim...
sırnaşık şey
(burada koçtaş kısmı gerçek yerimseniben)

oyyy oy kabusum geri döndü ben ingilteredeykennn diyeee.delikafadulden... bakacam koçtaşa çok sağolll...gerçekten çok kullanışlıı...a.s.

bu hafta Leyla'ya sinir oldum çıt kırıldım şey :eek:klava: her hafta bir gıcık sokuyolar programa bakalım haftaya neler olacak??????*

bu hafta Leyla'ya sinir oldum çıt kırıldım şey :eek:klava: her hafta bir gıcık sokuyolar programa bakalım haftaya neler olacak??????*

bende ilk gün leylayı beğenmiştim ama sonraları çok gıcık bişi olduğunu anladım. evet her hafta bir kıl insanı katıyorlar bizleride ekran başında kıl etmek için:roflol:

program bitiminde yeni yarışmacıları gösterdiler mi pekii?? ben göremdim de orasını....

ben de onu soracaktım. Acaba diğer illere geçiş mi yapacaklar ne yapacaklar. Genelde hafta bitince gösterirlerdi bişiler. Ben diğer illeri esas heyecanla bekliyorum.

ben de onu soracaktım. Acaba diğer illere geçiş mi yapacaklar ne yapacaklar. Genelde hafta bitince gösterirlerdi bişiler. Ben diğer illeri esas heyecanla bekliyorum.

evet hele ilk il Adana ne yemekler yaparlar orda off offf.. çok mera kediorum.. herhalde plaka koduna göre gidilecek?

evet hele ilk il Adana ne yemekler yaparlar orda off offf.. çok mera kediorum.. herhalde plaka koduna göre gidilecek?

ah ben de aynen. Bir Adana bir de giderlerse Urfa civarının yarışmasını. Tabi orada yarışacak olanlar yöresel yemekleri mi yaparlar yoksa farklı olacağım diye Japon yemeklerine mi dalarlar orası da bilinmez. Acılı, baharatlı yemek sever biri olarak beklemedeyim valla yemekleri :)))..

Son dakikada şok oldum Garibin puanını görünce.
Birgül hanımı başından beri takdir etmiştim ama bugün gerçekten
tutumu farklıydı. Nuray hanımın kazanmasıda iyi oldu en azından
Leyla gibi gıcık, sinir bozucu değildi.
Haftaya kimler olacak merakla bekliyoruz.

X