Yemekteyiz - Show Tv

birgül hanımın yavrumları, ah canım cicimleri bitti.
muratta leyla hanımla kanki oluverdi.
nuray hanıma gıcık olmuştum ama bence haketti.
birgül hanım aynen özgür beyin taktiğini uyguladı.
bir yarışma daha bitiverdi.............

leyla inanılmaz derecede antioatik biri. sinir oldum kendisine kazanmadğı için acayp mutluym o sofrayla kazanamsı imkansz. 9 yaşndan beri yemk ypyrm dyp duryo. bu kadr komk olnmaz. elbette yapyo olablir ama bu onun bu konuda prfsynel oldğu anlmna gelmz. ve ayrıca sürekli bn jüriym elştrrm dyp duryo bu konuda onu inclmk isterdm pskljk bi durum gbi geldi bna. kişilk bozluğu kanısna vardm

Nuray Hanımın sofra düzeni de çok güzeldi.Yazık ya çiçeği kaldırttılar ortadan benneyaptımki
Tatlının sosu sıcak gelince de o Leyla niye öyle abartılı güldü anlamadım ben yapay zeka sengözlerimebaksanab

çünnküüü eleştircek bir şey buldu, hain planlar yaptı ...ve zekası ancka buna çalışıyor...

arkadaşlar insanlarda hiç umut kalmamış artık kimseye güvenmiycem,birgülün gözyaşlarına acımıştım hani yarışma para önemsizdi,3. gün başladı stratejiye ona destek olan muratı bile sattı,aferin garip'e çözdü bizans oyununu hiç utanmadı koskoca kadın yazıklar olsun..

kıslar bi finalda bitti boyleceeeeeeeee
hak eden kazandııııııııı
garip yine gariplıkler yaptııııı
ve nuray kazandı bence yemekler harikayadı gorunuş olaraka ama tat nasıldı bilmiyoruz bu antirikalarrrrrrr bitmez yemekten programındaaaabekleyelim gorelimmm

adanada sucuklusunu bile yaparlar mantının ama bende etlisini duymamıştımm

minik minik doğranmışş sucuk eti koyarlar hamurun içine

ayy noldu ben kacırmısım yaaa nurayı bırıncı olurken gordum nedense son gun ısındım on asu lafını takdır edıomm..sankı evde kadınlar yemek yaparken eldıven mı takıo burda takılıo felan dedı dıgerlerının kameraya tıtız olduklarını beyan ettı böylecehihoyyyt

nuray birinci oldu
keşke birgül hanım kazansaydıı ama o neden kaybetti biliyomusnz
garip yüzünden çünkü;
bugün cidden çok konuştu birgüül garip de gıcıklandı ve nuraya puan verdi yoksa nurya o yemkelrle hayata kazanmazdıı sofra allah var çook güzeldi ama ymkler güzel değil di

ama bnce en güzeli o ağaç ve tatil işi olduu
kazançlar bnde yarışmayaı kaybedim ama bnide 5 gün tatile götrsüünlerŞeniz

bu yarışma şikeyle ayakta yaa.. hiç inandırıcı olmuyor. kaç kez dıkkat ettım yemekte eleştirenler daha sonra yüksek puan werıorlar yada yemekte canım cıcım yapıp begendıklerını soyleyenler puanlamada az verıolar. hiç inandırıcı deıl. tıpkı naımı 2kez yarıstırıp 2kez ödülü kazandırdıkları gibi....

Nuraya çok kızsamda bugün Garip'in sayesinde birinci olmasına sevineceğim hiç aklıma gelmezdi,Birgül Hanım songün stratejik hesaplamalar ve oyunlar içerisine girdi birinci olmak uğruna ama başaramadı:)

ya o leyla denilen kadın ne sinsi bişiy ya. gözleri şöööööle bi süzüyo ağız da garip garip hareketler.
nilli leylalı bi program çeksinler çeksinler de ben kalp krizinden gidem öbür tarafa

yaa o sebzeleri kurttuğu aleti ben hiç görmemiştimmm:1shok:

buzum,şekerim ben ingilteredeyken vardı orda bunlar...burdada koçtaşta satılıyor ve acayip kullanışlı bir alet tavsiye ederim şekerim...
sırnaşık şey
(burada koçtaş kısmı gerçek yerimseniben)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…