Yemekteyiz - Show Tv

birgül teyzede biraz taktikmi yapmış ne banada bu akşam o masum hallerinden pek eser kalmamış gibi geldi

kızartma yağlı olmuşmuş
yahu sen yemeğin yanında enerji içeceği tüketen insan benzeri birşeysin, senin damak tadın var mı ki,insanları eleştiriyorsun
hayret birşey ya
gercekten bu yarışmanın bir eleme tekniği olmalı..
ayrıca leyla nın eşi ve ailesine allahtan sabır diliyorum
yaşlılığı hiç çekilmez bu kadının diyorum

ayrıca garib e gösterdiği yakınlıktan da bişr bayan olarak rahatszı oldum
eşi izleyince neler der çok merak ediyorum
küçük cadı!!!

bu arada birgül abla çok şeker ya...sırnaşık şey
Marilyn Monroe'nun yaşlı hali...
baygın gözlerini tatlı yüreğini yiyim senin naniknanik
koltuktan kalkmasına daha doğrusu iki kişinin hayda deyipte kaldırmasına bayıldım :roflol:

gelecek hafta izleyebilecegimi sanmiyorum
bu leylanin cenesi ve mirmir tavirlari cok bilmisliligi vs,bana 2 hafta yeter..offf ne belaydi yaa
hadi ii aksamlar sekerler...

keşke garip 8verseydi de baksaydık bi 3eşit 2eşit kişi olunca nolcak...yeniden puanlasalardı aksiyon olurdu :KK70::KK70:

neyse hayrını görsün kazasız belasız harcasın inşallah.

ama keşkem birgül abla alsaydı, garip yamuk yaptı son dk.da...

hadi geçmiş olsun leyladan kurtulduk :KK70:

:teytey:eek:ley beeeee Nuray hanım kazandı :teytey: :hooray:
kadıncağız çok alçak gönüllü çok sevdim...
birgül hanım hakkındaki düşüncelerimde değişti
muratın evinde çorbayı içti sevmediği halde yorum bile yapmadı
ama Nuray hanımın evinde eleştirdi içmedi beğenmedi
zaten dedi Nuray hanımı rakibim gördüm diye
ohhh sen kazanamadın çok sevindim laelaelaelaelae
gene temiz kalpli olmak kazandı
gene alçak gönüllülük kazandı...:1hug:

o birgül hanımın tavrı neydi öyle...ne kadar deişti kadın bi anda..
leyla her zamanki gibi uyuz mu uyuzdu..
yaşasın benim favorim kazandı..garip in sayesinde...

aa nuray oldu valla 1. :1shok:
birgül hanımada ayrı bi şok oldum :1shok:
neydi bu şimdi ya ben bu insanları anlıyamıyorum eşim banada katıl diyo bazen ama yok ben güzel yemek yaparım ama oyunculuğum 0 olduğu için baştan kaybederim :nazar:
'' insanları tanıdıkça hayvanları daha çok seviyorum '' :kahve:

Birgül hanım bugün ok konuşunca garibin tepkisini aldı ve kaybetti

Garip ne zekı cocukmus ya hemen anladı Birgul hanımın polıtıklıgını 9 puan verdı Nuray hanıma..bırgul bırıncı olsaydı cok uzulurdum :)

Hanımlar,insanlar ne kadar iki yüzlü,konuştular,hi birşeyi beğenmediler tatili duynca herşey çok güzeldi dediler

haftanın başlında leyle bana çok şeker gelmişti nuray hanıma da gıcık olmuştum ama haftanın sonunda insanlarıbibakışta tanıyamadığımı anladım leylaaaaa küçük cadıı memnunsuz surat uyuz taylanda gitsin mümkünse:mymeka::mymeka:

Nuray haketti baştan beri çok beğenmiştim kültürlü, sıcak bir insan arada insanların mutfaklarını kontrole gitsede... Ama yarışmacılar 5 gün Manavgat tatilini duyunca bir şok oldular hemen övmeye başladılar ne kadar ikiyüzlülermiş belli ettiler...

Bunların hepsinin hakkı kötekte :mymeka:ataacak adam yok ortada. Çok üzgünüm çoookBen gidecem yakında kötek yedirmeye...kaydirigubbakcemile3

Çok sevindim...İçimin yağları eridi kaydirigubbakcemile2 Nuray okadar eleştiriye rağmen tatlı tatlı gülümsedi.Bu kadında Yonca Evcimik'in tavırlarını görüyorum sanki..Çok hoş..
Ayrıca farkettiyseniz Muratla Leyla kanka olmuşlar.Her fikirleri ortaktı bugün.

nuray hanım birinci olduğunu bilmeden verdi dimi hediye tatili... kaydirigubbakcemile3gerçekten sevgi dolu bi kalbi varmış.leylaya da şaştım eve uçarak gitmiştir 2 redbuldan sonra.:eek:

X