Yemekten Sonra Gözümü Açamıyorum :(

ZOE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
1.732
656
198
Merhabalar, 3 aylık hamileyim. Çalışıyorum, akşam eve gidiyorum yemek yiyoruz. Ben yemek biter bitmez masada bile oturamıyorum 2 dk. hemen koltuğa uzanıp uykuya geçiyorum :( Durduramıyorum kendimi gözüm birşey görmüyor , yapacak bir sürü işim oluyor ama onları bile yapmıyorum Allahtan eşim masayı filan topluyor, evi süpürüyorda sorun olmuyor çok. 1-2 saat mutlaka uyuyorum. Her sabah tartılınca 100-200 gr fazla görüyorum. Sanırım yemek sonrası uykudan kaynaklı çünkü yemeklerim aynı oranda çoğalmadı...Ne yapabilirim şimdiden 1buçuk kilo aldım :( Lütfen akıl verin sizde de var mı bu sorun?

aynen ilk günden beri uyuyorum hatta benim porsiyonlarımda çoğaldı bitek acıkınca uyanıyorum nerdeyse artık gündüz işte çok sıkıntı oluyor ama kafa yerlerde :)

aynen ilk günden beri uyuyorum hatta benim porsiyonlarımda çoğaldı bitek acıkınca uyanıyorum nerdeyse artık gündüz işte çok sıkıntı oluyor ama kafa yerlerde :)

yok normal zamanda öyle uykum gelmiyor ama akşam eve gidipte yemek yiyince işim bitiyor hiç bişeyi gözüm görmüyor :(

Benim ilk zamanlarda acayip uykum geliyordu hele işyerinde öğle vakitlerinde mutfakta başımı masaya koyup yarım saat filan uyuyodum :D araştırmıştım o zaman bu uyku normal mi diye gebelikte 12.haftaya kadar hcg hormonu arttığı için uyku yaparmış. Şimdi ise aynen senin gibi yemek yedikten sonra öyle bir uykum geliyor mutlaka 10 -15 dk da olsa bir gözümü kapatacağım yoksa öyle bir huysuz oluyorum uykusu gelen çocuklar gibi mızmızlanıyorum resmen :D

Ben de 6. haftadayım ve sürekli uyku halindeyim. Düşük riski yüzünden raporluyum bu hafta işe de gitmedim, uyanıp, yemek yiyip tekrar uyuyorum resmen :) Hiç iştahım yok. Yemek sonrası hemen mide bulantısı ve uyku bastırıyor. Bulantıyı unutmak için hemen uyku moduna geçiyorum tabi :) Haftaya işe başlayınca ne yapacağım bilmiyorum.

Canım öncelikle hayırlı olsun ben de senin gibiyim sürekli uyuklama halindeydim ve yemediğim halde çok şişiyordum daha sonra gebelik şekeri çıktı bende korkutmak istememe ama bi şeker yükleme testi yaptır bence için rahat etsin...

ilk 3 ay bu sıkıntı bende de vardı bayanlar,korkmayın ileriki zamanlarda geçecek yavaş yavaş, şuan vampir gibiyim hiç uyuyasım gelmiyor küçük kızım var, sağolsun sabah 6 buçukta kaldırıyor beni, 11 e kadar duruyorum artık, eşim bile şaşıyor halime :) yemekten sonra uyuyacaksanız da biir koltukta hafif oturarak uyumaya çalışın, benim midem çok fena oluyordu hemen yatınca ...bir de akşamları çok yemiyordum, çorbayla yoğurtla geçiştiriyordum çünkü hazmedemiyordum... şu sıralar az az yürüyüşlere de başladım bakalım çok rahatsız olmam artık inş.

Back
X