• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemekli olduğunu belirtmek gerekir mi?

handish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
261
5
118
evlenecek arkadaşlar bir sorum olacak, kararsız kaldığım şey bizim düğünümüz yemekli bunu davetiyede belirtmelimiyiz belirtmemelimiyiz ???görgüsüzlük gibimi olur asıl belirtmezsek insanlar akşam yemeğini yedikten sonra gelebilirler buda ters olur:26: çevremdeki evlenenlerden bir kaçı yemekli yaptı kimisi davetiye 2 kişiliktir yada LCV (lütfen cevap veriniz) tel no;053.. ibaresi koydular şimdi ben ne yazdırmalıyım? çok arada kaldım :44:

canım benim bildigim yemekli olunca davetiyenin yanında davetiyenin tasarımından küçük bir yemek fişi gibi kagıt gönderiliyo 2 veya kaç kişilikse o yazdırılıyor, yani tanıdık çevremizde genelde yemekli davetiyeler öyleydi :34:

evlenecek arkadaşlar bir sorum olacak, kararsız kaldığım şey bizim düğünümüz yemekli bunu davetiyede belirtmelimiyiz belirtmemelimiyiz ???görgüsüzlük gibimi olur asıl belirtmezsek insanlar akşam yemeğini yedikten sonra gelebilirler buda ters olur:26: çevremdeki evlenenlerden bir kaçı yemekli yaptı kimisi davetiye 2 kişiliktir yada LCV (lütfen cevap veriniz) tel no;053.. ibaresi koydular şimdi ben ne yazdırmalıyım? çok arada kaldım :44:

bizim buralarda sadece "düğünümüz yemeklidir" yazılır, bence de yazılması gerekir bu görgüsüzlük değildir ki arkadaşım, gayet normal bişey siz davetliler için yemek veriyorsunuz neden görgüsüzlük olsun.

öncelikle merhaba, allah mesut etsin..

davetiyeye yemekli olduğunu belirtmek görgüsüzlük değildir; fakat davetiyeye iki kişiliktir yazmak çok ayıptır. Benim düğünüm de yemekli olacak ve yemekli olduğunu davetiyede belirteceğiz. Yanına da gelip gelmeyeceklerini ve kaç kişi geleceklerini belirtmeleri için telefon numarası koyacağız. Bunun nedeni de bizim düğünümüz 700 kişilik olacak. Eğer hesapladığımızın dışında fazla kişi gelirse onlara karşı mahçup olmamak adına davetli sayısını düğün yerine bildirilecek ve masa sandalye yemek vs. ona göre ayarlanacak.

ben geçenlerde bi davetiye gördüm aynen şöyle yazıyodu
Not: Düğünümüz yemeklidir, davetiye 2 kişiliktir, Çocuklara iyi uykular :)

adam resmen çocuklarınızı getirmeyin demiş...valla artık kimse ayıp mı değilmi diye düşünmüyo o anın güzel geçmesini düşünüyo. ve birde yemekli diyosun ya normalde çocugunu getirmicek mesela sırf yemekli diye cümbür cemaat giden gördüm ben o yüzden mantıklı bence yazdır 2 kişiliktir diyede yazdır yemeklidir diye yazdırmana gerek yok bence ya yiyen yesin yemeyen kendi bilir :)

Yemekli olduğunun belirtilmesi hatta tel. numarası verilmesi gerekir. 2 kişiliktir diye yazdıkmakta da bir sıkıntı yok bence, çünkü 10 kişi gelen, gelirken mahalleden de adam toplama kapasitesi olanlar var :)

Back