• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemekli misafir

Madem çalısıyorsunuz keşke balık menüsü secseydiniz. Balığı pişirttirirdiniz size bir tatlı çorba ve salata kalırdı. Hazır trileçeyi ben de çok yaptım. Bence çok harika oluyor. Begenmeyen de çıkmadı. Hazır trileçe güzel olmuyor diyenlere şaşırdım o yuzden.

Madem çalısıyorsunuz keşke balık menüsü secseydiniz. Balığı pişirttirirdiniz size bir tatlı çorba ve salata kalırdı. Hazır trileçeyi ben de çok yaptım. Bence çok harika oluyor. Begenmeyen de çıkmadı. Hazır trileçe güzel olmuyor diyenlere şaşırdım o yuzden.
Aslinda guzel olabilirdi ama esimin annesi ve dedesinin disleri sikintili.Anneanne ozellikle bir sey cignerken cok zorlaniyor tek disi var:( birder ameliyat oldu herseyi yiyemiyor. butun yemekleri ona gore dusunuyoruz. Yoksa balikta dusunurduk haklisiniz:) iki yasli insani zorlamak Uzmek istemem. Tesekkurler ayrica :)

Aslinda guzel olabilirdi ama esimin annesi ve dedesinin disleri sikintili.Anneanne ozellikle bir sey cignerken cok zorlaniyor tek disi var:KK43: birder ameliyat oldu herseyi yiyemiyor. butun yemekleri ona gore dusunuyoruz. Yoksa balikta dusunurduk haklisiniz:) iki yasli insani zorlamak Uzmek istemem. Tesekkurler ayrica :)
Rica ederim. Çalışan kadınların kurtarıcı menüsü aklınızda bulunsun bence. Herşey istediğiniz gibi olur inş ☺

Merhabalarr,
Evlendigimizden beri bazi sebeplerden dolayi alamadigimiz misafirleri bu haftasonu yemege alacagiz. Annem bende kaliyor bu aralar yemek konusunda tedirgin degilim ben isteyken bile cumadan baslar hazirliklara. Enfes yemekler cikacaktir kayinvalidem be annemin destegiyle ancak meze salata konusu ve tatli hep bende olur. Menude sacks durmasini veya cok fazla cesit olmasini istemedigim icin ornek menulerini sevdiginiz onereceginiz sayfalar YouTube kanali var midir ? :) etli karnibahar corba pilav firinda tavuk patates vs olacak zaten:)
Çorba
Salata
Yoğurtlu bir meze
Ana yemek (et tavuk balık veya güveç tarzı bir yemek)
Bir zeytinyağlı
Pilav
Bir ara sıcak yeterli oluyor ben menüleri hep ona göre yapıyorum

Tatlıyla uğraşmıyorum ya hazır alıyorum ya onlar getiriyor

Aslinda guzel olabilirdi ama esimin annesi ve dedesinin disleri sikintili.Anneanne ozellikle bir sey cignerken cok zorlaniyor tek disi var:KK43: birder ameliyat oldu herseyi yiyemiyor. butun yemekleri ona gore dusunuyoruz. Yoksa balikta dusunurduk haklisiniz:) iki yasli insani zorlamak Uzmek istemem. Tesekkurler ayrica :)
Etli güveç derim o zaman daha yumuşak olur
Yada bir tavuk yemeği

Misafire o olur mu, misafire bu olur mu.
Ayyy benim içim şişti.
Boğaz derdine gebericez ya hu.
Vallahi bende hic anlamadim. Torunlarinin evlerini gorecekler tatlis bir aksam gecirecegiz ailecek 😂 bizim yemek olay oldu 😂 bizimkilere salsa yemekleri onlar yapip getirecek, esimle ikimiz master tezlerimizi teslim etmeliyiz, e is hayati da var. Boyle pratik meze yemek olan siteler hayat kurtariyor,sagolsun cogu insan da yazmis. Benim adim hidir elimden gelen budur😂

TesQUOTesekkurleTE="peynirlirecel, post: 62439072, member: 509828"]
Çorba
Salata
Yoğurtlu bir meze
Ana yemek (et tavuk balık veya güveç tarzı bir yemek)
Bir zeytinyağlı
Pilav
Bir ara sıcak yeterli oluyor ben menüleri hep ona göre yapıyorum

Tatlıyla uğraşmıyorum ya hazır alıyorum ya onlar getiriyor
[/QUOTE]
Tesekkurler bizimde hemen hemen bu sekilde olacak:)

Gecenlerde 3 kişi icin hazirladigim menüyü sana yazayim fikir acisindan:
Mercimek çorbası
Kuru fasulye
pirinc pilavi
Içli kofte
hatay tepsi kebabı
Antep kuru dolması
Peynirli yufka börek
Tavuk sote
Karisik salata
Soya soslu aysberg salatası
Haydari
Sultan sarması
Şekerpare
Bol çeşit az miktar, en sevdiğim sistem...

Mercimek çorbası
Kuru fasulye
pirinc pilavi
Içli kofte
hatay tepsi kebabı
Antep kuru dolması
Peynirli yufka börek
Tavuk sote
Karisik salata
Haydari
Sultan sarması
Şekerpare
😳
Anam bu ne restaurantta bu kadar kallafi cesit çıkarmıyorlar 😂

Mercimek çorbası
Kuru fasulye
pirinc pilavi
Içli kofte
hatay tepsi kebabı
Antep kuru dolması
Peynirli yufka börek
Tavuk sote
Karisik salata
Haydari
Sultan sarması
Şekerpare
Siz böyle seviyormuşsunuz ama abartı bir menü değil mi 3kişi içino_O

Elinize sağlık tabiii:KK54:

😳
Anam bu ne restaurantta bu kadar kallafi cesit çıkarmıyorlar 😂
Ya benim biçok cesit buzlukta hazir durur:) diyom ya az miktar bol çeşit, göz boyamaya birebir:D hem onlar memnun hem ben:D dolmaya kadar doldurur buzluga koyarim pişireceğim zaman çıkartırım... el mecbur pratik olmak lazim

Siz böyle seviyormuşsunuz ama abartı bir menü değil mi 3kişi içino_O

Elinize sağlık tabiii:KK54:
Çeşitlerimin bir cogunu buzluga önceden yapip koyduğum için zorlamiyor bi de azar azar çıkarıyorum... inan bana daha pratik geliyor :KK45:

gelin tatlısı tarifine bir bakın derim. hem kolay, hem güzel, hem de bir gece önceden hazırlanıyor. salata olarak yakınlarda yapan bir fırın varsa, zeytinyağlı sarma alabilirsiniz. ayrıca normal salata, ıspanak borani olabilir. ıspanakları da bir gece önceden yıkayıp dolaba koyarsanız, diğer gün yalnızca pişirip yoğurtlarsınız.

yoğurtlu tavuk salatası da olabilir. içinde yalnızca tavuk göğüs, göbek marul, yoğurt ve mısır var. yine tavuğu bir gün önceden haşlarsınız. diğer gün didikleyip, diğer malzemelerle karıştırırsınız. suyunu da ister pilava koyarsınız, ister kağıt bardaklara ya da buzdolabı poşedine koyup hazır tavuk suyu olarak dondurur, daha sonra kullanırsınız.

Benim misafir vardi dun meze olarak taze börülce salatasi,şakşuka,lahana sarmasi,haydari,firinda kaşarlı mantar vardi.Ana yemek firinda köfte(domates biber patates sogan icinde)Tatliya zamanim kalmamisti tavuk göğsü yapiverdim hemen tabi benim aksama kadar zamanim vardi

nermin yazilitas i da takip edebilirsiniz.cok guzel yemekler yapio ve tarifleri de birebir tutuyo

Back
X