• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemekli misafir

Ben olsam, ortaya bir içli köfte efendime söyleyeyim şakşuka ya da şöyle haydari ne bileyim bir kırmızı biber sarmasıımm babagannuş ya da ıspanak topları falan yapardım
mmmm canım çekti herhaldeee :KK49:

Arkadaslarimiz geldiginde bir kac kez denedik. Baya basarili ve pratikti bizim icin. :)

Oyle bir zamanim yok maalesef daha once denedigimiz markadan devam ederiz:)
Trileçe için neden zamanınız yok onu anlamadım..
Aslında 1 gün önce akşam yatmadan yapabilirsiniz. Dolaba koyun 1 gün sonra tüketirsiniz..

Veya tiramisu yapın ben misafirim geleceği zaman tiramisu yaparım mesela bazen 1 gün önce yapıyorum dolapta kalıyor ve gayet başarılı oluyor, en azından hazır değil
Madem kayınvalideniz dahil ailede herkes aşçı dikkat edeceklerdir . Bence.

Pilav yapacakmışsın zaten yanına ana yemek olarak güveç yapabilirsin. Hem lezzetli hem pratik hem de ağır bir yemektir. Cacik ve ya kereviz salatası yapabilirsiniz tam mevsimi.

Bu kadar önemsediğiniz misafirlerinize hazır trileçe yapmanızı garipsedim açıkçası. Onu yapacağınıza kabak tatlısı ve ya revani yapabilirsiniz kolay yollu.

Pilav yapacakmışsın zaten yanına ana yemek olarak güveç yapabilirsin. Hem lezzetli hem pratik hem de ağır bir yemektir. Cacik ve ya kereviz salatası yapabilirsiniz tam mevsimi.

Bu kadar önemsediğiniz misafirlerinize hazır trileçe yapmanızı garipsedim açıkçası. Onu yapacağınıza kabak tatlısı ve ya revani yapabilirsiniz kolay yollu.
Fikir almak icin yazdim acikcasi:) misafirlerim geliyor eyvah panigim yok. :) hazir tatli candir:)

Trileçe için neden zamanınız yok onu anlamadım..
Aslında 1 gün önce akşam yatmadan yapabilirsiniz. Dolaba koyun 1 gün sonra tüketirsiniz..

Veya tiramisu yapın ben misafirim geleceği zaman tiramisu yaparım mesela bazen 1 gün önce yapıyorum dolapta kalıyor ve gayet başarılı oluyor, en azından hazır değil
Madem kayınvalideniz dahil ailede herkes aşçı dikkat edeceklerdir . Bence.
Tiramisu vs normalde yaptigim tatlilar ancak onlarin sevecegi seyleri yapacagim. :) hazir seyler olabilir tabikide buna takilmaz bizim aileler:) tesekkurler onerileriniz icin :)

Ben olsam, ortaya bir içli köfte efendime söyleyeyim şakşuka ya da şöyle haydari ne bileyim bir kırmızı biber sarmasıımm babagannuş ya da ıspanak topları falan yapardım
mmmm canım çekti herhaldeee :KK49:
Hahahaha siz hamilesiniz caniniz cekti de Benin simdi neden canim cekti hic anlamadim:)

Akşama yemekli misafirim var, ben menüyü hiç yazmayayım, çok çeşit istememişsiniz.
Ama benim favorim yoğurtlu yeşil elmalı kereviz salatası, her misafirime yaparım.
Ve hafif yemek garnitür isteyenler için de karnabahar, brokoli ve havuç haşlayıp, onları limon yağla beraber bir salata tarzı koyarım.

Merhabalarr,
Evlendigimizden beri bazi sebeplerden dolayi alamadigimiz misafirleri bu haftasonu yemege alacagiz. Annem bende kaliyor bu aralar yemek konusunda tedirgin degilim ben isteyken bile cumadan baslar hazirliklara. Enfes yemekler cikacaktir kayinvalidem be annemin destegiyle ancak meze salata konusu ve tatli hep bende olur. Menude sacks durmasini veya cok fazla cesit olmasini istemedigim icin ornek menulerini sevdiginiz onereceginiz sayfalar YouTube kanali var midir ? :) etli karnibahar corba pilav firinda tavuk patates vs olacak zaten:)
Masmavi mutfakta YouTube kanalının tarifleri çok iyi

Akşama yemekli misafirim var, ben menüyü hiç yazmayayım, çok çeşit istememişsiniz.
Ama benim favorim yoğurtlu yeşil elmalı kereviz salatası, her misafirime yaparım.
Ve hafif yemek garnitür isteyenler için de karnabahar, brokoli ve havuç haşlayıp, onları limon yağla beraber bir salata tarzı koyarım.
Kereviz salatasini hep tek yaparim kactir yesil elmali duyuyorum bende bir deneyim aksama :) size de kolayliklar:)

Sayfa-kanal-uygulama onerisi veren herkese cok tesekkur ederim arada kacirdigim kimse olmasin :)

Back
X