- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi beceriksizaptalcirkin
-
Adama neden hakaret ediyorsunuz durduk yere tarifi tutmuyor dersiniz fikir belirtmek amacliysa.oktay usta denen yeşil elma tipli adamın tarifleri bende hiç tutmaz. fiyasko.
orda da yorum okuyarak çok zaman geçiriyorumBence nick ini önce beceriklizekigüzel olarak değiştirerek işe başlayabilirsin...ben evlenmeden önce yumurta kiramazdim 1.5 yıldır evliyim ortalama bi şeyler yapiyorum eşim beğeniyor genelde nefis yemek tariflerine bakiyorum..
Sıcak- soğuk su olayını bilmiyordum teşekkürler:)hahahahahögrenilir.
ilk temel olay : kurufasulyeden nohuta ıspanak veya etli taze fasulye gibi tüm sulu yemeklerde kullanılan ana malz. aynıdır.
sogan- tuz-salca-su-et ve ne yapacaksan o . once soganı kavur derler ama ben önce eti kavururum. sonra soganı içine atarım. tuzu-sonra salcayı sonra (karabiber veya acıbiber atacaksan damak zevkine göre eklersin) ne yapacaksam onu. en sonda suyu eklerim. genelde malz. bir parmak üzerine cıkana kadar su koyun derler. cok sulu yemegin tadı da güzel olmaz. sen malz.hizasında suyu koy baktın azaldı azıcık su eklersin. herkes der ki yemege sıcak su ekleyin. soguk su olmaz.
aksine. sıcak su eklersen yemegin lezzeti suya karışmaz. soguk su eklersen o su kaynaya kadar yemegin lezetide suya karışır. enfes birşey olur.
ben ardayı sevmiyorum bi tarifini denedim olmadı bi de farmaton reklamından sonra gıcık oldumSıcak- soğuk su olayını bilmiyordum teşekkürler:)
Konu sahibi ben Arda'nın tariflerini beğeniyorum. Hem lezzetli oluyor hem de tutuyor
Hem yemek yapmayı hem de yaptığınız yemeği sevmiyorsunuz. Ama hazır yufkayı beğenmiyorsunuzbörek yufka gözleme falan yapabilmek için
hazır yufka sevmiyorum.
baklavaya gerek yok o kadarı fazla :)
favorilere ekledim genelde pasta börek gözüküyo açıkçası onları görmek istemiyorum diyetteyim :)Reklama girer mi bilmiyorum ama Instagram'da Hatice Mazi olması lazım öyle birisi var, çok güzel yemek yapıyor. Videolarında da detaylı anlatıyor, ben onu izleye izleye bir sürü yemek yaptım. Güzel de yaptığımı söylüyorlar. :)
evetHem yemek yapmayı hem de yaptığınız yemeği sevmiyorsunuz. Ama hazır yufkayı beğenmiyorsunuz
el acması yufka kalın olur. cok ince acman için de cok iyi hamur tutman lazım.börek yufka gözleme falan yapabilmek için
hazır yufka sevmiyorum.
baklavaya gerek yok o kadarı fazla :)
Bu da iyiymişben ardayı sevmiyorum bi tarifini denedim olmadı bi de farmaton reklamından sonra gıcık oldum
favorilere ekledim genelde pasta börek gözüküyo açıkçası onları görmek istemiyorum diyetteyim :)
Tencere yemegimmi tencere yemeklerimi oyle bir sayfa var.pasta börek istemiyorum hatta hiç pasta börek yapmasın onları görmek istemiyorum
hakaret degil ama bana hep elmayı andırırAdama neden hakaret ediyorsunuz durduk yere tarifi tutmuyor dersiniz fikir belirtmek amacliysa.
Konu sahibi gunluk yemek kurslarina katilabilirsiniz sizin icin daha iyi.Vaktiniz varsa devletin yemek kurslarida oluyor uzun sureli onlarda yumurta kirmaktan baslarsiniz.
rica ederim. bunu tvlerde 1 kişi haricinde (mehmet bilmemkim diye bir adam var mankenin eşi o haric ) kimse demez. bir tutturmuşlar sıcak su sıcak su..Sıcak- soğuk su olayını bilmiyordum teşekkürler:)
Konu sahibi ben Arda'nın tariflerini beğeniyorum. Hem lezzetli oluyor hem de tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?