- 24 Şubat 2017
- 18
- 6
- 1
- 35
- Konu Sahibi beceriksizaptalcirkin
-
hahahahahİyi akşamlar arkadaşlar
Yaptığım yemeği sevemiyorum yapmayı da sevmiyorum lezzetli olmuyor..
Bana böyle temelden, tarifleri tutan, bu konuda usta, abidik gubudik malzemeler kullanmayan, yani bilmem gereken yemekleri kesmesi doğraması da dahil gösteren, temel tariflerin hepsini içeren video kanalı olan iyi bir aşçı önerebilir misiniz? Bissürü video var nette ama yapmam gerektiğinde hangisi güvenilir bilmiyorum. Yardımcı olarsanız çok sevinirem. Bi de beceriksiz olup sonradan becerikli olanlar hikayelerini anlatabilir mi? Benim gibi sevmeyip sonradan sevebilen var mı? Bi de 30 yaşından sonra hamur açmak öğrenilebilir mi
2- güzel tarifi olan birileri demişsin : emine beder in bircok tarifi iyidir.İyi akşamlar arkadaşlar
Bana böyle temelden, tarifleri tutan, bu konuda usta, abidik gubudik malzemeler kullanmayan, yani bilmem gereken yemekleri kesmesi doğraması da dahil gösteren, temel tariflerin hepsini içeren video kanalı olan iyi bir aşçı önerebilir misiniz? Bissürü video var nette ama yapmam gerektiğinde hangisi güvenilir bilmiyorum. Yardımcı olarsanız çok sevinirem. Bi de beceriksiz olup sonradan becerikli olanlar hikayelerini anlatabilir mi? Benim gibi sevmeyip sonradan sevebilen var mı? Bi de 30 yaşından sonra hamur açmak öğrenilebilir mi
3- hamur acmaktan kasıt nedir ? bir de onu yaz ona göre detay vereyim :) baklava mı su böregi mi ? güzel poca tarifi mi istiyorsun ekmek mi yapacaksın ????İyi akşamlar arkadaşlar
oktay usta denen yeşil elma tipli adamın tarifleri bende hiç tutmaz. fiyasko.Deneyerek bulacaksın
Kişilerin tarifleri farklı olduğu gibi damak zevkleri de farklı
Bu nedenle hangi tarif uyar okuyup öğrenecek deneyeceksin
Cahide iyi Oktay usta iyi nefis temel tarifleri bazen iyi
Gerekirse arama yaparken daraltarak arayın kıymalı yoğurtlu dolma mesela ayrıntılı aratınca daha spesifik tarif bulursunuz
30 dan sonra hamur açılır da istemezsen açmazsın bu bir zorunluluk değil ki
ardanın da tipi sevimli ama tarifleri hep eksik. püf. noktaları atlıyor...Ben Arda'nın Mutfağı'nı seviyorum. Doğrarken, karıştırırken bile gösterir. Abidik gubidik bir şey varsa o yemeği yapmam ama genelde hep damak tadıma uygun olur yemekleri :)
Ayrıca ben müzik açarak yemek yapmayı severim, çok eğlenceli geliyor bana bu şekilde :)
kardeş bak beni buldun sor. bu konuda baya iyiyimdir. karides soslu fıstıklı dana kontrofile veya kestaneli hindi - kaz ördek aklına gelen en garip yiyecekleri bile hazırlamış olaiblirim :) tatlılar ekmek sucuk baklava ( hazır yufkadan yapıyorum üşeniyorum ona ) cok çeşitli recel ne ararsan pişirim. susi. yengec. karides kalamar dolması, kabura dolması balık corbası aklına ne gelirse... bugun internet günümİyi akşamlar arkadaşlar
börek yufka gözleme falan yapabilmek için3- hamur acmaktan kasıt nedir ? bir de onu yaz ona göre detay vereyim :) baklava mı su böregi mi ? güzel poca tarifi mi istiyorsun ekmek mi yapacaksın ????
Bence nick ini önce beceriklizekigüzel olarak değiştirerek işe başlayabilirsin...ben evlenmeden önce yumurta kiramazdim 1.5 yıldır evliyim ortalama bi şeyler yapiyorum eşim beğeniyor genelde nefis yemek tariflerine bakiyorum..İyi akşamlar arkadaşlar
aptal nickli biri olarak izlemeden anlayamıyorum :) şaka bi yana gerçekten video izlemem lazımkardeş bak beni buldun sor. bu konuda baya iyiyimdir. karides soslu fıstıklı dana kontrofile veya kestaneli hindi - kaz ördek aklına gelen en garip yiyecekleri bile hazırlamış olaiblirim :) tatlılar ekmek sucuk baklava ( hazır yufkadan yapıyorum üşeniyorum ona ) cok çeşitli recel ne ararsan pişirim. susi. yengec. karides kalamar dolması, kabura dolması balık corbası aklına ne gelirse... bugun internet günümbaşka bir işim yok yazar dururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?