Arkadaşlar merhaba
Yemek yapmak konusunda aşırı sıkıntı çekiyorum aşırı kafama takıyorum yeni evli sayılırım daha bir senem olmadı eşimin tarafı yemeyi içmeyi çok severler yaptıkları yemekler sofraya sığmaz yani o derece çok çeşitli yaparlar
Ama sorun şu ki ben baba evinde böyle bişey görmedim annem yemek yapmazdı ben elimden geldiğince yapardım babam desen çok fazla yemek secerdi tepsiyi tencereyi bı kafamiza geçirmediği kalırdı nefret etmiştim yemek yapmaktan
Ama eşime yapmak istiyorum hep biseyler tutmuyor eksik oluyor yaniyo yada kıvamı olmuyo özenerek yapıyorum ama yok .. çok nadiren guzel yaptigim da oluyor ama dedim ya genellikle tutturamiyorum tadı tuzu bı değişik oluyor
Eşim Allah razı olsun bu konuda bana hiç sıkıntı çıkarmıyor olmamış vs demiyor yemeye çalışıyor ama bir keresinde kısır yapmıştım benim yaptığımı yemedi kısır pek sevmiyorum dedi başka bir yerde yemiştik ikinci tabağı istedi
Her gün soruyorum ne yemek yapayım diye fark etmez diyor en azından bir yemek söylese bende onu yapa yapa elimi alistirmis olsam ama yok yemek yapmasan da olur disardan soyleriz hayatım yorma kendini diyo sabah kahvalti hazirlamami da istemiyo uykunu bölme diyor ama ben istiyorum ki ona çeşit çeşit güzel seyler yapayım yesin içsin benden yemek istesin canım şunu istiyor desin ..
Ben ne yapabilirim şimdi elimi yemeğe nasıl alistirabilirim nasıl pratiklesebilirim yemek hakkında püf noktalariniz varmı lezzetli bir yemek nasıl yapabilirim