- 7 Mayıs 2017
- 315
- 354
- 53
- 32
Ben de o siteden alıyorum tariflerimi hep. Yorumları çok önemli ama benim için. Mutlaka okurum bakarım tariften insanlar memnun mu ölçüleri doğru mu. Deneyenler kötü yorum yapmışsa ölçülerin yanlış olduğunu filan söylüyorlarsa hemen başka tarife doğru yol alırım :)Bulgurla alakalidir belki. Nefis yemek tarifleri diye bi site var ne zaman yemek yapacak olsam oradaki ölçülerle yapıyorum öyle aşırı becerikli eli lezzetli biri de değilim ama yenecek kadar oluyor siz de öyle yapın. Atom parcalamıyosunuz ya zamanla oturur zaten.Ki yemek yapmak zorunda da değilsiniz olduğu kadar aglanacak bi şey yok abartmayın
Ayy Evet çok Teşekkürler yorumunz icin bende poğaçayı Vs çok güzel yaparım kvde yapar ama benimki pastane poğaçası gibi olur ve çabuk bayatlamazSende sorun yoktur kullandığı bulgur salça onlardan farkeder. Ayrıca senin de bir tarzın oluşacak zamanla damağınız ona alışacak. Ben de kv gibi pilav yapamam mesela ama yapamayım yani o da benim gibi hamur işi ve sarma yapamaz. Eşim annesinin pilavını över de över ben de bana geldiklerinde tutuşturum eline tencereyi pilavı yapıver benimki güzel olmaz derim. Senin çocukların da senin yemeklerini sevecek özleyecek emin ol. İnternetteki tarifler de çok güzel tutuyor
Herkesin farklı yeteneği var el alışkanlığı var işte.Ayy Evet çok Teşekkürler yorumunz icin bende poğaçayı Vs çok güzel yaparım kvde yapar ama benimki pastane poğaçası gibi olur ve çabuk bayatlamaz))))
Ben evlendiğimde yumurta koyamayan tiplerdendim. Ilk 2 ay falan hep kv sağolsun yemeğe çağırıyordu bize geliyordu yada dışardan. Akşamları bile zeytin peyjnir yerdik. Sonra kendine gel darlyda böyle hayat geçmez dedim. Internette gezinmeye başladım.Ya arkadaşlar ben Gerçekten yemek yapamıyorum yani yapiyorumda yok yani kaynanaminki gibi anneminki gibi lezzetli olmuyo şuan oturdum ağlıyorum beceriksizligime. Evlenmeden önce tek tük biliyodum evlendiğim ilk günden beride kaynanamlarda yiyorduk. Artık kendim yapmaya çalışıyorum ama olmuyo az önce bulgur pilavı yapıyım dedim facia resmen , aynı kaynanamın yaptığı gibi yaptım ama olmuyo geçende aynısı oldu. 1 bardak bulgur 1buçuk 2 bardak sıcak su azıcık salça birazda domates rendeledim . Ama bulgurlar büyük büyük. Kv yaptığında bulgurlar gayet minik minik ve lezzetli oluyo. Rengide kırmızıya dönük oluyo ama benimki öyle değil. Tadıda değişik. Ve cıvık gibi . Iyice suyunu da çekti.Diğer yaptığım (yapamadığım) yemekleri söylemiyorum bile heleki pilavı. Bana kısa ve pratik bilgileriniz varsa verirmsiiniz bide emziriyorum sürekli patates Menemen atıştırmalık yemek yetmez sanırım nasıl öğrenicem ya ben bunuuuuuu yardım lütfen
Ya arkadaşlar ben Gerçekten yemek yapamıyorum yani yapiyorumda yok yani kaynanaminki gibi anneminki gibi lezzetli olmuyo şuan oturdum ağlıyorum beceriksizligime. Evlenmeden önce tek tük biliyodum evlendiğim ilk günden beride kaynanamlarda yiyorduk. Artık kendim yapmaya çalışıyorum ama olmuyo az önce bulgur pilavı yapıyım dedim facia resmen , aynı kaynanamın yaptığı gibi yaptım ama olmuyo geçende aynısı oldu. 1 bardak bulgur 1buçuk 2 bardak sıcak su azıcık salça birazda domates rendeledim . Ama bulgurlar büyük büyük. Kv yaptığında bulgurlar gayet minik minik ve lezzetli oluyo. Rengide kırmızıya dönük oluyo ama benimki öyle değil. Tadıda değişik. Ve cıvık gibi . Iyice suyunu da çekti.Diğer yaptığım (yapamadığım) yemekleri söylemiyorum bile heleki pilavı. Bana kısa ve pratik bilgileriniz varsa verirmsiiniz bide emziriyorum sürekli patates Menemen atıştırmalık yemek yetmez sanırım nasıl öğrenicem ya ben bunuuuuuu yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?