Bende bu siteden bahsedecektim :) aynen tarifleri aciklayici oluyor bende oradan bakiyorumBulgurla alakalidir belki. Nefis yemek tarifleri diye bi site var ne zaman yemek yapacak olsam oradaki ölçülerle yapıyorum öyle aşırı becerikli eli lezzetli biri de değilim ama yenecek kadar oluyor siz de öyle yapın. Atom parcalamıyosunuz ya zamanla oturur zaten.Ki yemek yapmak zorunda da değilsiniz olduğu kadar aglanacak bi şey yok abartmayın
Bende ilk evlendigim sene berbat yapardim. Deneye Deneye oldu. Zavalli esim hic sesini cikarmazdi. 7sene oldu evleneli. Daha yeni yeni diyor. Ilk sene yaptigin yemekler neydi oyle diye :))
Vazgecmeyin. Yavas yavas severek yapin yemegi
yemek siteleri cok güzel tarifler veriyor. Burgurun büyük olması bulgurun fazlasu çekmesinden kaynaklanıyordur. Markada önemli . Pilavda en önemlisi prinçi yıkadıktan sonra , iyice süzmek ... Gerisi normal tarıf gibidir.Ya arkadaşlar ben Gerçekten yemek yapamıyorum yani yapiyorumda yok yani kaynanaminki gibi anneminki gibi lezzetli olmuyo şuan oturdum ağlıyorum beceriksizligime. Evlenmeden önce tek tük biliyodum evlendiğim ilk günden beride kaynanamlarda yiyorduk. Artık kendim yapmaya çalışıyorum ama olmuyo az önce bulgur pilavı yapıyım dedim facia resmen , aynı kaynanamın yaptığı gibi yaptım ama olmuyo geçende aynısı oldu. 1 bardak bulgur 1buçuk 2 bardak sıcak su azıcık salça birazda domates rendeledim . Ama bulgurlar büyük büyük. Kv yaptığında bulgurlar gayet minik minik ve lezzetli oluyo. Rengide kırmızıya dönük oluyo ama benimki öyle değil. Tadıda değişik. Ve cıvık gibi . Iyice suyunu da çekti.Diğer yaptığım (yapamadığım) yemekleri söylemiyorum bile heleki pilavı. Bana kısa ve pratik bilgileriniz varsa verirmsiiniz bide emziriyorum sürekli patates Menemen atıştırmalık yemek yetmez sanırım nasıl öğrenicem ya ben bunuuuuuu yardım lütfen
Tamam çok Teşekkürler birşey sormak istiyorum ben suyu koyunca kaynayana kadar orta ateş sonra suyunu çekene kadar kısık ateşte pisiriyordum yanlış mi acaba .Videolu yemek sitelerine bak ordan takip ederek yapabilirsin.
Bende bugün bulgur pilavı yaptım. Soğanları ince doğra ve tereyağı sıvıya karisik olar iyice kavur sonra domatesleri soy ve onları da ince doğra ve tencereye al baharatlarini tuzunu ekle ve kavurnaya devam sonrasında bulguru ekle iyice kağıt ateş çok harli olmasın sonrasına ben üstüne çıkasıya kadar su ekliyorum şu cekesiye kadar orta ateş sonra kısiga alıyorum demleniyor oyle.
Yaparsın sadece vazgeçme
Aynısı canim cok harli ateş zaten kullanma kontrollü olması için orta ateş sonra kısiga al en garantisi.Tamam çok Teşekkürler birşey sormak istiyorum ben suyu koyunca kaynayana kadar orta ateş sonra suyunu çekene kadar kısık ateşte pisiriyordum yanlış mi acaba .
Ya arkadaşlar ben Gerçekten yemek yapamıyorum yani yapiyorumda yok yani kaynanaminki gibi anneminki gibi lezzetli olmuyo şuan oturdum ağlıyorum beceriksizligime. Evlenmeden önce tek tük biliyodum evlendiğim ilk günden beride kaynanamlarda yiyorduk. Artık kendim yapmaya çalışıyorum ama olmuyo az önce bulgur pilavı yapıyım dedim facia resmen , aynı kaynanamın yaptığı gibi yaptım ama olmuyo geçende aynısı oldu. 1 bardak bulgur 1buçuk 2 bardak sıcak su azıcık salça birazda domates rendeledim . Ama bulgurlar büyük büyük. Kv yaptığında bulgurlar gayet minik minik ve lezzetli oluyo. Rengide kırmızıya dönük oluyo ama benimki öyle değil. Tadıda değişik. Ve cıvık gibi . Iyice suyunu da çekti.Diğer yaptığım (yapamadığım) yemekleri söylemiyorum bile heleki pilavı. Bana kısa ve pratik bilgileriniz varsa verirmsiiniz bide emziriyorum sürekli patates Menemen atıştırmalık yemek yetmez sanırım nasıl öğrenicem ya ben bunuuuuuu yardım lütfen
Baharat eksik ondan lezzetsiz olmuştur. Yemeğin en büyük lezzetini salça soğan sarımsak ve bol baharat verir.Ya arkadaşlar ben Gerçekten yemek yapamıyorum yani yapiyorumda yok yani kaynanaminki gibi anneminki gibi lezzetli olmuyo şuan oturdum ağlıyorum beceriksizligime. Evlenmeden önce tek tük biliyodum evlendiğim ilk günden beride kaynanamlarda yiyorduk. Artık kendim yapmaya çalışıyorum ama olmuyo az önce bulgur pilavı yapıyım dedim facia resmen , aynı kaynanamın yaptığı gibi yaptım ama olmuyo geçende aynısı oldu. 1 bardak bulgur 1buçuk 2 bardak sıcak su azıcık salça birazda domates rendeledim . Ama bulgurlar büyük büyük. Kv yaptığında bulgurlar gayet minik minik ve lezzetli oluyo. Rengide kırmızıya dönük oluyo ama benimki öyle değil. Tadıda değişik. Ve cıvık gibi . Iyice suyunu da çekti.Diğer yaptığım (yapamadığım) yemekleri söylemiyorum bile heleki pilavı. Bana kısa ve pratik bilgileriniz varsa verirmsiiniz bide emziriyorum sürekli patates Menemen atıştırmalık yemek yetmez sanırım nasıl öğrenicem ya ben bunuuuuuu yardım lütfen
burgurun cinsi farklıdır mesela burgulur duru bulgur alın kavurun iyice ama domatesli yapacaksanız öncelikle yağda domates ve salçayı biraz pişirin internetten bakınYa arkadaşlar ben Gerçekten yemek yapamıyorum yani yapiyorumda yok yani kaynanaminki gibi anneminki gibi lezzetli olmuyo şuan oturdum ağlıyorum beceriksizligime. Evlenmeden önce tek tük biliyodum evlendiğim ilk günden beride kaynanamlarda yiyorduk. Artık kendim yapmaya çalışıyorum ama olmuyo az önce bulgur pilavı yapıyım dedim facia resmen , aynı kaynanamın yaptığı gibi yaptım ama olmuyo geçende aynısı oldu. 1 bardak bulgur 1buçuk 2 bardak sıcak su azıcık salça birazda domates rendeledim . Ama bulgurlar büyük büyük. Kv yaptığında bulgurlar gayet minik minik ve lezzetli oluyo. Rengide kırmızıya dönük oluyo ama benimki öyle değil. Tadıda değişik. Ve cıvık gibi . Iyice suyunu da çekti.Diğer yaptığım (yapamadığım) yemekleri söylemiyorum bile heleki pilavı. Bana kısa ve pratik bilgileriniz varsa verirmsiiniz bide emziriyorum sürekli patates Menemen atıştırmalık yemek yetmez sanırım nasıl öğrenicem ya ben bunuuuuuu yardım lütfen
Pilavın özelliği kaynamaya başladıktan sonra altını biraz kıs orta ateşte pişir bende 7 yıllık evliyim evlendiyim zaman seninle aynı durumdaydım kaynanayı örnek alırdım çocuklar da olduktan sonra şuan baklavası böreyi yemeyi çok güzel yapıyorum dışardan alıp yedirmektense mecburen herşeyi öğrenmek zorundasın deneye yapa yapa öğreneceksin internet sitelerine bak kayınvalideye annene sorYa arkadaşlar ben Gerçekten yemek yapamıyorum yani yapiyorumda yok yani kaynanaminki gibi anneminki gibi lezzetli olmuyo şuan oturdum ağlıyorum beceriksizligime. Evlenmeden önce tek tük biliyodum evlendiğim ilk günden beride kaynanamlarda yiyorduk. Artık kendim yapmaya çalışıyorum ama olmuyo az önce bulgur pilavı yapıyım dedim facia resmen , aynı kaynanamın yaptığı gibi yaptım ama olmuyo geçende aynısı oldu. 1 bardak bulgur 1buçuk 2 bardak sıcak su azıcık salça birazda domates rendeledim . Ama bulgurlar büyük büyük. Kv yaptığında bulgurlar gayet minik minik ve lezzetli oluyo. Rengide kırmızıya dönük oluyo ama benimki öyle değil. Tadıda değişik. Ve cıvık gibi . Iyice suyunu da çekti.Diğer yaptığım (yapamadığım) yemekleri söylemiyorum bile heleki pilavı. Bana kısa ve pratik bilgileriniz varsa verirmsiiniz bide emziriyorum sürekli patates Menemen atıştırmalık yemek yetmez sanırım nasıl öğrenicem ya ben bunuuuuuu yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?