- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.292
Ben nefis yemek tariflerini kullanıyorum. Orda bir yemek icin bir suru tarif var. 3 5 tanesini okuyorum fotoğraflarına yorumlarına filan bakiyorum en mantikli olani secip yapıyorum. Her tarif guzel olmuyor çünkü. Beceri gerektiriyorsa da mesela hamurlu bir sey diyelim o zaman da youtubetan birkac video izliyorum ona gore yapıyorum. Mutfak tartisi da almistim su anda ihtiyacım kalmadi mesela goz karari yapabiliyorum ama baslarda gayet ise yaramisti. Boyle başlayın. Yemek yapamama diye bir sey yok. Annelerimiz 12 13 yasinda girmisler mutfaga. Cocuk isi yani. Benim su anda yapamadigim yemek yok mesela ki ben de ev hanimi bir kadinin cocugu oldugum ve universite okudugum icin su son 2 seneye kadar mutfaga girip yemek yapmışligim nadirdir. Olur yani korkmayin.
Hic kayinvalideden anneden filan tarif almayin. Onlar goz karari yaptıkları icin verdikleri tarif tam olmuyor, tutmuyor. Bir de ocagi ve firini hor kullanmayın, yuksek ates her zaman riskli. Zamanla ocaginiza ve firininiza alistikca kendinize bir yol tutturuyorsunuz.
Hic kayinvalideden anneden filan tarif almayin. Onlar goz karari yaptıkları icin verdikleri tarif tam olmuyor, tutmuyor. Bir de ocagi ve firini hor kullanmayın, yuksek ates her zaman riskli. Zamanla ocaginiza ve firininiza alistikca kendinize bir yol tutturuyorsunuz.