- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 27
-
- Konu Sahibi gamzenarcik
Güral porselenin numarasını ara ordan sana yardımcı olurlar mutlakaDikkat çekmek ve hangi etiket kullanılır bilemedim yeniyim sayfada ve evet çok büyük mebla günümüzde ve üzülmemek elde degil
Eşimin ailesi çok kalabalıkOn iki kişiyi birden nasil agirlıyorsun ya
Bıkac kez agırladım
Sımdılerde Allah tan cocuk var dıye kurtuldum
Hamileyim diye kurtulmustum ta da
Umarım vardır çok teşekkür ederim yardımın içinFirmaya mail atin ya da telefonla arayip sorun. Kutahya porselenin boyle bir uygulamasi var. Eksik parcanizi yapip yolluyorlar ellerinde serinin şablonu oluyormus cunku. Ben yaptirdim oradan biliyorum. Bu firmanin da vardir belki.
Kendimi keserimEşimin ailesi çok kalabalık
Keşke ama eşim bırakmıyorKendimi keserimkaç kurtar kendini, işe gir
Güral diyor kütahya ile Güral baglantı lı mı?
Niye öyle söylüyorsunuz belki kaybettiği bir yakını hediye etmişti mağazadan hediye almıştı belki de karşıda incitebileceğiniz bir soru sormasanız ya manevi değeri var demiş işte incik cinciği sormanın ne alemi varKafamda tarttım, yemek takımının ne gibi büyük manevi bir değeri olabilir?
Bir daha o kadar para veremem o yüzden çare arıyorum demek zor değil.
Aklim yolu birdirEsyalara bu kadar anlam yuklemeyin bence, gereksiz dertlenmissiniz
Ağırlanıyor Allah kolaylığını veriyor ben de ilk evlendiğim zaman 2 grup akrabamı bi grup 23 kişi bir grup 16 kişi ağırlamıştım sonrasındaki memnuniyet o yorgunluğa da değiyorOn iki kişiyi birden nasil agirlıyorsun ya
Bıkac kez agırladım
Sımdılerde Allah tan cocuk var dıye kurtuldum
Hamileyim diye kurtulmustum taa da
Aslında kırılan tabakları mağazadan teklı sıparıs edebılırsınızKizlar Güral mimoza Gold takimininin çukur tabağı kırıldı nerden temin edebilirim lütfen yardımci olursanız sevinirim
Nasıl edeceğim bir türlü bulamadimAslında kırılan tabakları mağazadan teklı sıparıs edebılırsınız
Ne zorluklarla aldım yazınca hediye olduğunu düşünmüyor insan doğal olarak.Niye öyle söylüyorsunuz belki kaybettiği bir yakını hediye etmişti mağazadan hediye almıştı belki de karşıda incitebileceğiniz bir soru sormasanız ya manevi değeri var demiş işte incik cinciği sormanın ne alemi var
Kütahya Porselen ve Güral Porselen amca çocukları.Güral diyor kütahya ile Güral baglantı lı mı?
Belki kaybettiği bir yakını ölmeden önce ona para verdi çeyizine bununla benden anımlık bir şey al dedi o da üzerine biriktirdi yemek takımı aldı lütfen manevi değeri var dediyse dürtmeyelim incinir yürekler vesselamNe zorluklarla aldım yazınca hediye olduğunu düşünmüyor insan doğal olarak.
Keramika akraba değildir kesinKütahya Porselen ve Güral Porselen amca çocukları.
Kütahya’da ‘Güral’ rekabeti
Kütahya ve Güral Porselen’in sahibi olan ‘Güral Ailesi’nde 2004 yılında yaşanan dağılma, kendi kendilerine rakip firmaların doğmasını sağlıyor. 1966’da Ali...www.hurriyet.com.tr
Tam da annem için aldığım takımın tabağı kırılmıştı. Rica etsem nereden iletişime geçtiniz yazar mısınız? Ben araştırdım ama bulamadım.Firmaya mail atin ya da telefonla arayip sorun. Kutahya porselenin boyle bir uygulamasi var. Eksik parcanizi yapip yolluyorlar ellerinde serinin şablonu oluyormus cunku. Ben yaptirdim oradan biliyorum. Bu firmanin da vardir belki.