- 23 Ocak 2016
- 32.941
- 49.337
- 598
- Konu Sahibi gamzenarcik
-
NG Kütahya mıKütahya Porselen ve Güral Porselen amca çocukları.
Kütahya’da ‘Güral’ rekabeti
Kütahya ve Güral Porselen’in sahibi olan ‘Güral Ailesi’nde 2004 yılında yaşanan dağılma, kendi kendilerine rakip firmaların doğmasını sağlıyor. 1966’da Ali...www.hurriyet.com.tr
Tek parça ürünler Güral porselen yazın nette yada Güral ürün satan mağaza ya gıdıp tek parça ürün siparıs edın Karaca var mesela bu sıstem güralda da vardırNasıl edeceğim bir türlü bulamadim
Evet niloya. Ta kendileri. Kütahya Porselen tarafındaki Gürallar daha büyükler. O otellerde onların.NG Kütahya mıNG Afyon termal de yani NG de onlara mı ait acaba hanoğğğğ bir yaşıma daha girdim
Kadının boğazına yapışmadım anlatacaksın diye. Bilemiyorum eşyaya önem vermeyen bir insan olduğum için sanırım anlayamıyorum bu tür durumları.Belki kaybettiği bir yakını ölmeden önce ona para verdi çeyizine bununla benden anımlık bir şey al dedi o da üzerine biriktirdi yemek takımı aldı lütfen manevi değeri var dediyse dürtmeyelim incinir yürekler vesselam
Ayy vallahi gece gece şok oldum kız hiç bilmiyordum haberi okudum NG otellerin porselen markalarının sahipleri olduğunuEvet niloya. Ta kendileri. Kütahya Porselen tarafındaki Gürallar daha büyükler. O otellerde onların.
Duz beyaz bi takim almistik, kac tanesi kirildi, kalanlarla devam ediyoruz, onlarin da kenarlari kirik, makineden çıkarıp yerine koyarken dolaba carpiyom hepazcagbaEsyalara bu kadar anlam yuklemeyin bence, gereksiz dertlenmissiniz
NG Nafi Güral zaten niloya hanımcım.Ayy vallahi gece gece şok oldum kız hiç bilmiyordum haberi okudum NG otellerin porselen markalarının sahipleri olduğunu
Benim de bi kismini kedi kirdi, bi kismini ben. E ne yapayim yaaa? Bundan once marketten aldigim tabaklar vardi falan. Hepi topu icine yemek koydugumuz nesne yaniDuz beyaz bi takim almistik, kac tanesi kirildi, kalanlarla devam ediyoruz, onlarin da kenarlari kirik, makineden çıkarıp yerine koyarken dolaba carpiyom hepazcagba
Ay benim de günlük yemek takımım vardı. Tek tek parçalamışım. Bir çukur tabak, 3 kase kalmış. Büyük düz tabakları da duruyor ama onları çok kullanmadığım için şanslılarDuz beyaz bi takim almistik, kac tanesi kirildi, kalanlarla devam ediyoruz, onlarin da kenarlari kirik, makineden çıkarıp yerine koyarken dolaba carpiyom hepazcagba
Bu akşam öğrendim otellerin onlara ait olduğunu hiç bilmiyordum yani NG deyip duruyoruz da açılımını bu akşam duydumNG Nafi Güral zaten niloya hanımcım.
Fotoğraf nerede ben göremedim valla tabak çanak satan yerlerin ürünü markaların gibi olmuyorBaktim dumduz beyaz tabak kenarlari sari. Tabak canak satan yerlerden bir sey uydurun gitsin, mutlaka benzeri vardir.
Kizlar Güral mimoza Gold takimininin çukur tabağı kırıldı nerden temin edebilirim lütfen yardımci olursanız sevinirim
Evet bulabilirizBu takımın bi numarası yok mu ya araştıralım bulalım yapalım bi şeyler arkadaşlar
Fotoğraf nerede ben göremedim valla tabak çanak satan yerlerin ürünü markaların gibi olmuyoryani marka ürünler gibi tabaklar ışıl ışıl parlamıyor
Ben de eşyaya önem vermem ama manevi değeri olunca işler değişiyorKadının boğazına yapışmadım anlatacaksın diye. Bilemiyorum eşyaya önem vermeyen bir insan olduğum için sanırım anlayamıyorum bu tür durumları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?