Yemek takımı olarak nasıllar ?

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.699
1.137
2289499
merhaba canlar
kahverengi bu yemek takımı 6 kişilik (32 parça salata tabagı var içinde) 6+6 toplam 12 kişiliğe tamamlayayım diyorum.. (Misafirler için)

yeşil olanda 32 parça 6 kişilik onu da gunluk düşünüyorum..

sizce nasıllar ? Porland marka..

Eklentiler

• 636863638396089520.jpg
    636863638396089520.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 39
Çok güzeller 😍 ama ikisi de bu tarz olmasın birini daha sade zarif alamaz mısınız fikir sorduğunuz için söylüyorum siz bilirsiniz yine de 😊

Misafir için olanı güzel ama günlük için olan çok renkli daha düz bişey tercih edersen daha kullanışlı olur :)

Çok güzeller 😍 ama ikisi de bu tarz olmasın birini daha sade zarif alamaz mısınız fikir sorduğunuz için söylüyorum siz bilirsiniz yine de 😊
ya aslında basta öyle dusundum .beyaz alayım her seye uyar diye. . ama sonra ben zaten masaörtüsü fln değilde runner tarzı yapacagım için spor olsun istedim..

Misafir için olanı güzel ama günlük için olan çok renkli daha düz bişey tercih edersen daha kullanışlı olur :)
düz ve sade .. Anladım.. Şu ikea yemek tk gibi mi?
bir de mat istemedim atar yada cizilir diye.. Makineye atayım yıkansın uğraşmayayım. .

düz ve sade .. Anladım.. Şu ikea yemek tk gibi mi?
bir de mat istemedim atar yada cizilir diye.. Makineye atayım yıkansın uğraşmayayım. .
İnanın desenli tabaklar daha çok yıpranıyor makinede, rengi soluyor desenin

ya aslında basta öyle dusundum .beyaz alayım her seye uyar diye. . ama sonra ben zaten masaörtüsü fln değilde runner tarzı yapacagım için spor olsun istedim..
İkisi de ayrı ayrı güzel ona bir şey diyemem ama ikisi aynı tarz olmasın diye dedim 😊

Eki Görüntüle 2289499 merhaba canlar
kahverengi bu yemek takımı 6 kişilik (32 parça salata tabagı var içinde) 6+6 toplam 12 kişiliğe tamamlayayım diyorum.. (Misafirler için)

yeşil olanda 32 parça 6 kişilik onu da gunluk düşünüyorum..

sizce nasıllar ? Porland marka..
Ay daha dün çeyiz için aldım kahverengi olanlarını o kadar güzeller ki anlatamam ama ben diğer takimi karacanın inci serisinden almıştım tamamen beyaz ve hafif desenli birini sade ve şık almalısın hakkında hayırlısı olsunn kuzum

Ay daha dün çeyiz için aldım kahverengi olanlarını o kadar güzeller ki anlatamam ama ben diğer takimi karacanın inci serisinden almıştım tamamen beyaz ve hafif desenli birini sade ve şık almalısın hakkında hayırlısı olsunn kuzum
kahverengi olanları gunluk mu aldın canım :) güle gule kullan çok sevındım..
karacanın inci takımı derken kaç kişilik (Ben öyle tencere fln istemıyorumda )

X