Artık ben yetişemiyorum çok yorucu bir hak aldı biraz da sen taşın altına elini koysan desen? Anlayışla karşılamaz mı?
Tembelsin diyor hangi anlayis
![KK42 :KK42: :KK42:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk42.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık ben yetişemiyorum çok yorucu bir hak aldı biraz da sen taşın altına elini koysan desen? Anlayışla karşılamaz mı?
benim nisanlimda dağı taşı yiyor. Haftanin 4 günü benim evimde ve ben şimdiden bikdim. Resmen gına geldi. Tek fark nişanlım kendi yapıyor. Ama evden çıkamıyoruz onun yemek sevdasina.
Aşırı fazla pişirip buzluğa atsan?
Ben mesela pazartesi alışverişe gidiyorum. Kilo soğanı, havucu, patetesi dogruyorum ve salca ile kavurup poşetleyip buzluga atıyorum.
3 kilo kiymadan köfte hazirlayip yine buzluğa, tavuklari harmanlayip yine buzluga. Ben nisanlimdan önce buzlukdan cikan yiyecek yememiş insandim ama başka türlü cikamadim işin icinden. Bu hazirliklar 2 saatimi aliyor ama yemek pişirirken aşırı yardimci oluyor. Bide doyurucu şeyler pişir. Benim nisanlim doymuyo. Salatanin yanina kafam kadar tam buğday ekmek yiyor ve hâlâ doymadim diyor. İşi ağır ise kalori ihtiyaci yuksek
yemekleri bir kişilik daha fazla yapsan o da ertesi gün kalanı götürse olmaz mı?
eşimde istiyor evden götürmeyi ama sabahları metrobüse o yemeklerle binse birinin kafasına dökülür diye götüremiyor![]()
Bilmediğim için soruyorum.Türkiyeden yollayamazlar mı bakliyat vs.Gerçi o da ne kadar dayanır.Çuvalla almak lazım sizin eve galiba.
Aklimda olsun evet boyle bisey yapabilirim en azindan sebzeleri kavurur atarim.
Tavuklari marineli aliyoruz genelde.
Size de Allah kolaylik versin de enazindan kendi yapiyor bu da bi guzellik.
Evlenince dikkat edin is uzerinize kalmasin
acabag kücükken acmi kaldi? kisitli hayatimi vardi? belkide piskolojisi yüzünden???
Cocuk izininde evde kalinca kesin atar. Bende kolaylik olsun diye artik herseyi 6 litrelik düdüklüde pisiriyorum. Ve buzluk en iyi arkadaşım. Buzluğa stoklayin... bi nebze rahatlatsiniz.
Birde baklagil yok demişsiniz... acaba azcik yöresel yiyeceklere dadansaniz? Veya kv ıle kooperasyon yapin. O zamaninda nasil doyurmuş ?
Ekmek arasi yiyemezmiş içi kuruyormuş deyince hatırladim
Sizin benzer bir konunuz vardi, hatta yurt disinda yasiyodunuz
Ayni tas ayni hamam devam anlasilan
Sanirim siz isin maddi yonunu de dusunuyorsunuz
Cunku turk damak tadina gore yemek yapmak baya pahaliya mal oluyor olmali
Bence kocaniza maddi anlamda bu isin ne kadar kulfetli oldugunu ispat edin
Bir kadin tutun, tabii turk birini nereden bulacaksiniz bilmiyorum ama
Hem kadinin maasi hem de malzeme masrafini gorunce aç olan taşı bile yer diyerek kuru ekmeğini kemirmeye başlar diye umut ediyorum
Et..
Herseyleri et patates.
Simdi bolonez sos yaptim ama ogurmekten oluyorum.
Ben et pisirmeye cok gelemiyorum hatta bana kalsa herseyi buharda pisirir yada cig tuketirim.
Daha buyuk bi duduklu alabiliriz evet.
Buzlukta mantikli sagolun.
Cocuk izninde size yikmasina cok izin vermeyin zaten cocuk bakmak zor ustune bide istahli adam hic cekilmiyor.
Ozaman işin zor. Hollandadamisin?
Ben şanslıyım. Almanyada bulgur, fasulye filan aşırı ucuz ve nişanlım italyan olduğu icin börek tipi şeyleri cok seviyor.
Hatda bazen 4 tepsi Pizza yapiyorum ve yine buzluğa
Hollanda da degilim, orda da Turk cok aslinda.
Ben cek cumhuriyetindeyim, burda 1 tane market var o da Arap market
yorum şahaneEn basiti ve hesaplısı sandviç değil mi? Ekmeğin arasına doldur bi şeyler, tıkınıp dursun :)