- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 30.999
- 798
- Konu Sahibi alonedark18
Ne kadar simarik bir cocuk. Sizi annesi degil arkadssi olarak goruyor. Fazla yuz goz olmussunuz. Ne yersin diye sorulmamasi lazim. Sofrada ne varsa onu yiyecek. Yemiyorsa ayri bir yenek yapilmamali. Isterse ac kalsin, ölmez. Gel benimle oyna dediginde oynanmamali. Kendi kendisibe oyalanmayi ogrenmeli. Onunla oyun oynadiginiz icin yuz goz olmussunuz. Kendinize ait bir hayatiniz da olmali. Kolelik sizinki. Kimseye de yaranamazsiniz bu sekilde. Degerinizi bilmezler. Birakin ac kalsinlar. Bakin o zaman nimetin de sizin de kadriniz bilinir.
Okurken ben sinirlendim. Daha bunun ergenligi var. Sen ne yaziyorsun okuyacagim onu birak benimle oyna diyemez. Boyle bir hakki yok. Cok yuz vermisdiniz. Bu cocukla siz cok ugrasirsiniz. Her basarisizliginin faturasini size keser sonra.
Okurken ben sinirlendim. Daha bunun ergenligi var. Sen ne yaziyorsun okuyacagim onu birak benimle oyna diyemez. Boyle bir hakki yok. Cok yuz vermisdiniz. Bu cocukla siz cok ugrasirsiniz. Her basarisizliginin faturasini size keser sonra.