• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Yemek Odası Takımım

ikizbalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2.351
230
163
Koltuk takımım ile birlikte bu yemek odasını aldık
Vitrin hariç
Tv ünitesini de istemiyordum ama onu da almak istediler
Kırmak istemedim

$20130106_160239.webp

$20130106_160303.webp

$20130106_160342.webp

$20130106_160356.webp

$20130106_160255.webp

$yemek odası.webp

kahve beyaz bir takıma ancak bu kadar yakışır çok güzel takımın canım çok farklı bir tarzı var keşke vitrinide alsaymışsın oda çok güzel ama olsun içine sindiyse güzeldir.salon takımınıda gördüm oraya da yorum yaptım burayada yazayım koltuklarının sırt yerlerini yine kahve yapsan berjelerini kahve pembe desenli yapsan ve takımı pembe aksesuarlarla tamamlasan müthiş olur inan ben çok beğendim güzel günlerde kullan canım:34::16:

canım bende çok beğendim güle güle kullan :16:
Bende araştırıyorum bugünlerde nerden ve ne kadara aldığın konusunda bilgi verebilirmisin :26:

kahve beyaz bir takıma ancak bu kadar yakışır çok güzel takımın canım çok farklı bir tarzı var keşke vitrinide alsaymışsın oda çok güzel ama olsun içine sindiyse güzeldir.salon takımınıda gördüm oraya da yorum yaptım burayada yazayım koltuklarının sırt yerlerini yine kahve yapsan berjelerini kahve pembe desenli yapsan ve takımı pembe aksesuarlarla tamamlasan müthiş olur inan ben çok beğendim güzel günlerde kullan canım:34::16:

çok teşekkür ederim çok sevindim :)
vitrin hiç istemedim en başından beri,
takımınki güzeldi gerçekten de 1000 TL sadece o fark ediyor
koltuklarla ilgili yorumunu diğer tarafa yazayım :)

canım bende çok beğendim güle güle kullan :16:
Bende araştırıyorum bugünlerde nerden ve ne kadara aldığın konusunda bilgi verebilirmisin :26:

Teşekkür ederimmm :))
İstanbul'da Modesa Mobilyacılar Çarşısında Huzur Mobilya diye bir yer
Ayrı ayrı fiyatlarını hatırlamıyorum ancak şöyle söyleyeyim
bu yemek odası takımı vitrin olmadan + koltuk takımım 5500 TL gibi bir fiyat (3lü, 2li ve 2 tane berjer)
Vitrini de alsaydık 1000 TL daha istiyorlardı
İnşallah en güzellerini bulabilirsin

Çok güzelmiş.. Ben kahverengiyi sevmiyorum mobilyada ama beyaz-kahve çok güzel uymuş bu mobilyada. Güzel günlerde kullan hayırlı olsun.
masa da çok kullanışlıya benziyor. ben de böyle masa bakıyım.

Çok güzelmiş.. Ben kahverengiyi sevmiyorum mobilyada ama beyaz-kahve çok güzel uymuş bu mobilyada. Güzel günlerde kullan hayırlı olsun.
masa da çok kullanışlıya benziyor. ben de böyle masa bakıyım.

Ben de normalde çok sevmezdim bu rengi ama bu takımı görünce bayıldım
Evet masanın üstü sürgülü, bir tarafta açılıp büyüyebiliyor, diğer tarafta da kaşıklık yeri var.
Çok teşekkürler, Allah razı olsun :)

çok beğendim, krem ile kahve uyumunu çok seviyorum, iyi günlerde kullan :nazar:

Çok teşekkür ederim, koltuk ve yatak odası takımlarımı da ekledim
inşallah iyice ortaya çıkınca evimi de paylaşacağım :)

cnm çok güzel koltuk takımınıda görmüştüm gayet uyumlu şeyler seçiyorsun yatak odanı aldınız mı merak ettim cnm çünkü onun topiği yok sanıyorum.bende kahve beyaz tonları bir arada olan mobilya alıcam sanırım çünkü sadece beyaz ya da sadece kahve takımlar çok kaliteli durmuyo:31:

cnm çok güzel koltuk takımınıda görmüştüm gayet uyumlu şeyler seçiyorsun yatak odanı aldınız mı merak ettim cnm çünkü onun topiği yok sanıyorum.bende kahve beyaz tonları bir arada olan mobilya alıcam sanırım çünkü sadece beyaz ya da sadece kahve takımlar çok kaliteli durmuyo:31:

Çok teşekkür ederim :)
Evet yatak odamı da aldık
Umarım onu da beğenirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/yatak-odasi-takimi/586851-takim-hakkinda-fikirleriniz.html

Çooook beğendim; mükemmel ve modern :46::46: Güle güle kullanın:)

Son düzenleme:
değişik bi modelmiş çok beğendim,allah içine sindirsin,ağız tadıyla kullanmak nasip etsin

Back
X