YEMEK MASASINDA NİŞANLIMA KIZ AYARLAMAYA ÇALIŞTILAR!!

Iyi yapmissiniz basarili bir geri puskurtme olmus. Derslerini almislardir artik bir daha bir araya gelmezsiniz nisanliniz da bu rezillikten sonra kizla muhatap olmaz.
Abartmıssin sessiz kalsaydın daha sakin olsaydin diyen arkadaşlar. Akilli köprü buluncaya dek deli suyu gecer diye bir söz vardir. Her zaman akli basinda ve sakin olmak ise yaramiyor bazen deli olmak lazim..
Aynen katiliyorum.normalde bu davranis benim karakterime cok ters.benim basima gelmis olsaydi konu sahibi gibi davranmazdim ama yanlista bulmuyorum.cunku bu yemek ilk degil son da olmiycakti.surekli o kiz ve kuzenle ayni ortamda bulunmak zorunda kalicakti.nisanlisina kuzeniyle gorusme dese kv ve nisanli abartiyosun yok oyle bisey diyeceklerdi ve konu sahibi bir turlu bu kizlari etrafindan uzaklastiramayacakti.simdi hic oyle bi dert olmiycak suan.bence de en iyisini yapti.olacaklarin onu kesildi.

Konu sahibi ama nisanlina tepkin biraz sert.fazla uzatma zaten onun bi kabahati yok.

Yazılanları okumadım. Nişanlına gerçekten ayıp etmişsin keşke dinleseydin sonra yine siniri atacaksan atardın benzer bir olayı bende yaşadım oda kuzendi onu hayatımızdan cıkardık her şey düzeldi böyle cidden nisanlına ayıp olmus aralarında bir sey olsa niye aynı masaya oturmanıza göz yumsun ki anlaşılacagını bilir.

Nişanlının bi suçu yok bence onunla bi an evvel aranı düzelt. ''Ne zamandır ilişkiniz var'' sorusunu sorman ve ağlaman dışında yaptıklarında bi sakınca görmedim. O soruyu sorunca o sü****lerin yanında nişanlını küçük düşürmüşsün, o da suçluymuş gibi sanki.

Evlenmeyi beklemenize gerek yok nişanlının bu kuzenle görüşmeyi kesmesi için. Bi an önce kesse iyi olur. Yani daha önce nişanlına bu kızı ayarlamaya kalkışmışlar, o evde o kızın daha da işi olamaz ne işi varmış ki o da gelmiş.

Pislik kız. Böyleleri midemi bulandırıyor.

Pes dogrusu sabrina hayran kaldim.ne dengesiz insanlar var ya.ben bu kadar sabirli olamazdim lafi coktan sokardim o kadina.

Cevap vermeyi dusunmedim degil ama cevap versem o kadini kale almis olacaktim beni sinir ettigini gorup amacina olasacakti.

Ben kadinla bulundugum ortamlarda onun yuzune bile bakmadim. Bu sozleri hep baskasina anlatirken duydum.

Neyse cok sukur esimde benden yana oldu evime geldigi zaman agzini payini almis oldu.

Merhaba hanımlar. Dün akşam nişanlımın evine aile yemeğine gittim.Halası da yemeğe gelecekti. yavaş yavaş misafirler geliyor.. Halası geldi önce.Sonra nişanlımın kuzeni var,halasının kızı, 23 yaşlarında.O da geldi,yanında arkadaşıyla.Bunlar aynı evde kalıyormuş, kuzeni gelince evde yalnız kalmasın için arkadaşını da getirmiş bahaneye bak.(başka şehirde okuyor bunlar)
Her neyse yemeğe oturduk. Şu kuzenin arkadaşı sürekli bir muhabbet etme derdinde. Benle konuşmaya çalışıyor. Nişanlımı övüyor, salağa ters ters bakıyorum sussun diye yok. Nişanlımda tersliyor.En son sofra toplanırken nişanlım elini yıkamaya gitti lavaboya. Bu kuzenin arkadaşında su içmeye kalktı peşinden. Ben de işkillendim ne oluyor diye. Sonra kuzeni atıldı ortaya, benim sinirlendiğimi gördü ya, "onlar ne konuşacaklarını bilir" dedi. Ben delirdim. kayınvalidem girdi araya, kızım sakin ol, o öyledir falan bir şeyler dedi.Sonra içerden bu arkadaşı geldi, üstüne yürüdüm ben bunun. Bana diyor işte yanlış anladın sen öyle böyle, ben de o sinirle oturdum ağlamaya başladım. Nişanlıma baktım yüzü kireç gibi. ne zamandır ilişkiniz var dedim, baktı suratıma hayır öyle bir şey yok dedi. Kayınvalidem geldi, o da canım öyle bir şey yok diyor. Beni sakinleştirmeye uğraşıyor. Bu sırada kuzenle arkadaşı gitti. Halası kovmuş onları o da sinirlenmiş. Neyse ben kalktım, çantamı aldım eve gidiyorum.Nişanlım dedi ki, bu saatte yalnız gitme seni eve bırakayım. Yok dedim. Aşağı indim taksi çağırdım. Bu da peşimden geliyor. Kuzeni daha önce bu kızı nişanlıma ayarlamaya çalışmış, ben ortada yokken.Nişanlım istememiş. Anlattı işte.Sana inanmıyorum dedim. Gözüm senden başkasını görmez, dedi. Ben de yine sana inanmıyorum dedim. Taksiye bindim. evime geldim. Sürekli arıyor mesaj atıyor. Bilmiyorum. sizce ilişkileri var mı? Ne yapayım?
Kim sofrada kiz ayarlamaya calismis? Ayrica kafan mi iyi? Neden ustune yurudun, yetmedi agladin, olay çıkardın emin olmadan?

bence biraz rahat bir bakış açısı bu. oar be konuşacağını bilir demis kuzeni. kiz peşinden gitmiş falan.

ben rahatım evet

burada da anlatırım

nişan oldu eşimin parmağından yüzüğü alıp onu arkadaşları ile Antalya'ya lüks bir 5 yıldızlı bol ruslu otele tatile gönderdim

Bazen bilemediğin sebepler işin içinde olabilir, özellikle de maddi.
Misal siz evlenince babanneniz size oturmanız için bir ev mi verecek? Veya torunum evlenirse ona hemen 5i bir yerde takıcam efendim düğününü ben yapıcam yeter ki evlensin dedi de mi bu kuzen bu olaya taş koymaya çalışıyor da arkadaşını getirmiş, kendi çıkarlarına ters düşüyor diye, belki ilk evlenene verilecek antika bir takısı eşyası vardır olamaz mı? Kişisel algılamayın hemen erkek arkadaşınız nişanlınız gerçekten masum olabilir.

Attığın başlıkla alakası yokki yazdığının. Ailesi kız ayarlamaya çalışmamışki kız kendi densizlik etmiş. Kıskansan da kendine hakim olup olgun davranmalıydın.. Daha sonra nişanlınla konuşurdun. Kuzenine söylesin bir daha getirmesin kızı.

Zaten cok güzel bir şekilde tepkini ortaya koymuşsun nişanlının günahı yok bence ama yaptıkları cok ayıp okurken şokk geçirdim .

benim hikayem daha kısa.
kv zaten beni istemiyormuş aklında başka bir aday varmış. eşimle yeni evliyiz ve bayram kutlaması için kv ye gittik, eltisi de orada. kv nin eltisi pat diye "gelmeyeceksin sandık, eşine yeni gelin bakıyorduk" dedi bana. ben şaşırdım ama bozuntuya vermeden "hayatım yeni eş istiyor musun?" dedim. eşim ya saçmalama,ne eşi, ben seni seviyorum dedi. kv nin eltisine döndüm:"benim kocam istemiyor. belki senin koca ister hem yeni hem genç bir eş. ahir ömründe kocanı mutlu etmiş olursun" dedim. tabi cevap veremediler :)

:D :D
Çok fenaaa yapmışsınız işte ama bazen böyle olmak , yerine göre deli davranıp püskürtmek lazım.
Yoksa ipin ucu kaçardı emin olun o lafların ardı arkası kesilmezdi.

:KK70: :KK70:
Çok fenaaa yapmışsınız işte ama bazen böyle olmak , yerine göre deli davranıp püskürtmek lazım.
Yoksa ipin ucu kaçardı emin olun o lafların ardı arkası kesilmezdi.
yani. zaten kv evliliğin ilk haftası kız bakmaya başlamış. ben bunu duyunca nevrim döndü. kv ye al oğlunu tepe tepe kullan. ona kadın çoksa bana da koca çok demiştim. bu olaydan birkaç ay sonra bu mevzu hala vardı demek ki, eltisinin başına patlamış oldu :)

Ben seni haklı buldum
Ne demek bu kadar yakışıklı bulsam ben evlenirdim bu asılmadır bana göre
Ayrıca anladığım kadarıyla seni çileden çıkaran onlar ne konuşcaklarını bilirler lafı olmuş
Nişanlına madem bu kızı daha önce ayarlamaya çalışmışlar o zaman onungördüğünde seni alıp evden çıkmalıydı
Ayrıca o kuzen bozuntusuyla bi daha görüşmemeli nişanlın slm slm o kadar

off ben olsam gelin olarak seni istemem.paranoyaresmen bu septikligi asali cok olmus.tedavi olun

Back
X