• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek masası-halı

sahra87

Bilemiyorum...
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
1.101
5
116
İstanbul
arkadaşlar merhaba,
temmuzda evleniyorum. bu aralar halı bakıyoruz. evimizi modern tarzda döşüyoruz. salonum L şeklinde mimarımız yemek masasının altına halı koymamış sadece koltukların orada var ama biz masanın da altına bakıyoruz. acaba masanın altına halı koymasak mı bu aralar dergilere falan bakıyorum masaların altına halı falan konmuyor. siz ne düşünüyorsunuz?

her tarafta hali iyi durmaya bilir bence de masanin altinda olmasin
bu arada mutluluklar dilerim size

Son düzenleme:
her tarafta hali iyi durmaya bilir bence de masanin altinda olmasin
bu arada mutluluklar dilerim size

büyük bir salon ve L şeklinde çok boş durur mu acaba ya da masada otururken oturan rahatsız olur mu halı olmamasından acaba diye düşündüm..annelerimizden gördüğümüz hep salonda 2 halı bi koltukların orada bi yemek masası konsol bölümünde:)

büyük bir salon ve L şeklinde çok boş durur mu acaba ya da masada otururken oturan rahatsız olur mu halı olmamasından acaba diye düşündüm..annelerimizden gördüğümüz hep salonda 2 halı bi koltukların orada bi yemek masası konsol bölümünde:)

annelerimizden gorduklerimizi yaparsak o artik modern degil klasik olur:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

evet haklısın :8:

ben biraz daha araştıracağım hem fazla masraftan kurtulmuş olurum bir halı bir halıdır :52:

benimde aynı şekilde L evim ve yemek masası altına halı kesinlikle koymuyorum

hep düşünmüşümdür yemek masasının altında halıının ne işi var diye :)) bana gereksiz geliyo ayaklarınız üşüyecek diyemi korkuyosunuz yahu masraff:52:

ben de masa altnda halı kullanmıyorum temizliği de daha kolay oluyor.
hem de gerek yok halıya bence masanın altında önce bu şekilde bir kullan
sonra beğenmezsen gider alırsın halını

bir süre halısız kullandım ama halı şart çok çıplak oluyo
benim düşüncem ben sonradan koydum:34:

yemek masamın altına halı koymayı dusunmuyorum ben zaten goz halı aramaz o kalabalık ıcınde bence :ssz:

Back
X