• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Yeme Alışkanlığınız Nasıl ???

Yeme Alışkanlığınız Nasıl ???

• Ankete Katılan
    73

_EsCApE_

Hayat Şimdi Daha da Güzel
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
608
0
96
39
Yeme Alışkanlığınız Nasıl ???

Düzenli yerim a.s

Abur cubur :icecream:

Fast Food tatlicadiarzu

Yemek mi oda ne :uhm:

Alkol yanı meze :içelim:

Madem anket açtım ilk cevabıda ben verim barii... :dance:

Eskiden olsa Fast Food derdim... Ama şuan düzenli yemek yemeye çok fazla özen gösteriyorum.. Malum mercimeğim fastfoodla beslenmeyi istemez... a.s.a.s.

düzenli denirmi bilmem.sbah öğlen aksam yedikyerim yetmezmis gibi birde aralarda abur cubur atıystırıyom:))) ihi ihi.. sonra gelsin kilolar :P

maleseff adını ben bile koyamadığım bişekilde yiyorum bazen kahvaltımı saat 4 te yaptığım oluyor.sadece akşam yemeğimm belli oda ailecek yediğim için.fast food tarzı yemek yemeği severim ama

valla ben duzenli yemeyi cok isterdim ammma esim vardiyeli calistigi icin bazen gece gidiyo oglen geliyo ve bende yanliz basina kahvalti yapmam.Kendim icin sofra kurmam gider mutfagi karistiririm o an ne istiyosam onu yerim ve bence bu cok kotu bi aliskanlik bu huylarimdan kesinlikle vazgecmem sart

Yemek mi oda ne??

nadir yemek, karnım aç olur ama genelde canım istemez!!

canım ne isterse onu

ama genel olarak abur cuburjeyyar...

ben cok az ve sIk yiyorum..
ama bu aralar bebekten dolayi biraz
ogunlerim degisti,daha bi acikir oldum..

evleneliden beri berbat :bbo:

valla benımde evlendigimden beri berbat canım evlenmeden önce evimizde yemek saatleri çok düzenli oldugu için düzenli yemegimi kahvaltımı yapardım ama işte ne olduysa evlendikten sonra oldu eşim gec gıdıyo geç geliyo bende tek başıma ne bulursam o an canım ne isterse öle yiyorum tabi genelde abur cubur tazrı şeyler :icecream::tomato:

şimdi yiyin kızlar abur cuburları yada hiç yemeyin yemekleri... ama artık üzülmeli miyim bu duruma yoksa sevinmelimiyim anlamadım ama dediğim gibi bu mercimek bana düzenli yemeyi ve özellikle fast food'dan uzak durmayı öğretiyo... a.s.a.s.

bu abur cuburu hayatımızdan çıkarmak ne mümkün yemek yiyorum ama yoksa sırf abur cubur bu kilolarda bu yüzden yajeyyar

ne zaman vakit ozaman yemek kahvaltı öğlen 2 3 4 saatlerinde akşam yemeği sabaha karşı 3,4,5 eeeeeeeeee anca tatlicadiarzu

ben yemek yemeyı bıle unuttum sormayın kızlar ara sıra yıyorum oda abur cubur fln..45 kıloyum bu gıdısle cop kadın olcam:içelim:

ben sabah kahvaltımı yaparım. sonra birdaha akşam yemeği . arada hiç birşey yemezdim ama bu benim için iyi değildi. 2 aydır şimdi az ve sık sık yiyorum

Back