Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Madem anket açtım ilk cevabıda ben verim barii... :dance:
Eskiden olsa Fast Food derdim... Ama şuan düzenli yemek yemeye çok fazla özen gösteriyorum.. Malum mercimeğim fastfoodla beslenmeyi istemez... a.s.a.s.
maleseff adını ben bile koyamadığım bişekilde yiyorum bazen kahvaltımı saat 4 te yaptığım oluyor.sadece akşam yemeğimm belli oda ailecek yediğim için.fast food tarzı yemek yemeği severim ama
valla ben duzenli yemeyi cok isterdim ammma esim vardiyeli calistigi icin bazen gece gidiyo oglen geliyo ve bende yanliz basina kahvalti yapmam.Kendim icin sofra kurmam gider mutfagi karistiririm o an ne istiyosam onu yerim ve bence bu cok kotu bi aliskanlik bu huylarimdan kesinlikle vazgecmem sart
Bir sabah yerim bir akşam yerim oda azdır abur cuburum yoktur,zaten karnımı doyurmak için yerim.Çay ve sigara içtiğim için yemek aramıyorum,1,5 gün yemek yemediğimi bilirimtatlicadiarzu
valla benımde evlendigimden beri berbat canım evlenmeden önce evimizde yemek saatleri çok düzenli oldugu için düzenli yemegimi kahvaltımı yapardım ama işte ne olduysa evlendikten sonra oldu eşim gec gıdıyo geç geliyo bende tek başıma ne bulursam o an canım ne isterse öle yiyorum tabi genelde abur cubur tazrı şeyler :icecream::tomato:
şimdi yiyin kızlar abur cuburları yada hiç yemeyin yemekleri... ama artık üzülmeli miyim bu duruma yoksa sevinmelimiyim anlamadım ama dediğim gibi bu mercimek bana düzenli yemeyi ve özellikle fast food'dan uzak durmayı öğretiyo... a.s.a.s.
ben sabah kahvaltımı yaparım. sonra birdaha akşam yemeği . arada hiç birşey yemezdim ama bu benim için iyi değildi. 2 aydır şimdi az ve sık sık yiyorum