- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #14.241
İnşallah canım benimmAllah razı olsun canım inşallah gittiğinde bebiş görürsün sağlıkla devam eder gittiğinde bizide bilgilendirmeyi unutma canım
Geçtiğimiz hafta öğrendim canım ama hesabım sıkıntılı olunca ancak bu hafta buralara gelebildim.sizi zaten hep takip ediyorum bugün de yazmak istedim hepinizi çok özledimMaşallah canım baya büyümüş bebiş
Perlitik kuzum nasılsın? Ne zaman doktora gideceksin tekrar
Olsun canım düşünüp haber verdin ya o bile yeterGeçtiğimiz hafta öğrendim canım ama hesabım sıkıntılı olunca ancak bu hafta buralara gelebildim.sizi zaten hep takip ediyorum bugün de yazmak istedim hepinizi çok özledim
Dualarım sizinle takipte olacağım hepOlsun canım düşünüp haber verdin ya o bile yeter
Allah razı olsun canım nisan grubuna geçtik artık ben beklemedeyim sonuç ne olur bilmiyorum az kaldı dayana bilirsem adet gecikince test yapacağımDualarım sizinle takipte olacağım hep
İnşallah güzel haberlerini alırızAllah razı olsun canım nisan grubuna geçtik artık ben beklemedeyim sonuç ne olur bilmiyorum az kaldı dayana bilirsem adet gecikince test yapacağım
İnşallah canım benim dua et bizim içindeİnşallah güzel haberlerini alırızben rüyamda gormustum pozitif olduğunu test yaptım innovitada çıktı ama kuruma çizgisi diye umursamadim başka bir testte çıkmayınca bırakmıştim ama sonra içim rahat etmedi 1-2 gün kala tekrar yapınca pozitifi gördüm. İnşallah güzel haberlerle gelirsin
Pihti var ise durum değişik kuzum benim sulu açık akinti gibi ... Sen iyisi doktora gorunBen iğne vurulmadım ama bebeğim bir de bugün sabah kan pıhtısı düştü normal gibi gelmedi bana
Sagol canım insallah görürsünüzTebrikler bizde şimdi gidiyoruz saat 3:30randevu 5. Haftaya girdim sanırım keseyi göreceğiz
Sağlıkla gelsin bebişin canım benımKizcelerim merhabaahepinizi takip ediyorum hâlâ. İnşallah en kısa sürede güzel haberlerinizi alacağız. Ben hamile olduğumu öğrendim geçtiğimiz hafta. Burada iyi kotu bir çok paylaşımda bulunduk. Bu yüzden size de söylemek istedim.Yarın inşallah ilk kontrolume gideceğim hepinizi çok özledimm. Dualarım hep sizinle pp'den tanırsınız zaten A Afratafrac tweeetyyy @melisaa93 imagination forever C cnlrm @fnd_50 Papatyamaviss ve heyecandan unuttuğum kizceler bebekheyecani canım senin için de en hayırlısı olsun inşallah 6 ay sonra tam planlidigin gibi güzel haberi alırsın inşallah
Bugün acile gidicemPihti var ise durum değişik kuzum benim sulu açık akinti gibi ... Sen iyisi doktora gorun
kuzummmmm, çok sevindim, allahıms ağlıkla büyümesini nasip etsin ve kucağınıza alın inşallah.Kizcelerim merhabaahepinizi takip ediyorum hâlâ. İnşallah en kısa sürede güzel haberlerinizi alacağız. Ben hamile olduğumu öğrendim geçtiğimiz hafta. Burada iyi kotu bir çok paylaşımda bulunduk. Bu yüzden size de söylemek istedim.Yarın inşallah ilk kontrolume gideceğim hepinizi çok özledimm. Dualarım hep sizinle pp'den tanırsınız zaten A Afratafrac tweeetyyy @melisaa93 imagination forever C cnlrm @fnd_50 Papatyamaviss ve heyecandan unuttuğum kizceler bebekheyecani canım senin için de en hayırlısı olsun inşallah 6 ay sonra tam planlidigin gibi güzel haberi alırsın inşallah
Ahh canımmm cok sevındımm bılemezsıınnKizcelerim merhabaahepinizi takip ediyorum hâlâ. İnşallah en kısa sürede güzel haberlerinizi alacağız. Ben hamile olduğumu öğrendim geçtiğimiz hafta. Burada iyi kotu bir çok paylaşımda bulunduk. Bu yüzden size de söylemek istedim.Yarın inşallah ilk kontrolume gideceğim hepinizi çok özledimm. Dualarım hep sizinle pp'den tanırsınız zaten A Afratafrac tweeetyyy @melisaa93 imagination forever C cnlrm @fnd_50 Papatyamaviss ve heyecandan unuttuğum kizceler bebekheyecani canım senin için de en hayırlısı olsun inşallah 6 ay sonra tam planlidigin gibi güzel haberi alırsın inşallah
Canimm heyacndan unutmuşum seniSelam kızlar
Bnde bu sabah rahim filmi çekildim
Tüpler açıkmış, herhangi bişey yokmuş
Bakalım inşallah vesile olur
Çok teşekkür ederim canimm :)Sağlıkla gelsin bebişin canım benım:)
Amiin canım çok teşekkür ederimkuzummmmm, çok sevindim, allahıms ağlıkla büyümesini nasip etsin ve kucağınıza alın inşallah.
Yaa çok teşekkür ederimmAhh canımmm cok sevındımm bılemezsıınnsaglıkla al kucagına ınsallah
Kuzum İnşallah sağlıcakla kucağına alırsınKizcelerim merhabaahepinizi takip ediyorum hâlâ. İnşallah en kısa sürede güzel haberlerinizi alacağız. Ben hamile olduğumu öğrendim geçtiğimiz hafta. Burada iyi kotu bir çok paylaşımda bulunduk. Bu yüzden size de söylemek istedim.Yarın inşallah ilk kontrolume gideceğim hepinizi çok özledimm. Dualarım hep sizinle pp'den tanırsınız zaten A Afratafrac tweeetyyy @melisaa93 imagination forever C cnlrm @fnd_50 Papatyamaviss ve heyecandan unuttuğum kizceler bebekheyecani canım senin için de en hayırlısı olsun inşallah 6 ay sonra tam planlidigin gibi güzel haberi alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?