- 25 Ocak 2023
- 10.404
- 12.047
- 218
- 31
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #14.261
Kuzum başın sağolsun. Allah rahmet eylesinKuzum fena değilim cenazem vardı uzaktan ama çok sevdiğim bir teyzem vefat etti. 2 hafta sonra çağırdı Dr ama yarın tekrardan gideceğim. Hiç bir belirtim yok yolunda gitmeyen birseyler olduğunu hissediyorum umarım doğru değildir. Salı günü liseden yakın arkadaşım kadın doğumda doktor gel demisti gittim baktı bebek yine yok sadece kese var 7+0 im bugün. Beta baktı 4060 çıktı. 6 gün önce 2130 cikmisti. Pek iyi değilim. Hayırlısı olsun. Keseden sonra beta çok önemli değil diyorlar ama tabi içim rahat degil
Amiiin canım benim dualarını eksik etmeeKuzum İnşallah sağlıcakla kucağına alırsıngüzel haberlerle gel doktordan
Aynen Allahtan rahim filmim temiz çıktı düşün ona sevinemedim can sıkıntısındanSalak bunlar ya gerçekteniyi sabırlısın ben arıza çıkarırdım , temiz çıktıysa güzel sevindim
Çok sevindim canım benim Rabbim sağ Salim kucağına almayı da nasip etsinKizcelerim merhabaahepinizi takip ediyorum hâlâ. İnşallah en kısa sürede güzel haberlerinizi alacağız. Ben hamile olduğumu öğrendim geçtiğimiz hafta. Burada iyi kotu bir çok paylaşımda bulunduk. Bu yüzden size de söylemek istedim.Yarın inşallah ilk kontrolume gideceğim hepinizi çok özledimm. Dualarım hep sizinle pp'den tanırsınız zaten @Afratafrac tweeetyyy melisaa93 @imagination forever @cnlrm fnd_50 @Papatyamaviss ve heyecandan unuttuğum kizceler bebekheyecani canım senin için de en hayırlısı olsun inşallah 6 ay sonra tam planlidigin gibi güzel haberi alırsın inşallah
Evet o günü discard edebilirsin canımGirmeyin mi sonucu cnm
Hadi hayırlı olsun çok sevindim canım çok şükürSelam kızlar
Bnde bu sabah rahim filmi çekildim
Tüpler açıkmış, herhangi bişey yokmuş
Bakalım inşallah vesile olur
Çok teşekkür ederim canım benimmÇok sevindim canım benim Rabbim sağ Salim kucağına almayı da nasip etsinbizlere de dua et bol bol
bebekheyecani canım sat 31 Mart bat 25 nisan. Beni ekler misin tekrar.
Adete yakın ya da sonrasında da idrarda kan çıkabiliyor . Dikkat et kanama falan olmasın Allah korusun . Ayaklarını yukarda tutararak uzan biraz . Ayakların hep kafana göre bir tık yukarda olsun iş yapma dinlen.Bu gun saglik ocagi hemsireside aradi idrar sonucunda idrara kan karismasi cikmis acil kadin dogum doktruna git felanda dedisanirim günün yoğunluğu o haberin sitresi gün sonu buldu beni
Yapsan çıkar canım test ile de kan ile de öğrenebilirsin . Ben olsam çoktan yapardım böyle merakta kalacağımaHanımlar benim regl iki gün gecikti ve regl ağrılarım var regl tarihimden 2 gün önce başladı ağırlarım belimde bacaklarımda arada kasıklarıma sızı giriyor test yapmak istemiyorum hayal kırıklıgına uğrayıp üzülmemek için sizce bi kaç gün beklemek daha mı mantıklı olır test yapsam test de çıkar mı acaba
Al
Tebrik ederimmmKizcelerim merhabaahepinizi takip ediyorum hâlâ. İnşallah en kısa sürede güzel haberlerinizi alacağız. Ben hamile olduğumu öğrendim geçtiğimiz hafta. Burada iyi kotu bir çok paylaşımda bulunduk. Bu yüzden size de söylemek istedim.Yarın inşallah ilk kontrolume gideceğim hepinizi çok özledimm. Dualarım hep sizinle pp'den tanırsınız zaten @Afratafrac tweeetyyy melisaa93 @imagination forever @cnlrm fnd_50 @Papatyamaviss ve heyecandan unuttuğum kizceler bebekheyecani canım senin için de en hayırlısı olsun inşallah 6 ay sonra tam planlidigin gibi güzel haberi alırsın inşallah
Başınız sağolsun canımKuzum fena değilim cenazem vardı uzaktan ama çok sevdiğim bir teyzem vefat etti. 2 hafta sonra çağırdı Dr ama yarın tekrardan gideceğim. Hiç bir belirtim yok yolunda gitmeyen birseyler olduğunu hissediyorum umarım doğru değildir. Salı günü liseden yakın arkadaşım kadın doğumda doktor gel demisti gittim baktı bebek yine yok sadece kese var 7+0 im bugün. Beta baktı 4060 çıktı. 6 gün önce 2130 cikmisti. Pek iyi değilim. Hayırlısı olsun. Keseden sonra beta çok önemli değil diyorlar ama tabi içim rahat degil
Teşekkür ederim canimm benimm dualarım sizinleTebrik ederimmmSağlıkla kucağına alırsın İnşAllah
Şifa olsun canim. Görünmeyen tıkanıklık varsa da açılmıştır insalalh.Selam kızlar
Bnde bu sabah rahim filmi çekildim
Tüpler açıkmış, herhangi bişey yokmuş
Bakalım inşallah vesile olur
Walla canım açılmıştır ama saat 2de bir karın ağrım başladı oyle boyle değil, kasık agrısı değil, karın agrısı..Şifa olsun canim. Görünmeyen tıkanıklık varsa da açılmıştır insalalh.
Dualarım seninle kuzumAmiiin canım benim dualarını eksik etmee
Dualarimdasiniz canimm, şu mübarek günde inşallah Nisan ayında güzel haberlerinizi alırızDualarım seninle kuzumsen de bize dua et nolursun
Evet cnm bılıyorumHadi hayırlı olsun çok sevindim canım çok şüküraynı gün öğrendin valla ben ikinci gün zorla azar işiterek öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?