- 26 Aralık 2015
- 11.746
- 18.952
- 298
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #14.081
Temmuzdan beri dolanıyorum ben gruplardaBenim ilk göz ağrım burası valla bende çıkmak istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Temmuzdan beri dolanıyorum ben gruplardaBenim ilk göz ağrım burası valla bende çıkmak istemiyorum
İnşallah nisanda aşılama olcak.. bu ay elendimmm kırmızılar geldiİnşallah düzelir o da Allah’ın izniyle canım benim atlatırsın güzelce
İnşallah güzel sonuç alırsın canım sonuçlar ne zaman çıkacak bebek için her hangi bir tedavi yada ilaç verdi miKızlar merhabalar nasılsınız kadın doğum doktoruna gittim çikolata kistimin olduğunu oda doğruladı çikolata kisti gebeliğe engel olur illaki ileri boyutu infertilite kadar gider dedi ameliyat boyutunda değil dedi yaşın kaç 1 çocuğun varmış senin yumurtalıkların vs gayet iyi gebe kal ve onu o şekilde eritelim he dersinki istemiyorum hormon tedavisine başlarız onu yok edemeyiz ama küçültmeyi deneriz dedi bende gebelik düşünüyorum dedim bütün kanlarımi aldı jinekolojik muayenede yaptı doktor öle mükemmel diki tek tek ayrıntıya kadar anlattı okadar güler yüzlü okadar açıklayıcı ki beni çok tatmin etti açıkçası
Hangi şehir canımKızlar merhabalar nasılsınız kadın doğum doktoruna gittim çikolata kistimin olduğunu oda doğruladı çikolata kisti gebeliğe engel olur illaki ileri boyutu infertilite kadar gider dedi ameliyat boyutunda değil dedi yaşın kaç 1 çocuğun varmış senin yumurtalıkların vs gayet iyi gebe kal ve onu o şekilde eritelim he dersinki istemiyorum hormon tedavisine başlarız onu yok edemeyiz ama küçültmeyi deneriz dedi bende gebelik düşünüyorum dedim bütün kanlarımi aldı jinekolojik muayenede yaptı doktor öle mükemmel diki tek tek ayrıntıya kadar anlattı okadar güler yüzlü okadar açıklayıcı ki beni çok tatmin etti açıkçası
belli olmaz canım genelde salınca hamile kalıyorlarRamazan’da kafa dinlemece oruç dua ibadet fln bir ferahlayım da mayısa sağlam giriş yapayım
Yaa kırmızılar üzüldüm ama aşılamada da ikiz olabiliyor. Eğer ikiz istiyorsan çok güzel olabilir. Ne kadar süredir deniyordunuz canım bir de yaşın Kaç. Benim 35 bize de aşılama yolları göründü . Geçen ay yeterli yumurtam olmadı diye yapmadı. Üç yumurta oldu ama biri tam istenilen gibiydi. Gerek yok dedi doktor. Es geçtikİnşallah nisanda aşılama olcak.. bu ay elendimmm kırmızılar geldi
Yarın sabah yap bence canım her şekilde varsa büyük ihtimalle çıkar artık çünküMerhaba Hanımlar, normalde adet döngüm 24 gün. Geçen ay klomen sebepli gecikme yaşamıştım. O sebeple uygulamalarım da şaştı. Bir uygulama dün adet olmam gerektiğini gösteriyordu biri de yarını gösteriyor. Bugün yumurtlamadan sonraki 15. Gün. Umutlanmak istemiyorum üzülmemek için daha çok erken ama bana dua edin lütfen . Test yapmıyorum. Negatif çıkarsa bile ümitleniyorum onun için gecikince yapacağım tweeetyyy P Psikolog2426
İnşallah canım benimYarın sabah yap bence canım her şekilde varsa büyük ihtimalle çıkar artık çünkü
Senin de yarındı değil mi bat? Sen de test yapmadın heralde daha?Yarın sabah yap bence canım her şekilde varsa büyük ihtimalle çıkar artık çünkü
Yaptım canım ben silik çizgi var şimdilik yarın sabah bir daha YapacamSenin de yarındı değil mi bat? Sen de test yapmadın heralde daha?
Amin amin inşallah öğlene en geç yarına çıkar dedi tedaviye gerek yok iki tane gebeliğin olmuş dedi gün aşırı ilişki dedi eğer olmazsa öyle bakarız duruma dediİnşallah güzel sonuç alırsın canım sonuçlar ne zaman çıkacak bebek için her hangi bir tedavi yada ilaç verdi mi
Ankara mert polatHangi şehir canım
Hayırlısı olsun bebeğim hep beraber bayram müjdesi alırız inşallahİnşallah nisanda aşılama olcak.. bu ay elendimmm kırmızılar geldi
İnşallah nnisan da ramazan bereketiyle olur canımAmin amin inşallah öğlene en geç yarına çıkar dedi tedaviye gerek yok iki tane gebeliğin olmuş dedi gün aşırı ilişki dedi eğer olmazsa öyle bakarız duruma dedi
Amin amin inşallah canımİnşallah nnisan da ramazan bereketiyle olur canım
Sonuçlar çıkınca yaz canım mutlakaAmin amin inşallah canım
Daha neler yanlış düşünüyorsunuz ,ezdirmemek kendi seviyenizi düşürmez ki .. bu benim fikrim .sizin fikrinize tabi saygım var ama o anda tepki verince o anda çözülür sorun ,sonradan. Sinirlenip insanın kendisini yiyip bitirmesi daha kötü bence inşallah bidaha gerek kalmaz oraya gitmeyeYa inan normalde cevabını veririm ama toplum içinde seviyemi düşürmek istemedim bir de doktoruma ayıp olur diye düşündüm sabrettim sustum ya. Ama çok sinirlendim gerçekten. Ne diyim Allah’ından bulsun.
İnşallah canım yazarım bu yumurtalık rezervi ve amh değeri falan tam kanda ne olarak geçiyor hiç bilgim yok benimSonuçlar çıkınca yaz canım mutlaka