- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #14.041
Parça olarak gelen şeyler rahim iç zarımız da olabiliyor. Her ay rahim içimiz bildiğin yılan deri değiştirir gibi kendini yeniliyor.Kızlaaar reglin parça parça gelmesi kist temizlenmesine mi işaret? Benim her ay öyle oluyor bazen bir parmağın yarısı kadar geliyor ilk üç gün hemde
Hmm anladım teşekkür ederimParça olarak gelen şeyler rahim iç zarımız da olabiliyor. Her ay rahim içimiz bildiğin yılan deri değiştirir gibi kendini yeniliyor.
Yok o pıhtılaşma yapan kanlardir canimYukarıdaki yorumlardan dolayı sordum eğer öyleyse ben her ay kist atıyorumdüşük yapıyormuş gibi ağrılı ve parçalı oluyor hani test yapmasam diyeceğim ki her ay kimyasal düşük yaşıyorum o derece
Bilgili bacım nasıl belli ediyor kendiniParça olarak gelen şeyler rahim iç zarımız da olabiliyor. Her ay rahim içimiz bildiğin yılan deri değiştirir gibi kendini yeniliyor.
Kuzum inşallah bebeğin seninledir bunu canı gönülden isterim ama bu sanki artımedin sahte testine benzettim ve birçok marka test paketinin içinden de çıkar oldu bu test. Başka bir marka testle de denemeni tavsiye ederim kuzum laboquick var mı elindeBata 2 gün varKızlar Bi yardım edin nolur.Fortuna marka gebelik testi.Acaba kuruma çizgisi mi yoksa hayali ben mi görüyorum ayırt edemedim.Bu marka güvenilir mi acaba varmı bileninizaşırı adet sancım var bu arada @sundy94 @Papatyamaviss fnd_50 @melegim can @imagination forever ve etiket yapmayı unuttuğum diğer kızlar tecrübenise güvendiğim için etiketledim kusura bakmayin
Kısmetse neden olmasın canımBenim de eşim 2 gün yanımdaydı, 2 gün değerlendirdik gitti.
Ayın 30 günü yanimdayken tutmadı, bu 2 günle mi tutacak diyorum
Pembe duruyor çizgiKızlar bir bakın hele etiket yapamıyorum şuan.
Aaaaa olabilir mi çünkü tam o gün çatladı yumurtam diye düşünüyorumyumurta mı acaba :)
Testimin adı bebe time tatlımPembe duruyor çizgihangi marka aşkım testin ay inşallah bebeğin seninledir
Sakin düşününce ben de buna karar verdim galiba. Yazacağım hastanenin sayfasına falan artık nasıl şikayet ediliyorsa bilmiyorum bakacağım bir.çok moralimi bozdular çünkü. Sonucuma bile düzgün sevinemedimbence hastane yönetimine şikayetçi olmalısın hem öncesi hem sonrası süreç için.Bedava yapmıyorlar sonucunda sen de ödediğin ücretin karşılığında hizmet almak istiyorsun. kibirden insanlara ne yaşattıklarının farkına varamıyor bazı insanlar.Her meslek grubunda var bu tipler
Bence var çünkü pembiş rengi bayağıTestimin adı bebe time tatlıminsallah canım
Tesadüfen gezinirken okudum yorumunuzu böylelerini direk şikayet edin hemde gözünün önünde yapın onlar sizin gözünüzün önünde işlerinizi bilerek aksatıyor ve hiç utanma yok hak ettiği gibi davranacaksınız asla çekinmeyin ben kaç kez kalabalıkta rezil ettim 45 dakika imza için bekletilir mi allahsız pislik.. sinir oldum kusura bakma çok başıma gelir benimde böyle şeyler rezillik diz boyu ..Rahat batıyor milleteAiyyyy nefreeeeettt ediyorum bu mendebur saglık calısanlarından, sıkmayın canınızı böyle insanlar icin sinirlenmeye bile degmez
Yanlış alıntılamışsın sanırım kuzum olayı ben yaşadım ama valla bekledim 11 de olan rahim filmim için 11:45 11:50 gibi girdim filme odaklanamadım o kadar ki moralim bozuldu modum düştü hakkımı helal etmiyorumTesadüfen gezinirken okudum yorumunuzu böylelerini direk şikayet edin hemde gözünün önünde yapın onlar sizin gözünüzün önünde işlerinizi bilerek aksatıyor ve hiç utanma yok hak ettiği gibi davranacaksınız asla çekinmeyin ben kaç kez kalabalıkta rezil ettim 45 dakika imza için bekletilir mi allahsız pislik.. sinir oldum kusura bakma çok başıma gelir benimde böyle şeyler rezillik diz boyu ..Rahat batıyor millete
Çinko eksikliği de reglide parçalar gelmesine sebep oluyor kistte canımKızlaaar reglin parça parça gelmesi kist temizlenmesine mi işaret? Benim her ay öyle oluyor bazen bir parmağın yarısı kadar geliyor ilk üç gün hemde
Evet canım sonradan fark ettim düzeltemedim bir türlüYanlış alıntılamışsın sanırım kuzum olayı ben yaşadım ama valla bekledim 11 de olan rahim filmim için 11:45 11:50 gibi girdim filme odaklanamadım o kadar ki moralim bozuldu modum düştü hakkımı helal etmiyorum
Şikayet var a yaz canim memnuniyetsizligini. Orası etkili oluyor bayaSakin düşününce ben de buna karar verdim galiba. Yazacağım hastanenin sayfasına falan artık nasıl şikayet ediliyorsa bilmiyorum bakacağım bir.çok moralimi bozdular çünkü. Sonucuma bile düzgün sevinemedim
İnsallah canım Nisan grubunda gelişmelere devam ederizBence var çünkü pembiş rengi bayağıçok sevindim canım benim hayırla koyulaştığını da görelim inşallah
Fortuna marka ama kuruma çizgisi bence yıkayınca gitti çünkü canımKuzum inşallah bebeğin seninledir bunu canı gönülden isterim ama bu sanki artımedin sahte testine benzettim ve birçok marka test paketinin içinden de çıkar oldu bu test. Başka bir marka testle de denemeni tavsiye ederim kuzum laboquick var mı elinde
Bi tane farklı marka aldım sabah denerim canımKuzum inşallah bebeğin seninledir bunu canı gönülden isterim ama bu sanki artımedin sahte testine benzettim ve birçok marka test paketinin içinden de çıkar oldu bu test. Başka bir marka testle de denemeni tavsiye ederim kuzum laboquick var mı elinde
Yapınca at bakalım canımBi tane farklı marka aldım sabah denerim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?