- 7 Aralık 2018
- 868
- 1.125
- 113
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #14.021
İnşallah canım benimher reglde çok üzülüyoruz ama hamile olup kayıp yaşamaktansa beklemek daha iyidir. Sonuçta şu an rahmin yenileniyor temizleniyor ve yeni gebelik ihtimaline hazırlanıyor. Yeni ay yeni umutlarhep birlikte yürüyoruz bu yolda seni çok iyi anlıyorum. Çok yakında pozitifleri göreceğiz İnşAllah
Kız sorma düşük yapıyorum sandım öyle böyle değil şok oldumSanki sökülmüşünde içeride çıkmayı beklemiş gibi dimi
Tamam canım içeyim bende kist oluşmuş demişti geçen hafta çikolata kisti o afetle atılmıyor diye biliyorum yarın ne dicek bakalım hayırlısı olsun hepimiz içinHayırlısı kuzum. Geçen ay benim de öyleydi hatta çamur gibiydi. Demek kist falan oluştuysa atıyorsun onları. Aslında iyi bir şey. Günde 1 adaçayı içebilirsin iyice içini temizlesin, ama fazla içme. Nisan ayında hayırlısıyla güzel haberi alırsın inşallah
Ben Hormon için değilde kist icin randevu almıştım eğer 3. Gün derse cumada giderim evime çok yakın canım artık nasıp ister istemez üzüldümAmin inşallah canım üzme kendini lütfen önümüzde yeni bi ay var 3.gün gidilsin diyorlar hormonlar için senin 2.gün olacak gidecen mi yinede doktora
Yarın sabah denyecem inşallah canımVar gıbı duruyor canım farklı marka da dene mıtlaka
Kimyasal mı geçirdin acaba yaKız sorma düşük yapıyorum sandım öyle böyle değil şok oldum
Az önce erken gebelik testi yaptım, sonuç negatifHacer ver bize :)
Ediyorum kuzum merak etmeBizede dua et canım benim
Kuzum sen en kısa sürede bir doktora git. Anlat durumunu adet söktürücü verecek sonrasında da tahminimce reglinin 3. 4. gününde çağıracak ve kan verdirtecek hormonlarına bakacak. Sonrasında ise ilaç tedavisine başlatacak. Her ay düzenli doktora gidip ilaçlarını yazdır, kontrolünü yaptır.Az önce erken gebelik testi yaptım, sonuç negatif
Alıntı yapmıştım msjına ama internet çekmemiş demek ki o sıra herhaldeBağımsız yazmışsın tatlım ondan emin olamadım ben bakalım canım bekleme moduna geçtim
Kuzum üzme etkiler seni yarın doktora gircem bak gör güzel haberlerle geleceksin bi sorun olmayacak inşallahBen Hormon için değilde kist icin randevu almıştım eğer 3. Gün derse cumada giderim evime çok yakın canım artık nasıp ister istemez üzüldümnasip
Sağol canımAlıntı yapmıştım msjına ama internet çekmemiş demek ki o sıra herhaldehayırlısı olsun canım
Nasil oldun canım sen benimde 3gundur senle aynı sorunlarim var ama reglime var daha nisanin 10u regl günümCanım benim yumurtam sagdaydi sağ kasık ve bacağım ağrıyordu hala ağrım hiç geçmedi ihtimal var bence inşallah doğrudurprodictorle çıkabilir
walla bildiğim kadarıyla her kist adet ile atılmıyor her parça gelende kist olmuyor içeride pıhtılaşma yapan bekleyen kanlar o şekilde atılıyor diye biliyorum adetle atılan yok mu kist illaki vardırKızlaaar reglin parça parça gelmesi kist temizlenmesine mi işaret? Benim her ay öyle oluyor bazen bir parmağın yarısı kadar geliyor ilk üç gün hemde
iki tane gebelik geçirdim çocuğum var hiç yaşamadım böyle birşey olabilirmi acabaKimyasal mı geçirdin acaba ya
Hayır canım gayette olmuş. Ayrıca sen kimseye bakma bana göre değerlendir hep. Nasibin hangi gün geleceği belli olmaztesti aldığım kadın bir gebenin günlüğü
Yukarıdaki yorumlardan dolayı sordum eğer öyleyse ben her ay kist atıyorumWal walla bildiğim kadarıyla her kist adet ile atılmıyor her parça gelende kist olmuyor içeride pıhtılaşma yapan bekleyen kanlar o şekilde atılıyor diye biliyorum adetle atılan yok mu kist illaki vardır
Üç dört gün sonra tekrarla canımAz önce erken gebelik testi yaptım, sonuç negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?