- 26 Aralık 2015
- 11.748
- 18.952
- 298
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #14.061
Ya inan normalde cevabını veririm ama toplum içinde seviyemi düşürmek istemedim bir de doktoruma ayıp olur diye düşündüm sabrettim sustum ya. Ama çok sinirlendim gerçekten. Ne diyim Allah’ından bulsun.Evet canım sonradan fark ettim düzeltemedim bir türlüçok terbiyesizler olduğu yerde rezil edin hiç çekinmeyin ..ne bu rezillik kaç saattir bir imza için bekliyorum deyin ,herkesin içinde bak bakalım nasıl eli ayağı dolaşıyor hepsinin ben biraz haksızlığa karşı gelemiyorum direk tepkimi koyuyorum sizde susarsanız çok yaparlar saçmalık yani herkesin işi gücü var bütün günü orda öldüremeyiz ya boşver moralını bozma bu arada sen bidaha orda çektirtme nerde çektirdin acaba? Senin işin hall olsunda daha da gitmezsin inşallah gerek kalmaz terbiyesizlik diz boyu zaten insanlar çok değişmiş hal hareket Allah sonumuzu hayır etsin
Şikayetvari kullanıyorum canım ona bakarım o zamanŞikayet var a yaz canim memnuniyetsizligini. Orası etkili oluyor baya
Tamam canım güzel haberlerini bekliyoruzBi tane farklı marka aldım sabah denerim canım
Anam ben bir mart grubundan çıkamıyorum kiİnsallah canım Nisan grubunda gelişmelere devam ederiz
Benim ilk göz ağrım burasıAnam ben bir mart grubundan çıkamıyorum ki
Öbür aya güzel başlangıçlarEvet dostlarım kırmızılar gelmeye basladımaşallah yani günü şaşmadı tam beklenılen tarıhte geldı. bebekheyecani kırmızı kartı alabılırım canım
Bilmiyorumki benzettim ben amaAaaaa olabilir mi çünkü tam o gün çatladı yumurtam diye düşünüyorum
Bence de yaz canım bir kaç kişi böyle şikayetçi olsa uyarı alır elbetSakin düşününce ben de buna karar verdim galiba. Yazacağım hastanenin sayfasına falan artık nasıl şikayet ediliyorsa bilmiyorum bakacağım bir.çok moralimi bozdular çünkü. Sonucuma bile düzgün sevinemedim
O zaman bu ay kafamızı dinliyoruz mayısta yumoşları takip ettiriyoruz İnşAllahEvet dostlarım kırmızılar gelmeye basladımaşallah yani günü şaşmadı tam beklenılen tarıhte geldı. bebekheyecani kırmızı kartı alabılırım canım
günaydın kızlar tatlım nisan var daha hemen mayısa atladınO zaman bu ay kafamızı dinliyoruz mayısta yumoşları takip ettiriyoruz İnşAllah
Aaaa adet mi oldun ya ben bu testleri anlamadım gitti bu ne böyle yaEvet dostlarım kırmızılar gelmeye basladımaşallah yani günü şaşmadı tam beklenılen tarıhte geldı. bebekheyecani kırmızı kartı alabılırım canım
Ramazan’da kafa dinlemecegünaydın kızlar tatlım nisan var daha hemen mayısa atladın
Bişey çıkmadı canım malesefYapınca at bakalım canım
Hayırlısı olsun canım adet olana kadar umut var demektirBişey çıkmadı canım malesef
Sağol canım benimHayır canım gayette olmuş. Ayrıca sen kimseye bakma bana göre değerlendir hep. Nasibin hangi gün geleceği belli olmaz
Bana daha koyu gibi geldiKızlar T TASUUbebekheyecani yine aynı dili çizgi bata 2 gün var kimyasalmı geçiriyorum tecrübeli olanlar lütfen bakın
Eki Görüntüle 3225598
O gün çatlamıştı yumurtam aklıma gelmedi değil vallaBilmiyorumki benzettim ben ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?