- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #14.001
Cok tesekkür ederim canım aminnnGözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşaallah
Amin canım cok sagolHadi gözün aydın rabbim daha sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Rica ederim canım dua edermisin nisan ayı güzel olur inşallah hamile kalabilirizCok tesekkür ederim canım aminnn
Cok ediyorum gercekten hepinize ediyorumRica ederim canım dua edermisin nisan ayı güzel olur inşallah hamile kalabiliriz
testi aldığım kadın bir gebenin günlüğüKim dedi canım
Hayırlısı kuzum. Geçen ay benim de öyleydi hatta çamur gibiydi. Demek kist falan oluştuysa atıyorsun onları. Aslında iyi bir şey. Günde 1 adaçayı içebilirsin iyice içini temizlesin, ama fazla içme. Nisan ayında hayırlısıyla güzel haberi alırsın inşallah@Tikabasa A Afratafrac @imagination forevermelisaa93 C cnlrm etiketleme yapAmadigimm bütün kızlar reg oldum kahverengi baya parçalı geldi şimdi,
Allah razı olsun canım benimGeçen sene bundan daha silik çizgiyle öğrenmiştim gebeliğimi iki gün kala dört tane test yapmıştım hayalet çizgiydi hepsi... Ama kan değerleri önemli iki gün sonra Bi kaset test daha yap daha koyu çıkarsa eğer gidip kan testi yaptır sonra değerleri takip ettir.. Sağlıklı bir gebelik olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahben kimyasal yaşamıştım
Çok bekletmediysen kuruma çizgisine benzemiyor kuzum. Çizgi gayet belli geliyor gelmekte olan inşallah canımBata 2 gün varKızlar Bi yardım edin nolur.Fortuna marka gebelik testi.Acaba kuruma çizgisi mi yoksa hayali ben mi görüyorum ayırt edemedim.Bu marka güvenilir mi acaba varmı bileninizaşırı adet sancım var bu arada @sundy94 Papatyamaviss @fnd_50 melegim can @imagination forever ve etiket yapmayı unuttuğum diğer kızlar tecrübenise güvendiğim için etiketledim kusura bakmayin
İnşallah canımÇok bekletmediysen kuruma çizgisine benzemiyor kuzum. Çizgi gayet belli geliyor gelmekte olan inşallah canım
Allah razı olsun canımCok ediyorum gercekten hepinize ediyorum
Var gıbı duruyor canım farklı marka da dene mıtlakaBata 2 gün varKızlar Bi yardım edin nolur.Fortuna marka gebelik testi.Acaba kuruma çizgisi mi yoksa hayali ben mi görüyorum ayırt edemedim.Bu marka güvenilir mi acaba varmı bileninizaşırı adet sancım var bu arada @sundy94 Papatyamaviss @fnd_50 melegim can @imagination forever ve etiket yapmayı unuttuğum diğer kızlar tecrübenise güvendiğim için etiketledim kusura bakmayin
Evet canım sana testini sen paylaşmadın mı pempe çizgi gözüküyordu canım ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde öyle gözüküyordu .Bu bana mı canım bilemedim
Bence daha olmamış canımKızlar merhaba yumurtlama olmuş mı
Bağımsız yazmışsın tatlım ondan emin olamadım ben bakalım canım bekleme moduna geçtimEvet canım sana testini sen paylaşmadın mı pempe çizgi gözüküyordu canım ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde öyle gözüküyordu .
Bu ay benimkide öyle oldu. İlk kez bu şekilde olunca çok şaşırdım hatta bir türlü bitmiyor günde bir iki kez ufacık lekelenmeler devam ediyor oruçta tutturmuyor. Tiroid değerim bu ay 6 çıkmıştı ona bağlamıştım bu tuhaflığıRegl köyü kahverengi parça parça geldi şimdinisana geçtim
Sanki sökülmüşünde içeride çıkmayı beklemiş gibi dimiFena şekilde regl oldum canim şimdi kahverengi baya koyu afedersin parça parça düşüyor
her reglde çok üzülüyoruz ama hamile olup kayıp yaşamaktansa beklemek daha iyidir. Sonuçta şu an rahmin yenileniyor temizleniyor ve yeni gebelik ihtimaline hazırlanıyor. Yeni ay yeni umutlarWalla bende üzüldüm açıkçası yarın kadın doğuma randevu almıştım kuzumönce baya koyu kahverengi geldi peşine parçalar geliyor laboquick kullandım 1 haftadir böyle silik ama kan negatife di bende öyle düşünüyorum en neti kan olacak sanırım inşallah bekleyen herkese Nisan topigi bayram hediyesi olsun inşallah
Evet sağlık ocağı yapar gerekli testleriKızlar selam gebelikte 5.haftada doktorun istediği hormon vitamin vs kan testlerini nerde yaptırdınız sağlık ocağı yapıyor mu biliyor musunuz ?
1 hfta önce kan tahlili yaptırmıştım canim negatif çıkmıştı yarın doktor kontrolüm var hayırlısı bakalimKaset dışında hiç kan tahlili yaptırdın mı? Kimyasal da yaşıyor olabilirsin yinede git doktora sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?