- 24 Şubat 2023
- 2.370
- 2.293
- 53
- 31
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #13.981
Öncelikle maşallahı yapiştiriyorum herkesden önceee valla bn bariz görüyorum gebeliği inşallah bebişin seninledir ve 9ay senle kalir marka güvenilir mi onu arkdşlara sormakta yarar varBata 2 gün varKızlar Bi yardım edin nolur.Fortuna marka gebelik testi.Acaba kuruma çizgisi mi yoksa hayali ben mi görüyorum ayırt edemedim.Bu marka güvenilir mi acaba varmı bileninizaşırı adet sancım var bu arada Happen94 Papatyamaviss fnd_50 @melegim can imagination forever ve etiket yapmayı unuttuğum diğer kızlar tecrübenise güvendiğim için etiketledim kusura bakmayin
canım ılk 5-10 dakıka ıcınde çektiysen bir çizgi var.aksam bıdaha tekrarlarsın emın olmak ıcın.ama beklemiş bir testse üzülmenı ıstemem,testı tekrar edene kadar ümitlenme.ama dedıgım gıbı hemen cektıysen ümitlenebılırsın :) inşallah pozıtıftırBata 2 gün varKızlar Bi yardım edin nolur.Fortuna marka gebelik testi.Acaba kuruma çizgisi mi yoksa hayali ben mi görüyorum ayırt edemedim.Bu marka güvenilir mi acaba varmı bileninizaşırı adet sancım var bu arada Happen94 Papatyamaviss fnd_50 @melegim can imagination forever ve etiket yapmayı unuttuğum diğer kızlar tecrübenise güvendiğim için etiketledim kusura bakmayin
Valla zaten ihtimal bile veremiyorum heran adet gelecek gibi sancım varcanım ılk 5-10 dakıka ıcınde çektiysen bir çizgi var.aksam bıdaha tekrarlarsın emın olmak ıcın.ama beklemiş bir testse üzülmenı ıstemem,testı tekrar edene kadar ümitlenme.ama dedıgım gıbı hemen cektıysen ümitlenebılırsın :) inşallah pozıtıftır❤
İnşallah öyledir canım benimÖncelikle maşallahı yapiştiriyorum herkesden önceee valla bn bariz görüyorum gebeliği inşallah bebişin seninledir ve 9ay senle kalir marka güvenilir mi onu arkdşlara sormakta yarar varfnd_50 Papatyamaviss cvp bekliyoruz
hemen mı cektın beklemıs testmı kuzucum?Valla zaten ihtimal bile veremiyorum heran adet gelecek gibi sancım var
Hemen canım 10 dkka diyelimhemen mı cektın beklemıs testmı kuzucum?
ayy o zaman aksama bıdaha yap kuzum.şimdiden hayırlı olsunnHemen canım 10 dkka diyelim
Kim dedi canımTeşekkürler canım bana olmadı dediler değerlendiremedim bile çok üzgünüm
Geçen sene bundan daha silik çizgiyle öğrenmiştim gebeliğimi iki gün kala dört tane test yapmıştım hayalet çizgiydi hepsi... Ama kan değerleri önemli iki gün sonra Bi kaset test daha yap daha koyu çıkarsa eğer gidip kan testi yaptır sonra değerleri takip ettir.. Sağlıklı bir gebelik olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahBata 2 gün varKızlar Bi yardım edin nolur.Fortuna marka gebelik testi.Acaba kuruma çizgisi mi yoksa hayali ben mi görüyorum ayırt edemedim.Bu marka güvenilir mi acaba varmı bileninizaşırı adet sancım var bu arada Happen94 Papatyamaviss fnd_50 @melegim can imagination forever ve etiket yapmayı unuttuğum diğer kızlar tecrübenise güvendiğim için etiketledim kusura bakmayin
Bunda gölge var canım inşallah doğrudurBata 2 gün varKızlar Bi yardım edin nolur.Fortuna marka gebelik testi.Acaba kuruma çizgisi mi yoksa hayali ben mi görüyorum ayırt edemedim.Bu marka güvenilir mi acaba varmı bileninizaşırı adet sancım var bu arada Happen94 Papatyamaviss fnd_50 @melegim can imagination forever ve etiket yapmayı unuttuğum diğer kızlar tecrübenise güvendiğim için etiketledim kusura bakmayin
Hadi gözün aydın rabbim daha sağ salim kucağına almayı nasip etsinKızlarr keseyi gördüm ben cok sükür 5 haftalık
Regl köyü kahverengi parça parça geldi şimdiCnm bu kdr koyu kuruma çizgisi olmaz
Laboquik e güveniyorum ben
Başka test yaptın mı
Fena şekilde regl oldum canim şimdi kahverengi baya koyu afedersin parça parça düşüyorCanım testte bariz var hiç yalancı gibi değil. 4 gün önce daha kana geçmemiştir belki. Bu da az beta değeri silik çünkü
Kuzum çok üzüldüm parçalı gelmesi iyi mi bilemiyorum ama bence sökülüyor iyi gibi geldi bana demekki testlere inanmayacağız çoğu test yalancı pozitif çıkarıyor anlaşılan inşallah nisan uğurlu gelir canım benimTikabasa A Afratafrac imagination forever melisaa93 C cnlrm etiketleme yapAmadigimm bütün kızlar reg oldum kahverengi baya parçalı geldi şimdi,
Walla bende üzüldüm açıkçası yarın kadın doğuma randevu almıştım kuzumKuzum çok üzüldüm parçalı gelmesi iyi mi bilemiyorum ama bence sökülüyor iyi gibi geldi bana demekki testlere inanmayacağız çoğu test yalancı pozitif çıkarıyor anlaşılan inşallah nisan uğurlu gelir canım benim
Kaset dışında hiç kan tahlili yaptırdın mı? Kimyasal da yaşıyor olabilirsin yinede git doktora senWalla bende üzüldüm açıkçası yarın kadın doğuma randevu almıştım kuzumönce baya koyu kahverengi geldi peşine parçalar geliyor laboquick kullandım 1 haftadir böyle silik ama kan negatife di bende öyle düşünüyorum en neti kan olacak sanırım inşallah bekleyen herkese Nisan topigi bayram hediyesi olsun inşallah
Amin inşallah canım üzme kendini lütfen önümüzde yeni bi ay var 3.gün gidilsin diyorlar hormonlar için senin 2.gün olacak gidecen mi yinede doktoraWalla bende üzüldüm açıkçası yarın kadın doğuma randevu almıştım kuzumönce baya koyu kahverengi geldi peşine parçalar geliyor laboquick kullandım 1 haftadir böyle silik ama kan negatife di bende öyle düşünüyorum en neti kan olacak sanırım inşallah bekleyen herkese Nisan topigi bayram hediyesi olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?