- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #11.141
Yok kuzum olmadı. Ancak şöyle bir durum var. Elimden su bardağı hiç eksik olmaz çok fazla su içerim. O etkilediyse bilemiyorum. Zaten hamilelik var mı yok mu belli değil henüz. Ufak bir kamu oyu yoklaması yapim dedimCanım daha ben hamile olup olmadığımı bilmiyorum ama benim bu ay ilk kez idrar rengim değişti ama en cok dikkatimi ceken kokusu. Sende oldumu değişiklik
Canım bende koyulaşma ve hafif koku değişikliği oldu sanki. Bir de sık idrara çıkmaya başlayınca da sürekli ağız kuruluğum oluyorduYok kuzum olmadı. Ancak şöyle bir durum var. Elimden su bardağı hiç eksik olmaz çok fazla su içerim. O etkilediyse bilemiyorum. Zaten hamilelik var mı yok mu belli değil henüz. Ufak bir kamu oyu yoklaması yapim dedim
En basiti benim oğlum örnek. İnanılmaz alerjik inanılmaz ah ah geçen bahsettim biliyorsunuz zatenKatılıyorum fazlasıyla arttı ve dogan bebekler hep alerjik özellikle bunu doktordan duyduk yeni bebekler hep alerjik doguyor artık diye cevremde 4 kişinin bebeği alerjik
Bnde 4 tane sinovac oldumKuzum bu ası konusunda net bişey yok cok belirsiz o yüzden kendini üzme
Covid olup aşı olup bir sürü sağlıklı gebelik geçirip doğuran yakınlarım da oldu ama bilmiyorum kafam çok karışık. Bence yenilen içilenler hep hormonlu vs hepsi etkiliyor sanırım ama arttı yaBen covide bagliyorum.
Şimdi yorum yazıyordum bu ay ilk defa ağız kuruluğu yaşıyorum diye. Ay hadi inşlallah vardır.Canım bende koyulaşma ve hafif koku değişikliği oldu sanki. Bir de sık idrara çıkmaya başlayınca da sürekli ağız kuruluğum oluyordu
Tüh bir an ümitlendim bendeYok kuzum olmadı. Ancak şöyle bir durum var. Elimden su bardağı hiç eksik olmaz çok fazla su içerim. O etkilediyse bilemiyorum. Zaten hamilelik var mı yok mu belli değil henüz. Ufak bir kamu oyu yoklaması yapim dedim
Cnm sen bu testin fotoğrafını hemen mi çektin? Fotoyu yaklaştrınca pembelik gördümAkşam testimi de yaptım ve bir an yüreğim ağzıma geldi gibi oldu. Sanki gölge görüyorum gibi oluyor ilk kez. Gerçi pembe çizgi görene kadar gölgelerle işim olmaz.
Aaaa niye tüh dedin ki, çoğu gebe arkadaşların idrarında koyuluk ve bir çeşit koku oluşuyormuş zaten. Belki gebesindirTüh bir an ümitlendim bendeAllahim vücutta ki en ufak değişiklikler de hamilemiyim acaba diye dusunmekten kafayi yiyecem az kaldi
Oğlum da öyle cildi de hassas hemen tepki veriyor her şeyeOfff var ya alerji aşırı illet aşırı. Benim astım alerjisi haricinde bir de cildim de çok alerjik neler yaşıyorum neler
Haklısın çok haklısınBen de çok korkuyorumzaten yaşadım tekrar yaşamaktan çok korkuyorum. Bence yediklerimz içtiklerimiz herşey sağlıksız
10 dk içinde çektim kuzum. Ay ciddi misin inşallahCnm sen bu testin fotoğrafını hemen mi çektin? Fotoyu yaklaştrınca pembelik gördüm
Evet cnm çok arttıCovid olup aşı olup bir sürü sağlıklı gebelik geçirip doğuran yakınlarım da oldu ama bilmiyorum kafam çok karışık. Bence yenilen içilenler hep hormonlu vs hepsi etkiliyor sanırım ama arttı ya
Ben 2 sinovac 1 biontech oldum. Ben biontech olduğuma pişman oldum. Çünkü ondan önce hiç hasta olmazdım ben bağışıklığım çok kuvvetlidir ama her sene muhakkak bir-iki defa ateşli ağır hastalık geçiriyorum artık.Bnde 4 tane sinovac oldum
Şuan çok pişmanım aşı olduğuma
Korona geçirmedim ama
Yumurtlamanın kaçıncı gunuydu10 dk içinde çektim kuzum. Ay ciddi misin inşallahBilemiyorum ya ben sadece hafif bir gölgeliğimsi bişi görüyorum malum günlerdir yapıyorum bu testi ve hiç böyle gölgemsi bişi olmamıştı. Ancak test de sorunlu olabilr. Yarın sabah ilk idrarla bakalım bakalım
Eşim bugun kalbimi çok kırdı dedi ki aynı annen gibi şişko olmuşsun kalk zayıflama hayvan gibi yiyorsun hep para istiyorsun sana para yetişterimiyorum dedi ay şuan dokunsalar ağlıcam sinirden çocuğa bağırıyorum offfRabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin canım. Sauna eşofmanı da etkili baya terletiyor . Bana da bir ara diyetisyen spor hareketleri vermişti aklımda kaldığı kadarıyla onu yapıyordum . Yarın için de şimdiden geçmiş olsun umarım herşey yolundadır gerçi allh bağışlasın bir çocuğun var niye rahim filmi tekrar istediler ki
Bende gördüm bu çok hassas çok küçük beta yı algılıyor aynı testten varsa sabah tekrarla daha rahat görürsün canımYok kuzum olmadı. Ancak şöyle bir durum var. Elimden su bardağı hiç eksik olmaz çok fazla su içerim. O etkilediyse bilemiyorum. Zaten hamilelik var mı yok mu belli değil henüz. Ufak bir kamu oyu yoklaması yapim dedim
Ben hepsini biontech oldum, ablam eşim annem de öyle. Valla isyan etmek değil de keşke yaşanmasaydı gerçekten. Bende aşı olduktan sonra çok hastalanmaya başladım. Şükür halimize. Allah bu günlerimizi aratmasın.Ben 2 sinovac 1 biontech oldum. Ben biontech olduğuma pişman oldum. Çünkü ondan önce hiç hasta olmazdım ben bağışıklığım çok kuvvetlidir ama her sene muhakkak bir-iki defa ateşli ağır hastalık geçiriyorum artık.
Hiç bir fikrim yok kuzum ya. Ovulasyon testi yapmadım bu ay. Salcam demiştim bu ay için. 10 Mart tarihinde sadece 1 gün ancak aşırı yoğun yumurtlama akıntım geldi, baya geldikçe geldi. Sonrasında ne gün yumurtladım acaba bilemiyorum. 11 ya da 12 Mart olabilir diye düşünüyorum ben.Yumurtlamanın kaçıncı gunuydu
Eşin sana sen çocuğa, hadi eşin bir ayıp etmiş sen niye bağırıyorsun yavrum masumuna. Çocuğundan çıkartma hıncını bence eşinle aranda ne olursa olsun. Eşin de çok acımasız konuşmuş. Ne diyeyim bilemedim. Her çiftin kendi arasında oluyor iletişimi ancak biraz olaylar sakinleşince konuş olmadı, kırıldığını söyle.Eşim bugun kalbimi çok kırdı dedi ki aynı annen gibi şişko olmuşsun kalk zayıflama hayvan gibi yiyorsun hep para istiyorsun sana para yetişterimiyorum dedi ay şuan dokunsalar ağlıcam sinirden çocuğa bağırıyorum offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?