- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #11.121
Cnm kan vermeden önce test yapmıcakmısınKuzu bizim burada devlet hastanesi test yapmiyormus sehir hastanesi de uzak. Mecbur sağlık ocagina gideyim diyorum
YaaaKuzum dogruymus bu malesef
Uzun zamandır efekt yapmıyordum ama içimden senin testine efekt yapmak geldi. Çünkü ben kırmızılı görüyorum. Hayırlısıyla vardırAkşam testimi de yaptım ve bir an yüreğim ağzıma geldi gibi oldu. Sanki gölge görüyorum gibi oluyor ilk kez. Gerçi pembe çizgi görene kadar gölgelerle işim olmaz.
Evet cnm aşırı dikkatli bakınca görünüyor. Predictor geçen ay yaktı beni de. Salı gününü bekleyeceğim bakalım.Canım ince bir çizgi görünüyor ama inşallah bu predictorun kendi çizgisi değildir benim olayı hatırlıyorsun
Ya sadece aşı degil. aşı olmayip bir sekilde hastaligi gecirip de vucuda girmesi bile etkiledi bence hepimizi. Belirtili ya da belirtisiz herkesten gecti bir sekilde. Etkileri uzun yillar sonra ortaya cikacak durumu biz su an yasiyor olabilirizAyyy bugün haber gördüm ama doğru mu bilmiyorum Almanya da insanlar aşıya dava açıyormuş bize zarar verdiniz diye. İnşallah öyle bi şey yoktur
Cnm farkındayızYa bir şeyin farkında mısınız? Hep mi böyleydi son zamanlarda mı arttı acaba ben anlamıyorum. Son dönemlerde bu kimyasal gebelik ya da sağlıksız gebelik olayı çok artmadı mı sizcebunun sebebi ne olabilir acaba. İnsan üzülüyor ve korkuyor ya…
Evet o da doğru. Ve ben çok ağır geçirdm ayağa kalkıp yürüdüğüm zamanlarda nefessiz kaldımYa sadece aşı degil. aşı olmayip bir sekilde hastaligi gecirip de vucuda girmesi bile etkiledi bence hepimizi. Belirtili ya da belirtisiz herkesten gecti bir sekilde. Etkileri uzun yillar sonra ortaya cikacak durumu biz su an yasiyor olabiliriz
Ay inanmıyorum aynı ben. Astım alerjisi de var, cilt alerjisi de. Senelerdir çekiyorum. Elime deterjan deysin hemen kabarır. Makyaj yapamam, suratım kabarır.Offf var ya alerji aşırı illet aşırı. Benim astım alerjisi haricinde bir de cildim de çok alerjik neler yaşıyorum neler
Ben de öyleyim kuzum ben de. Artık öğrenciler bile alıştı hocam yine hasta olmuşsunuz diyorlar. Makyajdan değilde temizleyicilerden oluyor benim. Bebek şampuanı en güzeliAy inanmıyorum aynı ben. Astım alerjisi de var, cilt alerjisi de. Senelerdir çekiyorum. Elime deterjan deysin hemen kabarır. Makyaj yapamam, suratım kabarır.
Maşallah11. Günde cnm
Aynen kuzum hayırlısı inşallah rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsinYA aynı şeyi düşündüm. gözüm alıştığı için mi görüyorum acaba diye. Hayırlısı kuzum, varsa belli olur 1-2 güne.
Yarin yapacağım canim inşallah gölgede görsem kan vercemCnm kan vermeden önce test yapmıcakmısın
Canım daha ben hamile olup olmadığımı bilmiyorum ama benim bu ay ilk kez idrar rengim değişti ama en cok dikkatimi ceken kokusu. Sende oldumu değişiklikHamile kızlarım bir şey soracağım. 10-11. günde pozitif görmeden önce idrarınızda renk ve kokusunda değişiklik oldu mu? Olmayıp hamile olan var mı?
Kuzum bu ası konusunda net bişey yok cok belirsiz o yüzden kendini üzmeYaaaben de alman aşısı olmuştum
Yani tabi orası öyle. Hiçbir açıklama da yok. Ben zaten yediğimiz içtiğimiz şeylerden de olduğunu düşünüyorum açıkçası. Yediğimiz hangi meyve sebze eskisi gibi kiKuzum bu ası konusunda net bişey yok cok belirsiz o yüzden kendini üzme
Bu bende olmuştu daha parlak ve rengi farklıydıCanım daha ben hamile olup olmadığımı bilmiyorum ama benim bu ay ilk kez idrar rengim değişti ama en cok dikkatimi ceken kokusu. Sende oldumu değişiklik
Tabiki öyle hep hormonlu şeyler malesefYani tabi orası öyle. Hiçbir açıklama da yok. Ben zaten yediğimiz içtiğimiz şeylerden de olduğunu düşünüyorum açıkçası. Yediğimiz hangi meyve sebze eskisi gibi ki
Ayy kuzum bunda daha bariz belli oldu.Uzun zamandır efekt yapmıyordum ama içimden senin testine efekt yapmak geldi. Çünkü ben kırmızılı görüyorum. Hayırlısıyla vardır
Aynen bende de aynısı ama bilmiyorum gebelikten miBu bende olmuştu daha parlak ve rengi farklıydı
Ben bunda gölgeyi gördüm canımAkşam testimi de yaptım ve bir an yüreğim ağzıma geldi gibi oldu. Sanki gölge görüyorum gibi oluyor ilk kez. Gerçi pembe çizgi görene kadar gölgelerle işim olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?