- Konu Sahibi bebekheyecani
- #11.101
11inde gordun ama o sana yeter.. lh da surekli yuksek olacak diye bisey yokOvulasyon testimde çift çizgi göremiyorum ki benim lh da mı sorun var ya acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11inde gordun ama o sana yeter.. lh da surekli yuksek olacak diye bisey yokOvulasyon testimde çift çizgi göremiyorum ki benim lh da mı sorun var ya acaba
Ben de çok şaşkınım gerçekten… depremden sonra adetime 4 gün kala 1 gün az kanamam oldu strestendir dedim. Adetten bir hafta sonra hsg için beta baktılar negatif çıktı. Hsg tüpler tıkalı ameliyat dediler. Bugün kist var heralde diye sancı yüzünden gittim kese gördü. Kan yine negatif. Buna rağmen ağrı kesici yapmadı hatta kese gördüğü için bebek varken hsg çekmiş olmaları gerekiyor nasıl çektiler ne zaman çektiler falan dedi. Serviks kontrolü yaptı serviks de yumuşak kana bakalım dedi saçma sapan kafam karıştıCok saskınım lütfen haber ver bize de
Ben de çok korkuyorum zaten yaşadım tekrar yaşamaktan çok korkuyorum. Bence yediklerimz içtiklerimiz herşey sağlıksızYa bir şeyin farkında mısınız? Hep mi böyleydi son zamanlarda mı arttı acaba ben anlamıyorum. Son dönemlerde bu kimyasal gebelik ya da sağlıksız gebelik olayı çok artmadı mı sizce bunun sebebi ne olabilir acaba. İnsan üzülüyor ve korkuyor ya…
Canım ince bir çizgi görünüyor ama inşallah bu predictorun kendi çizgisi değildir benim olayı hatırlıyorsunGünaydın kızlar. Ben sabah predictor ile test yaptım ancak bir şey çıkmadı. Elimde bir tane daha var onu da yarın kullanacaktım vazgeçtim Salı sabah kullanıcam. Bat 23 Mart.
Eki Görüntüle 3220181
Ara ara kasıklarım sancıyo bir de affedersiniz çok fazla metabolizmam çalışıyor tuvalete çok çıkıyorum ama ishal de değil gibiKızlar göğüs ucu sıkınca acıması ve dolgunluk hissiyle gebelik öğreniniz var mı aranızda
Katılıyorum fazlasıyla arttı ve dogan bebekler hep alerjik özellikle bunu doktordan duyduk yeni bebekler hep alerjik doguyor artık diye cevremde 4 kişinin bebeği alerjikYa bir şeyin farkında mısınız? Hep mi böyleydi son zamanlarda mı arttı acaba ben anlamıyorum. Son dönemlerde bu kimyasal gebelik ya da sağlıksız gebelik olayı çok artmadı mı sizce bunun sebebi ne olabilir acaba. İnsan üzülüyor ve korkuyor ya…
Ama işte gebelik oluşurken de yükseliyormuş ya bir yükselme yok valla11inde gordun ama o sana yeter.. lh da surekli yuksek olacak diye bisey yok
Yine de insallah bebiş vardır dua edelimBen de çok şaşkınım gerçekten… depremden sonra adetime 4 gün kala 1 gün az kanamam oldu strestendir dedim. Adetten bir hafta sonra hsg için beta baktılar negatif çıktı. Hsg tüpler tıkalı ameliyat dediler. Bugün kist var heralde diye sancı yüzünden gittim kese gördü. Kan yine negatif. Buna rağmen ağrı kesici yapmadı hatta kese gördüğü için bebek varken hsg çekmiş olmaları gerekiyor nasıl çektiler ne zaman çektiler falan dedi. Serviks kontrolü yaptı serviks de yumuşak kana bakalım dedi saçma sapan kafam karıştı
Offf var ya alerji aşırı illet aşırı. Benim astım alerjisi haricinde bir de cildim de çok alerjik neler yaşıyorum nelerKatılıyorum fazlasıyla arttı ve dogan bebekler hep alerjik özellikle bunu doktordan duyduk yeni bebekler hep alerjik doguyor artık diye cevremde 4 kişinin bebeği alerjik
Gerçekten çok garip bir olay. Gebelik olunca servikssi yumuşak mı oluyormuş onu da bilmiyorum inşallah bebiş vardır ve sağlıklıdırBen de çok şaşkınım gerçekten… depremden sonra adetime 4 gün kala 1 gün az kanamam oldu strestendir dedim. Adetten bir hafta sonra hsg için beta baktılar negatif çıktı. Hsg tüpler tıkalı ameliyat dediler. Bugün kist var heralde diye sancı yüzünden gittim kese gördü. Kan yine negatif. Buna rağmen ağrı kesici yapmadı hatta kese gördüğü için bebek varken hsg çekmiş olmaları gerekiyor nasıl çektiler ne zaman çektiler falan dedi. Serviks kontrolü yaptı serviks de yumuşak kana bakalım dedi saçma sapan kafam karıştı
İnşallah amiiiin lütfen siz de dua edinYine de insallah bebiş vardır dua edelim
Evet biraz önce araştırdımGerçekten çok garip bir olay. Gebelik olunca servikssi yumuşak mı oluyormuş onu da bilmiyorum inşallah bebiş vardır ve sağlıklıdır
Iyice olusup yerlestikten sonradir belki oAma işte gebelik oluşurken de yükseliyormuş ya bir yükselme yok valla
dogrudur canım cok zor gerçekten bide bebek olunca daha da zorOfff var ya alerji aşırı illet aşırı. Benim astım alerjisi haricinde bir de cildim de çok alerjik neler yaşıyorum neler
İnşallah Rabbim nasip etsin hepimize hepimiz sevinç gözyaşları dökelimIyice olusup yerlestikten sonradir belki o
Ben covide bagliyorum.Ya bir şeyin farkında mısınız? Hep mi böyleydi son zamanlarda mı arttı acaba ben anlamıyorum. Son dönemlerde bu kimyasal gebelik ya da sağlıksız gebelik olayı çok artmadı mı sizce bunun sebebi ne olabilir acaba. İnsan üzülüyor ve korkuyor ya…
Tabii inşallah çocuğum benim gibi olmaz. Hiçbir çocuk olmasın hatta ne yapsak ben de anlamıyorum kidogrudur canım cok zor gerçekten bide bebek olunca daha da zor
Ayyy bugün haber gördüm ama doğru mu bilmiyorum Almanya da insanlar aşıya dava açıyormuş bize zarar verdiniz diye. İnşallah öyle bi şey yokturBen covide bagliyorum.
Zaman eskisi gibi degil hastalıklar beslenme cok degisti malesef insallah hicbir bebek olmasınTabii inşallah çocuğum benim gibi olmaz. Hiçbir çocuk olmasın hatta ne yapsak ben de anlamıyorum ki
Kuzum dogruymus bu malesefAyyy bugün haber gördüm ama doğru mu bilmiyorum Almanya da insanlar aşıya dava açıyormuş bize zarar verdiniz diye. İnşallah öyle bi şey yoktur