- 15 Mayıs 2022
- 3.478
- 2.885
- 63
- 28
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #11.061
Ay bende görüyor gibiyim amaAkşam testimi de yaptım ve bir an yüreğim ağzıma geldi gibi oldu. Sanki gölge görüyorum gibi oluyor ilk kez. Gerçi pembe çizgi görene kadar gölgelerle işim olmaz.
Canım geç döllenme olursa hemen cıkmıyor yani zamanı belli olmazKızlar ederim bir hafta geçti sonra lekelenme şeklinde oldum 6 gün 2. Gün kan verdim negatif çıktı yerleşme olabilir mi eğer yerleşen ise kaç gün sonra testte çıkar
Kuzummm bunda var ayyy resmen var sağlıkla gelsinKızlar ben yarın kan vermeye gidermiyim bilmem
Bu akşam days comfort erken gebelik testi yaptım koyulaşma için
Birde aynı idrarla pyro clınıce diye Bi marka ile yaptım
Sanırım koyulaşma var
Rabbim ol demiş olmuş vallahi kuzumçok şükür inşallah kalp atışını da duyalım rahatlayalım
Ben de değişiklik olmadı kuzumHamile kızlarım bir şey soracağım. 10-11. günde pozitif görmeden önce idrarınızda renk ve kokusunda değişiklik oldu mu? Olmayıp hamile olan var mı?
Aynen doktorlar daha da gec gelmemizi istiyor aslında
O zaman idrarı belirti olarak görmeyeyim, sağol kuzum.Ben de değişiklik olmadı kuzum
Bende haftaya giderim sanırım kuzum bu haftayı da gecirirsem sabırlaÇatlatacaklar sonundasen ne zaman gideceksin canım
Ya buraya cok takilinca da oyle bir etki oluyor. Bknzmalesef ama dayanamayıp giden kızlara da bişey demiyorum haklılar durulmuyor
kesinlikleO zaman idrarı belirti olarak görmeyeyim, sağol kuzum.
Herkes kan verdikçe gaza geliniyor ya da test yaptıkça yapası geliyor insanınYa buraya cok takilinca da oyle bir etki oluyor. Bknztweeetyyy aralıkta hamile kaldigimda bat gunu test yapip batı 5 gun gecince ilk kani vermistim. Nasil dayanmisim hayret
Sağlıkla kucağına al canımKızlar ben yarın kan vermeye gidermiyim bilmem
Bu akşam days comfort erken gebelik testi yaptım koyulaşma için
Birde aynı idrarla pyro clınıce diye Bi marka ile yaptım
Sanırım koyulaşma var
Daha cook var kuzucum sabret biraz sen. Cift cizgi goresin varsa ovulasyon testi yap simdilik onlarla idare etO kadar çok test yapılıyor ki ben de özenip test yapıp bembeyaz sayfamla geldimbata 9 gün var evet çok var ama hiç umudum yok ya bu ay neden bilmiyorum Eki Görüntüle 3220415
Bende haftaya giderim sanırım kuzum bu haftayı da gecirirsem sabırla
Yok iki gün varAdet günün geçtimi canım
Keseyi gösterdi ama yanındaki asistanlara da gösterdi hatta ben bile gördüm ama kese değilse de ne söylemediBeta binin üstüne çıkmadan kese görülmüyor ki. Acaba kan testinde mi hata var
Arkadaşımın 3.5 aylık olana kadar kanda negatif çıkmıştı…Beta salgılanmadan artısı olmadan nasıl kese görülür ki
Yarın bi polikliniğe gidicem bi daha baktırmayaTekrar mı test yaptırsan bi yanlıslık olmasın
Ben sancı için gittim zaten hiç bebek gelmedi aklıma. Ağrı kesici yapın dedim baktı kese . Kan negatif olmasına rağmen ağrı kesici vurmadıEvde test pozitif miydi? Kan da yanlışlık olabilir mi? Nasıl yükselmeden kese görülür ki doktor mu yanlış konuşuyor acaba bilemedim ki
İnşallah bebektir… bu ay hsg çektirmiştimCanım ilk defa böyle birşey duydum sen yazınca araştırdım öyle olanlar olmuş ama kan pıhtısı çıkanlar olmuş doktor yanlış görmüş olmasın kan pıhtısı yada başka birşey olmasın ? Adetin gecikti mi bazen adete yakın kan birikmesi olabiliyor çünkü
valla ben şoktayım yarın bi daha gidicem. Özel değil Ya ilgi bu kadar…Geç döllenme olanlar da olmuş kan tahlilini yaptır tekrar bekle olmazsan belki geç döllenmedir ama anlamadım valla
İnsallah bebeğim gittiğimizde cok güzel artmıs olur umarımAmin canim sabredebiliriz inşallah
Canım var sanki ama bilemedimAkşam testimi de yaptım ve bir an yüreğim ağzıma geldi gibi oldu. Sanki gölge görüyorum gibi oluyor ilk kez. Gerçi pembe çizgi görene kadar gölgelerle işim olmaz.
Cok saskınım lütfen haber ver bize deYok iki gün var
Keseyi gösterdi ama yanındaki asistanlara da gösterdi hatta ben bile gördüm ama kese değilse de ne söylemedi
Arkadaşımın 3.5 aylık olana kadar kanda negatif çıkmıştı…
Yarın bi polikliniğe gidicem bi daha baktırmaya
Ben sancı için gittim zaten hiç bebek gelmedi aklıma. Ağrı kesici yapın dedim baktı kese . Kan negatif olmasına rağmen ağrı kesici vurmadı
İnşallah bebektir… bu ay hsg çektirmiştim
valla ben şoktayım yarın bi daha gidicem. Özel değil Ya ilgi bu kadar…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?