- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
- 83
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #11.081
Ertesi gün çıkıyor canımKızlar sağlık ocaginda kan verince sonuc ne zaman cikar genelde
17 cnmSağlıkla kucağına al canımkoyulaşmış bir de senin iğnenin kaçıncı günü bugün ?
Maşallah canım ilk gebelik çizgisini kaçıncı günde öğrendin peki17 cnm
Cnm sağlık ocagı adamı fıttırtıyorKızlar sağlık ocaginda kan verince sonuc ne zaman cikar genelde
Ben goremedim yaAkşam testimi de yaptım ve bir an yüreğim ağzıma geldi gibi oldu. Sanki gölge görüyorum gibi oluyor ilk kez. Gerçi pembe çizgi görene kadar gölgelerle işim olmaz.
Yaa kuzum ümitlendirmek gibi olmasın ama inan ben de gördüm sankiAkşam testimi de yaptım ve bir an yüreğim ağzıma geldi gibi oldu. Sanki gölge görüyorum gibi oluyor ilk kez. Gerçi pembe çizgi görene kadar gölgelerle işim olmaz.
11. Günde cnmMaşallah canım ilk gebelik çizgisini kaçıncı günde öğrendin peki
YA aynı şeyi düşündüm. gözüm alıştığı için mi görüyorum acaba diye. Hayırlısı kuzum, varsa belli olur 1-2 güne.Canım var sanki ama bilemedimben artık ikinci çizginin yerini ezberledim gözüm ikinci çizginin yerini otomatik olarak dolduruyor artık inşallah vardır canım hayırlısı
5 gün müüüü 5 gün müüüü o günde 1 saat bekleyemem ben bu sefer galibaYa buraya cok takilinca da oyle bir etki oluyor. Bknztweeetyyy aralıkta hamile kaldigimda bat gunu test yapip batı 5 gun gecince ilk kani vermistim. Nasil dayanmisim hayret
Valla zaten varla yok gibi kuzum ilk kez böyle fark ettim. HEr gün ışık altında dakikalarca evirip çeviriyordum hiç bişi gözükmüyordu normalde. Belki test sorunlludur.Ben goremedim yainsallah sonraki testlerde gorurum ben de
Ovulasyon testimde çift çizgi göremiyorum kiDaha cook var kuzucum sabret biraz sen. Cift cizgi goresin varsa ovulasyon testi yap simdilik onlarla idare etInsallah gebelik testinde de gorursun bu ay cift cizgileri
Yok yok, pembe çizgiyi görene kadar umutlanmam. Test hatalı da olabilir günlerdir gölge bile yoktu çünkü.Yaa kuzum ümitlendirmek gibi olmasın ama inan ben de gördüm sanki
Sen de az sabirli degilmissin canim yine de5 gün müüüü 5 gün müüüü o günde 1 saat bekleyemem ben bu sefer galibaben de kimyasal olduğumda eşim okuldaydı ona kalsa izin alacaktı hemen gidelim diye okul çıkışını bekledim ama bak
Devam et canım ateşe de devam etDün yaptığım ovüye göre bugün daha silik çıktı 2 de yapıcam birdahayazısız olan dünün
İnşallah vardır be kuzum İnşallah inşallah inşallahYok yok, pembe çizgiyi görene kadar umutlanmam. Test hatalı da olabilir günlerdir gölge bile yoktu çünkü.
Test sorunlu degildir. Sen goruyorsan vardir canimcmValla zaten varla yok gibi kuzum ilk kez böyle fark ettim. HEr gün ışık altında dakikalarca evirip çeviriyordum hiç bişi gözükmüyordu normalde. Belki test sorunlludur.
Tabi canımSen de az sabirli degilmissin canim yine deokul çıkışına kadar demek
Kuzu bizim burada devlet hastanesi test yapmiyormus sehir hastanesi de uzak. Mecbur sağlık ocagina gideyim diyorumCnm sağlık ocagı adamı fıttırtıyor
Devlet hastanesi acıle git
2 saatte çıkıyor sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?