- 15 Şubat 2023
- 174
- 358
- 23
- 26
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #11.041
Bariz koyulasma var canım. Yarin kan ver bence de ne olacak ki. 50 60 ile öğrendin diyelim. Sonra yine testlerle devam eder olmadi haftada 1 kan verirsin.Kızlar ben yarın kan vermeye gidermiyim bilmem
Bu akşam days comfort erken gebelik testi yaptım koyulaşma için
Birde aynı idrarla pyro clınıce diye Bi marka ile yaptım
Sanırım koyulaşma var
Amin inşallah nasip olur bana daAminnnn rabbim nasip etsin canım biraz daha dayan test için
Amin inşallah nasip olur bana da
Masallah cok güzel benceKızlar koyulaşma nasıl sizceEki Görüntüle 3220437
Doktorların işine öyle geliyor cunkuAynen doktorlar daha da gec gelmemizi istiyor aslında
Kanı bir kere verince durulmuyorBariz koyulasma var canım. Yarin kan ver bence de ne olacak ki. 50 60 ile öğrendin diyelim. Sonra yine testlerle devam eder olmadi haftada 1 kan verirsin.
Cnm bunlar 1er gün arayla mı?Kızlar koyulaşma nasıl sizceEki Görüntüle 3220437
Aynen öyle sürekli gelmemizi istemiyorlarDoktorların işine öyle geliyor cunku
Uğraşmak istemıyorlar
Kuzum erken gebelik testleri daha hassas seninki normal test sakın kıyaslama üzülmeCnm bunlar 1er gün arayla mı?
İnşallah kuzum hepimize.Heveslendimherkes yapınca bir de ben yapim dedim Allah ım bir mucize inşallah
O da dogruKanı bir kere verince durulmuyor
Yardım lütfenKızlar ederim bir hafta geçti sonra lekelenme şeklinde oldum 6 gün 2. Gün kan verdim negatif çıktı yerleşme olabilir mi eğer yerleşen ise kaç gün sonra testte çıkar
İnşallah kuzum İnşallah Rabbim duysun sesimiziİnşallah kuzum hepimize.
O da dogru
Son ikisi dün ve bugün, ilki perşembe günüCnm bunlar 1er gün arayla mı?
Sanki ilk bakısta bende görüyor gibi oldumAkşam testimi de yaptım ve bir an yüreğim ağzıma geldi gibi oldu. Sanki gölge görüyorum gibi oluyor ilk kez. Gerçi pembe çizgi görene kadar gölgelerle işim olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?