• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Tikabasa Tikabasa kuzum mavi 16sı ortadaki dün sondaki bugünün bence artmıs

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 90
Özel muayenesi vardı hastane caddesine varmadan . Şehiriçi Minibüs duraklarının orda. Devlette de doktorluk yapmış baya yaşlıydı . Tabi deprem sonrası hala orda mı yaşıyor mu bilmiyorum ama bi bakın yine de 🙏🏻
Çok teşekkür ederim mutlaka araştıracağım

Bat gününden günaydın kızlar 🙋‍♀️
2 günlük koyulaşma busekılde
Evet Bı koyulaşma var fakat yeterli mi?
@Papatyamaviss cnm sen günlük koyulaşma takip ettiğinden çok azar azar mı koyulaşmıştı?

Bu laboquik i sevemedim, çizgiyi çok gec cıkartıyor ve çizgiler çok silik, ovulasyonda da böyle, elımdedenaska baska test yok, kasık agrım yok fakat göğüslerim çok şiş

Bekliyorum işte öyle,, 🙇‍♀️
Hayırlı olsun inşallah 🙏femara kullanirkende göğüs hassasiyeti varmiydi

Kızlar bu bildiğin regl gibi duruyor ya olsun nasip hayırlısıııı diyelim artık insülin için ilaca başlıycam zaten 🌸canımmm senin ki bildiğin pozitif ben hissediyorum hamilesin kuzucum sağlıkla bol bol artış gör işallah 🌸yine haberdar ederim sizi🌸

Arkadaşlar merhaba 12 gün önce ovitrelle kullandım dün ve bugün çok az, çok koyu kahverengi lekelenmem oldu yerleşme kanaması olabilir mi yaşayan var mı hiç

Arkadaşlar merhaba 12 gün önce ovitrelle kullandım dün ve bugün çok az, çok koyu kahverengi lekelenmem oldu yerleşme kanaması olabilir mi yaşayan var mı hiç
Olabilir benimde kahverengi geldi az bişey, yerleşme kanaması zaten genelde kahverengi geliyormuş ama nette pembe de gelebilir diyor.

Kizlar bir arkadaşım 41 yasin oku her gün 1 tane yasin olarak dedi ben deneyeceğim okuyabildigim kadar kalaninida dagitacagim yer gök dua sonuçta kimin duasi kabul olur bilinmez sizede bilgi vereyim dedim
Cnm Meryem süresınıde okuyabılırsın.
Gebelik suresidir
İnternetten aç dinle ya da.
Ben 4 aydır hergun okuyorum

Ben hiç yerleşme yaşamadım
Oğlumdada yaşamadım

Ama senınki olabılır canım
İnş öyledir🙏
Bn ovitrel 13. Gün silik çizgi gördüm cnm
İnşallah yerleşmedir, test yaparsan haber ver

IMG_20230318_144741.jpg

Kızlar ben dayanamam dün akşam gebelik testi yaptım yaptığımda da çok çok az bir çizgi var gibi gelmişti ama artık gözlerin yerine alıştı ikinci çizgiyi görüyor kendi kendine dedim bıraktım . Biraz önce çöpe atacaktım testi böyle gözüküyor . Erken gebelik testlerinde kuruma çizgisi bu kadar belirgin olur mu ? Test adı predictor.

Cnm bulamıyorum
İstanbulun göbeğindeyim ama yok 🙄

Koyulasacak 💜🧿 benim de çok yavaş koyulasti hatta ilk defa bugün sabah yaptım test direkt öyle koyu çıktı ilk defa canım. Sağlıkla buyusunler De yeterki 🙏💜 haftaya ctesi gideceğim inşallah keseyi sağlıkla görürüm 💜🙏🧿 sağlıkla ilerleriz hepimiz

Back