- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #10.621
Tikabasa kuzum mavi 16sı ortadaki dün sondaki bugünün bence artmıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim mutlaka araştıracağımÖzel muayenesi vardı hastane caddesine varmadan . Şehiriçi Minibüs duraklarının orda. Devlette de doktorluk yapmış baya yaşlıydı . Tabi deprem sonrası hala orda mı yaşıyor mu bilmiyorum ama bi bakın yine de
Rica ederim umarım yararı dokunur rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim mutlaka araştıracağım
Hayırlı olsun inşallah femara kullanirkende göğüs hassasiyeti varmiydiBat gününden günaydın kızlar
2 günlük koyulaşma busekılde
Evet Bı koyulaşma var fakat yeterli mi?
@Papatyamaviss cnm sen günlük koyulaşma takip ettiğinden çok azar azar mı koyulaşmıştı?
Bu laboquik i sevemedim, çizgiyi çok gec cıkartıyor ve çizgiler çok silik, ovulasyonda da böyle, elımdedenaska baska test yok, kasık agrım yok fakat göğüslerim çok şiş
Bekliyorum işte öyle,,
Saol cnmHayırlı olsun inşallah femara kullanirkende göğüs hassasiyeti varmiydi
Evt cnm artmışTikabasa kuzum mavi 16sı ortadaki dün sondaki bugünün bence artmıs
Bn p. Tesi ve cuma vericemPazartesi test yaparsan Çarşamba tekrar test vermen lazım kandaki artış takibi için doktor öyle istiyor .
Kuzum bu regl gibi yaaa nasip artıkkk işallah olacak bakalım zamanKuzum aslında olabilir. Yerleşme kanaması regle yakınken oluyor ve bu sebeple çok karıştırılıyormuş.
Olabilir benimde kahverengi geldi az bişey, yerleşme kanaması zaten genelde kahverengi geliyormuş ama nette pembe de gelebilir diyor.Arkadaşlar merhaba 12 gün önce ovitrelle kullandım dün ve bugün çok az, çok koyu kahverengi lekelenmem oldu yerleşme kanaması olabilir mi yaşayan var mı hiç
Testlerin algılaması da farklı illa ve her vücutta beta farklı artıyor hic ona takılmaEvt cnm artmış
Bnım kiler bu kdr koyu değil
Cnm Meryem süresınıde okuyabılırsın.Kizlar bir arkadaşım 41 yasin oku her gün 1 tane yasin olarak dedi ben deneyeceğim okuyabildigim kadar kalaninida dagitacagim yer gök dua sonuçta kimin duasi kabul olur bilinmez sizede bilgi vereyim dedim
Onu yapıyorum canimCnm Meryem süresınıde okuyabılırsın.
Gebelik suresidir
İnternetten aç dinle ya da.
Ben 4 aydır hergun okuyorum
Ben hiç yerleşme yaşamadımArkadaşlar merhaba 12 gün önce ovitrelle kullandım dün ve bugün çok az, çok koyu kahverengi lekelenmem oldu yerleşme kanaması olabilir mi yaşayan var mı hiç
Bebeğim sen de akıntı var mıBen hiç yerleşme yaşamadım
Oğlumdada yaşamadım
Ama senınki olabılır canım
İnş öyledir
Bn ovitrel 13. Gün silik çizgi gördüm cnm
İnşallah yerleşmedir, test yaparsan haber ver
Cnm bulamıyorum
İstanbulun göbeğindeyim ama yok