- 12 Mart 2023
- 1.035
- 2.018
- 53
- 33
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #10.601
Normal canım yaa kaset testler için daha erken. Hadi inşallahEvet kuzum yaptım da gölge bile çıkmadı. Atmaya değer aklımı kurcalayan bir şey olmadı yani. 3 predictor um var. Yarın sabah belki ilkini yapar bir bakarım. Normal kaset testte daha çıkmadı.
Cnm bulamıyorumKuzum freely bulabilirsen öneririm veya prodictor al
Evet cnm t1 t2 li olan da baya iyiKızlar freely ben hiç kullanmadım ama onun haricindeki hemen her markayı kullanmışımdır. Artımed t1-t2 yazanın hassaslığı en yüksel olan gibi geldi bana
İnşallah öyledir canım pozitif birinde de olmuştu yerleşme düşüşü ama be kadar düştü bilmiyorum ateş tablosunu atsınHiç bilmiyorum ki olabilir mi
Tatlım ben dün de göremedim bugün de görmedimGünaydın kızlarım anca uyandım. Test yaptım ama ateşim düştü. @TASUU P Psikolog2426 og2426 A Afratafrac @tweeetyyy @fnd_50 @Papatyamavissmelegim can @imagination forever
Bende 20 sine aldık canim.Canım ben de 27 Mart pazartesi günü için rahim filmi randevusu aldım. Anestezili 2600 anestezi olmadan 2000 dediler. Ben beş altı yıl önce çektirdiğimde de anestezi almadan yapmıştım o zamanki doktorum sağ olsun o anlık acı için anestezi almanı istemem diye güzelce konuşmuştu. Cidden sadece o an bir acı oluyor sonra geçiyor. Yine anestezi almadan çekileceğim ben inşallah.
Evet canim o zaman zamanı gelince senden tavsiye alırım artık.Kız üzülme olmadı elazığda doktor bulursun çok uzak iller değil yani ikisi zaten malatyanın yarısı elazığda
Özel muayenesi vardı hastane caddesine varmadan . Şehiriçi Minibüs duraklarının orda. Devlette de doktorluk yapmış baya yaşlıydı . Tabi deprem sonrası hala orda mı yaşıyor mu bilmiyorum ama bi bakın yine deİlk defa sizden duyuyorum kadın doğumcumu bu adam bide hangi hastanede çalışıyordu önceden hatırlıyormusunuz çok sağolun
Malatya da da Turgut Özal araştırma Hastanesi'nde tüp bebek merkezinde Görkem Tuncay adlı bir doktor var çok iyi bir ara randevu almıştım da gidemedim bir tanıdığımız gitmişti 5 gebelik geçirip hepsi kayıpla sonuçlanmıştı hep normal doktorlar sıkıntı yok deyip göndermişlerdi bu doktor bulmuştu tüplerinde sıvı olduğunu tedavi oldu şimdi 1 yaşında bebeği var rabbim bize de nasip etsin .Artık ciddi tedaviyeye başlayayım Malatya'ya gidince dedim, asilama tüp bebek. Derken deprem oldu doktor kalmadı
Bende yerleşme kanaması reglden bi gün önce geldi kahverengi leke gibi bişeydi. Hatta yerleşme mi değil mi diye fotoğrafını çekip netten karşılaştırdım öyle bireydir belki senindeKızlar bu yerleşme kanaması olabilir mi acaba yaa akıntılı şekilde pembeydi damarlı damarlı anlamadı kesildi şimdi reglme 2 gün var of
Canım tebrik ederim hayırlı olsun koyulaşması güzel geldi bana artık kan testi verebilirsin bence daha net belli olur böyleceBat gününden günaydın kızlar
2 günlük koyulaşma busekılde
Evet Bı koyulaşma var fakat yeterli mi?
@Papatyamaviss cnm sen günlük koyulaşma takip ettiğinden çok azar azar mı koyulaşmıştı?
Bu laboquik i sevemedim, çizgiyi çok gec cıkartıyor ve çizgiler çok silik, ovulasyonda da böyle, elımdedenaska baska test yok, kasık agrım yok fakat göğüslerim çok şiş
Bekliyorum işte öyle,,
Saolasın cnmCanım tebrik ederim hayırlı olsun koyulaşması güzel geldi bana artık kan testi verebilirsin bence daha net belli olur böylecepazartesi kan ver bize de haber ver ben heyecan yaptım yaaa
Bebeğimi kaybettim o yüzdenSüt kesici ilaç vermesinin sebebi neydi
Ay o neymiş. Sistit mastit neler varmış bu kadınların çilesi bitmezSanmıyorum canım etkileneceğini, süt gögüsten boşalmasa mastit olurdun. Her bebe rızkıyla gelir
Pazartesi test yaparsan Çarşamba tekrar test vermen lazım kandaki artış takibi için doktor öyle istiyor .Saolasın cnm
Yarın sabahta test yapım
P. Tesi giderım belkı kana
Benim bugün bat günüm regl bekliyorumKızlarr yazmışmıydınız bebiş var mı sizde durum nedir? 20 - 21 Mart düzelleri ayrıca sizde durumlar nedir?
@cns15 @Gulssen @Chen31 @mevsimofm @Crknkz @edirefedirefediref @marilyn95 @Asi gelincik @melisaa93 @sundy94 @cicekperisi12 @difembahyaa @YagmurKorucuSungur
Yeni gördüm bu mesajı çok geçmiş olsun canım İnşAllah arkasından çabucak gelecek sağlıklı bebişlerimizbebekheyecani beklenen kanama geldi bebeğim bana da kırmızı koyar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?