- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #10.581
Evet kuzum yaptım da gölge bile çıkmadı. Atmaya değer aklımı kurcalayan bir şey olmadı yani. 3 predictor um var. Yarın sabah belki ilkini yapar bir bakarım. Normal kaset testte daha çıkmadı.
Akşam denemeden önce tutabilirsen 3 saat idrarını tut ve bu sürede sıvı almamaya özen göster o halde. Varsa o hormon idrarda yoğunca biriksin.Tamam deneyelim bakalım
Sağlıkla artsın değerin. Ultrason fotosunu da atarsın inşallahkız ben de evde takip ediyorum hergün ikişer test . yani bi kan vermiyorum
Cnm kimyasal geçirenler 2.ciye sabır gösteriyoruz mecburAllah bize, senin sabrından versingittiğinde herşey yolunda olsun inşallah
Hadi bakalım canımYok mesela sadece kaynanam da var gamze ona da annesi yapmış doğar doğmaz sonra oda benim oğluma yaptı onda da gamze var sonra kendi yeğeni doğdu ona da yaptı onda da var şuanmesela öbür çocukların hiç birinde gamze yok
Kuzum aslında olabilir. Yerleşme kanaması regle yakınken oluyor ve bu sebeple çok karıştırılıyormuş.Kızlar bu yerleşme kanaması olabilir mi acaba yaa akıntılı şekilde pembeydi damarlı damarlı anlamadı kesildi şimdi reglme 2 gün var of
Aynen aynen gördüm çoğu kişide o stres yok. Bizde hiç olmayınca küçücük belirti arar oluyoruz. Tecrübe edindiniz ne güzel inşallah bunun sonu güzel olurCnm kimyasal geçirenler 2.ciye sabır gösteriyoruz mecbur
Şuan kimyasalda ki stresin yarısı yok
Saldık gitti Hersey olacagına varıyor nasıl olsa
Aminnn insallah bi göreyim o günü atmazmıyım kuzumSağlıkla artsın değerin. Ultrason fotosunu da atarsın inşallah
Ay bilmiyorum kuzucum manyak gibi test yapmasaydım elimde bi sürrü test vardı şimdi ama gidip alıp gelcem artıkKuzum aslında olabilir. Yerleşme kanaması regle yakınken oluyor ve bu sebeple çok karıştırılıyormuş.
freely bulursan ondan al. Bak alttaki gibi. Kutunun içindeki jelatin kılıfı da aynı böyle pembe - beyaz olunca içinden mavi çıkıyor. Ancak başka bir gösel varsa jelatin üstünde içinden beyaz çıkıyor o pek iyi değil. Kamu spotu gibi olduAy bilmiyorum kuzucum manyak gibi test yapmasaydım elimde bi sürrü test vardı şimdi ama gidip alıp gelcem artık
Tespit güzelfreely bulursan ondan al. Bak alttaki gibi. Kutunun içindeki jelatin kılıfı da aynı böyle pembe - beyaz olunca içinden mavi çıkıyor. Ancak başka bir gösel varsa jelatin üstünde içinden beyaz çıkıyor o pek iyi değil. Kamu spotu gibi oldu
Eki Görüntüle 3219878
Tamam canımcımAkşam denemeden önce tutabilirsen 3 saat idrarını tut ve bu sürede sıvı almamaya özen göster o halde. Varsa o hormon idrarda yoğunca biriksin.
Beyaz çıkan jelatin üstünde hamile bir kadın görseli vardı. Ancak elimde yok ondan şu anda çekemedim.Tespit güzel
Yok ki ya. Eşimle de almak istemiyorum varsa sürpriz olsun diyeBen de görüyorum kuzum erken gebelik varsa yapsan mı
Hiç bilmiyorum ki olabilir miYerleşme düşüşü olabilir mi canım
Beyaz çıkan jelatin üstünde hamile bir kadın görseli vardı. Ancak elimde yok ondan şu anda çekemedim.
Ah olsaydı keske daha iyi cıkarıyo illa o zaman beklicezYok ki ya. Eşimle de almak istemiyorum varsa sürpriz olsun diye
canım baya koyulaşmış hayırlı olsunnnn, deminden senin testini arıyorum)))Bat gününden günaydın kızlar
2 günlük koyulaşma busekılde
Evet Bı koyulaşma var fakat yeterli mi?
@Papatyamaviss cnm sen günlük koyulaşma takip ettiğinden çok azar azar mı koyulaşmıştı?
Bu laboquik i sevemedim, çizgiyi çok gec cıkartıyor ve çizgiler çok silik, ovulasyonda da böyle, elımdedenaska baska test yok, kasık agrım yok fakat göğüslerim çok şiş
Bekliyorum işte öyle,,
Cnm geç döllenme değil
İğne vuruldum çunku
Erkn gebelik alim dıyorum evet daha net çıkabılır
Bu laboquik gercekten sevmedim
Hani dıyorlar ya damlatır damlatmaz 2. Çizgi çıktı
Laboquik te boyle bısey yok
En az 5-10 dk beklenecek
Cnm beniminşallah
Bu sefer hiç stres yok nedense
Normalde bekleyemem ama koyulaşma için bile 2 gün bekledim düşün
Gecen kımyasalımla karşılaştrıyorum
P. Tesi gittiğimde ortalama 100 olarak çıkacak dıye düşünüyorum
Cnm bat bugun, aslında normal..
Ben p. Tesıden beri test yaptım çok erkn yaptım
Normalde iğnenin 14. Gunu yapılır,
Ben iğne dahil 12. Gun yapmaya başladım, oyuzden testlerım aşırı silik tı
Aslında benım gebeliği bugun öğrenmem grekıyordu
Bugun öğrenseydim bu konuşmaların hiçbiri olmayacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?