💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Papatyamaviss kızlar yarın Dr a gitsem mi vajinal görünür mü diye beta verdim 5+0 711 çıktı nasıl 5 haftaya göre
Haftaya çarşamba git canım gözükmez hiç kurcalarma çarşambata 3000 olur o zaman karından bakar benim tavsiyem tabi sen bilirsin canımm

Kaç haftalık olduğunu söylemedi en son değil 3şubattı canım
Son adet tarihin 3 Şubat ise 6+0 günlük hamilesin . Doğru biliyormuşum internette de böyle yazıyor " Gebelik kesesi 4.5-5. haftalarda vajinal ultrason ile görülebilmekte iken 6. haftalarda da kesin olarak karından görülmesi gerekmektedir."

İşte benim nedense görünmedi

Yorumlarınızı bekliyorum

kuzular önemli bişeyler oldumu dun geceden berı :) hastane iş hıc gremedım baya birikmiş konusmalar onemlı hamıs olan bırı fln varsa yazın :) öncelikle kardıyolojıye gıtmıstım bılıyorsunuz ritim bozuklgu cıktı bende ve dr ılac verdi beloc-zoc dıye.kovıdden sonra olmus olabılır dedı.nabzım 115 ın altına dusmuyor hiç.sonra bıldıgınız gıbı yumoşum çatladımı dıye bıde kadın dogum dr uma ugradım hazır gıtmısken :) rüptüre olmuş yumurta 10 gun gun asırı ilşiki dedi,tutma olasılıgı cok yuksek dedı(ben zaten dun yumurtladıgımı bılıyordum artık anlayabılıyorum) yanı bebekler yumurtladım ılsıkıyı bırakayım olayı yok dr ısrarla 10 gun degerlendırın aralıklı olarak dedı.soldaymıs yumurta solda oldugunu bıle bılıyordum cunku arada sancı saplanıyordu sola.ilişkide salı ve persembe aksam oldu umarım yakalamısızdır yumoş hanfendıyı kalp olayına baya üzüldüm ama gecer ınsallah dr gecer bu ılacla dedı bır ay sonra kontrole gıdecegım,belkide stresten olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…