- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #10.241
Malesef yok canımKizlar adetle gebelik belirtileri arasında fark var mi dün asiri derecede bel kasik birde goguslerim patlicak gibi sisti dokunamiyordum bugun sadece goguslerimde agri var yarın bat
Haftaya çarşamba git canım gözükmez hiç kurcalarma çarşambata 3000 olur o zaman karından bakar benim tavsiyem tabi sen bilirsin canımmPapatyamaviss kızlar yarın Dr a gitsem mi vajinal görünür mü diye beta verdim 5+0 711 çıktı nasıl 5 haftaya göre
Haftaya çarşamba git canım gözükmez hiç kurcalarma çarşambata 3000 olur o zaman karından bakar benim tavsiyem tabi sen bilirsin canımm
Önceki kaçtı ve kaç gün arayla bu sonuç çıktıHafta içi zor da canım diğer ctesi giderim az artıyor sanki canım sıkılıyor biraz hayirlisi
Önceki kaçtı ve kaç gün arayla bu sonuç çıktı
Gebelik Hesaplama - Kaç haftalık hamileyim? bu sitede hesaplama yapabilirsin canım son adet tarihine göre yada yumurtlama tarihine göre gebelik ise hesaplayabilirsin üniversite doktorları bunu kullanıyordu onlar söylemişti burdan hesaplayabilirsin diye tahmini doğum tarihi bile çıkıyorKaç haftalık olduğunu söylemedi en son değil 3şubattı canım
Yok canım iyi bence canını sıkma%73 artmış canım pazartesi 237 ydi 13 martta
Onunda bir zamanı var canım. Adet bitiminden sonraydı zaten. Bir bak araştır. Yumurtlama zamanı içilmiyordu galiba…Suan yapsam sorun olur mu ki adeti kesmesin
Son adet tarihin 3 Şubat ise 6+0 günlük hamilesin . Doğru biliyormuşum internette de böyle yazıyor " Gebelik kesesi 4.5-5. haftalarda vajinal ultrason ile görülebilmekte iken 6. haftalarda da kesin olarak karından görülmesi gerekmektedir."Kaç haftalık olduğunu söylemedi en son değil 3şubattı canım
Teşekkür ederimOnunda bir zamanı var canım. Adet bitiminden sonraydı zaten. Bir bak araştır. Yumurtlama zamanı içilmiyordu galiba…
İşte benim nedense görünmediSon adet tarihin 3 Şubat ise 6+0 günlük hamilesin . Doğru biliyormuşum internette de böyle yazıyor " Gebelik kesesi 4.5-5. haftalarda vajinal ultrason ile görülebilmekte iken 6. haftalarda da kesin olarak karından görülmesi gerekmektedir."
Yorumlarınızı bekliyorumMerhabalar arkadaşlar.
Sürekli buraları okuyordum en sonunda yazmak istedim. Beklenen adet tarifim 10 Mart'tı. 1 gün gecikti ve kaset test yaptım negatif gördüm. Erken gebelik testi yaptım negatif gördüm. 20 Mart'ta doktoruma gidicem. Direkt kan testi yapsın diye. Normalde zamanlarda göğüs sancısı çekerdim o yok. Ara ara kasıklarım ağrıyor. Şu ana kadar hiç gecikme yaşamadık. En fazla birkaç gün. Plentyfert ve folidays kullanıyorum. Sizce bir umut var mı? Böyle olan var mı?
En son kı degerın hangı gun kactı , kendıme gore kıyas yapsam olmaz cunku benım 4 haftalık 700 küsürdü kuzum , erken dollenme . Ama bu değerle gozukmez dıye dusunuyorumPapatyamaviss kızlar yarın Dr a gitsem mi vajinal görünür mü diye beta verdim 5+0 711 çıktı nasıl 5 haftaya göre
Gozukmeyesebılır endıselenmeyın her makıne cıhaz bır degıl benım oglum da 6+2 de kese ve yolk gorduk sadece kalp atısını 8 haftalık dınlemıstıkİşte benim nedense görünmedi
Yaaaİşte benim nedense görünmedi
Yuzde 73 artması gayet guzel yeterlı deger buyudukce artma hızı azalıyor ve bır sure sonra hatta sabıt kalıyo dongunun kacıncı gununde yumurtan catladıPapatyamaviss kızlar yarın Dr a gitsem mi vajinal görünür mü diye beta verdim 5+0 711 çıktı nasıl 5 haftaya göre
Vardım canım bat 19 Mart adet oldumCanım listede yokmuydun sen
Kuzum sen yine mi kan verdin kacıncı oldu mahvoldu kolların biraz rahatla artık%73 artmış canım pazartesi 237 ydi 13 martta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?