- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #10.201
Ben gecen ay adetim bittigide sogan kürü yaptim 5 6 gun yapabildim, sonra tarlusal kullandim suan adet oluyorum basit onemsiz kist var dedi doktor nasil eritebilriim acabaSoğan kürü yapan var ama bir araştır yorumlara bak. Bazılarına yan etki yapıyor hemen bırakıyorlar.
Basit kistler adetle atılır diye biliyorum. Gebeliğe engel değilse problem olmayabilir, doktorun bişey demedi mi ?Ben gecen ay adetim bittigide sogan kürü yaptim 5 6 gun yapabildim, sonra tarlusal kullandim suan adet oluyorum basit onemsiz kist var dedi doktor nasil eritebilriim acaba
Evet kuzum ediyorum okuldan çıkınca yapıyorumİşte bende de var şu bir kaç gündür ancak yumurtlama akıntım 10 Mart tarihinde geldi benim. Şimdiye çoktan yumurtlamışımdır. Geçen ay da böyle oldu. Reglimin 16-17. gününde pik gördüm ovulasyon testlerinde ve tam da pik günü yoğun akıntım olup kesilmişti ve testler ertesi günü negatife dönmüştü. Sen test yapmaya devam ediyor musun?
Canım seninle bat tarihlerimiz aynı ben 2 gün önce yani adetin 13. günü çatlama gördüm. Sen görebildin mi yumurtlamayıEvet kuzum ediyorum okuldan çıkınca yapıyorum
Gecen ay duphastonla adet oldum 4.gunu gittim asilama icin. Basit kist gördü tedaviye başlayamayiz dedi. Bu ayda tarlusalla adet oldum. Yine 4. Gune randevu alabildim yine ayni seyleri yasamak istemiyorum ne yapabilirimBasit kistler adetle atılır diye biliyorum. Gebeliğe engel değilse problem olmayabilir, doktorun bişey demedi mi ?
İnan kist durumunu hiç yaşamadım buradan okuduklarımi söylemek istedim. Kullandığın ilaclar eritmediyse doktorun daha farklı bı ilaç yazabilir bu sefer gittiğinde.Gecen ay duphastonla adet oldum 4.gunu gittim asilama icin. Basit kist gördü tedaviye başlayamayiz dedi. Bu ayda tarlusalla adet oldum. Yine 4. Gune randevu alabildim yine ayni seyleri yasamak istemiyorum ne yapabilirim
3 gün beklediğine değdiArkadaşlar sonucum çıkmış
Zaman kaybetmek istemiyordumİnan kist durumunu hiç yaşamadım buradan okuduklarımi söylemek istedim. Kullandığın ilaclar eritmediyse doktorun daha farklı bı ilaç yazabilir bu sefer gittiğinde.
Haklısın canımZaman kaybetmek istemiyordum
Aynen adet bitimine istiyor çekiyorlar filmi zaten ben de aldım 27 marta hayırlaıı olsun inşallahHadı bakalım rahım fılmı tam ıyı zamana denk gelmıs o zamn kankam
Kuzum tahminen 11i bak şöyle testlerimCanım seninle bat tarihlerimiz aynı ben 2 gün önce yani adetin 13. günü çatlama gördüm. Sen görebildin mi yumurtlamayı
Saglıkşa gelsin bitanem. Bizde aynı duymdaydık canım eve geçeli 15 gün oldu kalamıyorduk evde ee malum bebek çalışmalarıda ertelendi bu ay bakalım inşallah bizde hamil haberi veririz. İsmi çok güzel düşünmüşsünüz bayıldım kuzumKuzum aslında buralardayım ama son bir aydır evde değildim sağda solda kalmaktan helak olmuştuk. Evime geçeli 10 gün fln oldu. Benim kendi evim orta hasarlı giremiyorum o yüzden kiraya çıktık... Zor geçen bır ay oldu... Bebiş gayet sağlıklı teyzeleri Kızımız olacakmış. Adına da karar verdik inşallah Güneş olacakSiz neler yapıyorsunuz yok mu yeni gebişlerimiz
İşşallah canım test bozuk değildir işallah bugün idrar yolları için kontrolum var bakalım gidince sorcammmNe siligi kuzum gayet belli maşallah saglıkla ilerlesin pazartesi kan ver canımm
Bozuk durmuyor canım pespembe maşallah bizede dua et canımİşşallah canım test bozuk değildir işallah bugün idrar yolları için kontrolum var bakalım gidince sorcammmallahım işşah
Takvime göre 8 veya 6 kuzum ben hiç yumurta takibi yapmadımCanım yumurtlaman kaçında oldu biliyor musun?
Yaaa allahım işallah nasip etsinnnn isteyen herkese hepimizeMasallah görünüyor canım var
Hergün hergece hem kendim hem isteyen herkes için dua ediyorum kuzucum bakalım heveslenmek hiç istemiyorumBozuk durmuyor canım pespembe maşallah bizede dua et canım
Güzel haberler alırız inşallah benim de 15 Mart'ta silikleşti sen test yaparsın ardından ben, tabi senden önce davranmazsamKuzum tahminen 11i bak şöyle testlerimEki Görüntüle 3219385
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?