- Konu Sahibi bebekheyecani
- #9.721
Tamam canımhangısı kolayına gelıyorsa kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canımhangısı kolayına gelıyorsa kuzum
teşekkür ederim canımhormonlar hakkında bılgım yok prolaktın yuksek bıraz sadece oda ılacla bır ayda aynı sevıyesıne ıner canım
rabbim hayırlısını versin inşallah canım benim bence de üstüne git muhakkak rahim filmi falan çekiyorlar sanırım sonrasında öyle miydi yanlış bilgi de vermeyeyim deMaalesef. Ama araştırıcam bakalım sebebi nedir Öğrenicem
işe yaradı mı pekiBen bunu adetimin ilk günü geldi geldiği gibide kullandım. Hiç aksatmadım hergün aç karına bir tatlı kaşığı 15 dakika su dahi içmedim. Bana öyle kullan dediler. Bir iki gün atladığım oldu o kadar. Denemekten ne çıkar dedim hiç olmadı zinde olurum diye kullandım.
hadi bakalm bana da haber ver mutlakaPazartesi günü sabah kan verilecek öğleden sonra rahim filmi çekilecek ilaç falan yazdı yanında getir dedı
Veririm canımhadi bakalm bana da haber ver mutlaka
selam :) yok benim üstüne görme olmuştu aslında.Aye10 arkadasımızın basına gelmıstı kuzum yanlıs hatırlamıyorsam.elifcm bebişinde sende iyisinizdir inşallah canım
Teşekkür ederim canım içimi rahatlattınort genel olarak 0.6 derece yukselmıs gayet normal dusuk atesten sayınca
Tamam canım teşekkür ederim çok sağolama doktoruna göster hapla hemen düşen bişey hiç merak etme benimde 47 falandı bir ay ilaç kullandım en son 3.54 gibi bişey olmuştu
Ben de bu ay ilk kez femara kullanıyorum, 4. Günümdeyim şuan için hiç bir belirti vs yok. Sizin ne kadar oldu?femara kullanan arkadaşlar ne tür belirtiler yaşadınız ? normalde olan yumurtlama tarihinizde femara bağlı değişiklik oldumu
ne demek bıtanem takılma cok sen grafıgın ısleyısıne bak :)Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın
Umarım en kısa zamanda sizi bulur meleginizCanım bende yok gebelik daha
bugün 11. günüm 9. gün kontrol vardı yarın bir daha çağırdı bakalm ne kadar olmuşlar 1 2 gündür kasık karın ağrım vardı şuan birşey yok bakalım hayırlısıBen de bu ay ilk kez femara kullanıyorum, 4. Günümdeyim şuan için hiç bir belirti vs yok. Sizin ne kadar oldu?
önemlı bısey yok gıbı raporda yazılanlara gore ama fakat doğum tarıhın essah mııı cok olgun guzel fıkırler veren bı arkıdısımızsın cunkumm yasın kucukmus bebısım :)Eki Görüntüle 3218871 kizlar benim pıhtılaşma sonuçları böyle çıktı önceden pıhtılaşma testi verenler bakabilir mi yarın sabah hastaneye gidicem zaten de bana pek mühim bir şey yok gibi geldi iki tanesinde tek var homozigot
Evet aşkım doğum tarihim essahh herkes öyle der yaşıma göre olgunmusum kız sen bilmiyom mu önceki forumlarda söylemiştim inşallah yarın hastaneye gidicem bakalımönemlı bısey yok gıbı raporda yazılanlara gore ama fakat doğum tarıhın essah mııı cok olgun guzel fıkırler veren bı arkıdısımızsın cunkumm yasın kucukmus bebısım :)
yok vallahı denk gelmedım hıc sıfır tuh banaEvet aşkım doğum tarihim essahh herkes öyle der yaşıma göre olgunmusum kız sen bilmiyom mu önceki forumlarda söylemiştim inşallah yarın hastaneye gidicem bakalım