- 18 Haziran 2022
- 4.262
- 5.986
- 88
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #9.741
Sağlıkla gelsin kuzum
Degerlendirde sıkımtı oldu biraz canım önce 8inde çizgi çekti ona göre ilişki uyguladıydım sonradan 12 şubata çektine demek bıtanem takılma cok sen grafıgın ısleyısıne bak :)
Kuzum testi bilmiyorum ben çok anlamıyorum hangisi iyi kötü ama bu pozitifKızlar acil bakar mısınız test markası miratech 2 dk içinee böyle oldu 6 gün var adetimeEki Görüntüle 3218911
o yuzden nolur nolmaz hemen bırakmamak lazım aslında ilişkiyiDegerlendirde sıkımtı oldu biraz canım önce 8inde çizgi çekti ona göre ilişki uyguladıydım sonradan 12 şubata çekti
Ayy inşallah vardır, bariz var gibi kuzum.Kızlar acil bakar mısınız test markası miratech 2 dk içinee böyle oldu 6 gün var adetimeEki Görüntüle 3218911
yumurta takibi vajinadan yapılır kuzum benim güzel haberlerle gelirsin inşallahkızlar bugun akıntım baya çok yumurtladıgımı dusunuyorum bugun.yarın sabah kadın doguma gıtcem yumurtlamısmıyım yoksa yumurta varsa suanda kac cm vs ona baktırcam ama sıze bı sorum var malum tam bebek calısmalarının oldugu zaman.karından muane ıle bakılıyor mu?yumurta takıbı yaptıran bebekler bı cevap verebılırmısınız?yoksa hep alttan mı baktılar.(benım dr cok sevıyo alttan muane ama ben hıc sevmıyorum sızınkıler yumurta takıbını karından yaptıysa bende karından bakın dıcem)
Yaaaa hamile misin kaçıncı gün testi bu@fnd_50 @Mehrii34 @sevaydtweeetyyy @simurgggg onbirmayis @trueliving_ Papatyamaviss bebekheyecani @aynurland @Perlitik @Fitanneaday @mihribanvb @Nissalovely imagination forever @Sirius2023 @a2020 Tuttyy A Afratafrac ve etiketleyemediğim diğer kızlar..
İnşallah kuzum evet dikkat ediyoruz hayırlısı olsun inşallah kuzum benimMervenur277 kuzum gozun aydın bende anladıgım kadarıyla onemlı bırsey yok.galıba esının spermlerınde sorun vardı amelıyat olduya ınsallah oda dıyetıne dıkkat etsın vıtamınlerıne fln hersey cok guzel olacak ❤
Benim amh 7.36 iyi sence ben pek anlamıyorum da arkadaşa cevap vermişsiniz ondan size sordumGüzel canım
Seninki baya iyi gübi canım hatta biraz yüksek oldumu pco olma ihtimali de yükseliyorBenim amh 7.36 iyi sence ben pek anlamıyorum da arkadaşa cevap vermişsiniz ondan size sordum
Masallah cok net varKızlar acil bakar mısınız test markası miratech 2 dk içinee böyle oldu 6 gün var adetimeEki Görüntüle 3218911
iki defa gittim takibe hep alttan baktılar :) sanırm en garintisi diye öyle muayene ediyorlar mesala yarın gene kontorlüm var :))kızlar bugun akıntım baya çok yumurtladıgımı dusunuyorum bugun.yarın sabah kadın doguma gıtcem yumurtlamısmıyım yoksa yumurta varsa suanda kac cm vs ona baktırcam ama sıze bı sorum var malum tam bebek calısmalarının oldugu zaman.karından muane ıle bakılıyor mu?yumurta takıbı yaptıran bebekler bı cevap verebılırmısınız?yoksa hep alttan mı baktılar.(benım dr cok sevıyo alttan muane ama ben hıc sevmıyorum sızınkıler yumurta takıbını karından yaptıysa bende karından bakın dıcem)
Tüm herşeyim bakıldı sadece amh sonucum kalmıştı o da bugün çıktı daha doktora göstermedim e nabızdan baktım kendim dün gittim kan sonuçları için doktor en önemli değerin daha çıkmamış dedi amh değerin dedi oda bugün çıktı diğer değerlerin çok iyi demişti sadece çok küçük bi miyom var dedi o da sıkıntı edilecek bi konumda ve büyüklükte değil demişti bakalım amh değerime ne diyecekSeninki baya iyi gübi canım hatta biraz yüksek oldumu pco olma ihtimali de yükseliyor
Bariz net çizgi var hamilesinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?