💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Mervenur277 kuzum gozun aydın bende anladıgım kadarıyla onemlı bırsey yok.galıba esının spermlerınde sorun vardı amelıyat olduya ınsallah oda dıyetıne dıkkat etsın vıtamınlerıne fln hersey cok guzel olacak ❤

kızlar bugun akıntım baya çok yumurtladıgımı dusunuyorum bugun.yarın sabah kadın doguma gıtcem yumurtlamısmıyım yoksa yumurta varsa suanda kac cm vs ona baktırcam ama sıze bı sorum var malum tam bebek calısmalarının oldugu zaman.karından muane ıle bakılıyor mu?yumurta takıbı yaptıran bebekler bı cevap verebılırmısınız?yoksa hep alttan mı baktılar.(benım dr cok sevıyo alttan muane ama ben hıc sevmıyorum sızınkıler yumurta takıbını karından yaptıysa bende karından bakın dıcem)

bide kardıyolojıye goruncem yarın hayatımda ılk kez.bu aralar tansıyonum cok oynak bı 12-8 bi 9-6 ve nabzım hep 100 ve üzerı.nıye boyle oldu anlamadım gıdeyım bı goruneyım kokrtum bıraz.dua edın bısey cıkmasın kuzular

P
yumurta takibi vajinadan yapılır kuzum benim güzel haberlerle gelirsin inşallah

İnşallah kuzum evet dikkat ediyoruz hayırlısı olsun inşallah kuzum benim

iki defa gittim takibe hep alttan baktılar :) sanırm en garintisi diye öyle muayene ediyorlar mesala yarın gene kontorlüm var :))

Seninki baya iyi gübi canım hatta biraz yüksek oldumu pco olma ihtimali de yükseliyor
Tüm herşeyim bakıldı sadece amh sonucum kalmıştı o da bugün çıktı daha doktora göstermedim e nabızdan baktım kendim dün gittim kan sonuçları için doktor en önemli değerin daha çıkmamış dedi amh değerin dedi oda bugün çıktı diğer değerlerin çok iyi demişti sadece çok küçük bi miyom var dedi o da sıkıntı edilecek bi konumda ve büyüklükte değil demişti bakalım amh değerime ne diyecek

Kızlar gittim test aldım tekrar yaptım yine aynı şekilde çıktı ayy hamile miym yanlışlık olanilir mi korkuyorum daha 6 gün var böyle çıkması normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…