- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #9.701
olur tabıkı olur kuzum
grafıksel olarak degısen bırsey yok kuzum aslında bakıldıgında , belkı kıs ayları etkılıyordu vucudunu. Oncekı tablolarında 35,9 ıken adet atesın bu tablonda 36,3 ıster ıstemez 0,5-0,7 arası yukselmede artıyor o yuzden.Bazal artıs olarak degerler degısmıs, ama tablon cızgılerın aynı :) çok guzel degerlendırmıssınız ama umarım guzel haberlerın gelır bu ay kuzumKızlar ben normalde düşük ateşliyimdir biliyorsunuz hatta bi kaç kere meleğin ve sizin başınızı yemiştim niye böyleyim diye bu ay ilk defa ateşim yüksek ilerliyor ister istemez çok umutlandım ya ateş tabloma bi baksanıza önceki aylarıda eklicem karşılaştırabilin diye
Papatyamaviss @fnd_50 @sevayd @melegim can ve aklıma gelmeyen diğer kızçeler
Hıı anladım bakalım doktor ne dicekBende öyle düşündüm onu demek istedim
tablonu atarsın yorumlarız kuzum soyle soyleleyım uygulamada takıp cok zor gelıyorsa herhangı bır defterde bıle tutabılırsın bu tabloyuBana yardımcı olursun değil mi cnm
İnşallah en kısa zamanda bekliyoruzKızlar karar aldım burdan azcık uzaklaşmaya..İn şa Allah bura gelince gebe olduğumu söylerim sizlere
regl ile alakası yoktur bebişKızlar merhabaa.
Regl 2. Günü ama hala tam anlamıyla sökülmedi
Hormon testi verdim bugün de anlayan var mı acaba?
Prolaktin seviyesi yüksek çıkmış acaba regl tam sökülmediği için olabilr mi?
Hadi hayırlısı haber ver canımHıı anladım bakalım doktor ne dicek
Tamam canın teşekkür ederimregl ile alakası yoktur bebiş
hayırlısı olsunn rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba bayanlar, hergün bir umut, bir heyecan hiç bitmeyen stres.
Ben 44 yaşımdayım. Birkaç tüp bebekle kimyasallar, kalp durması ile düşük yaşayan ve tüp bebeğe küsen biriyim.
Şubatta yeni denediğim takviye ile bu ay hamile kalmışım sanırım
Bugün 3 gün gecikme erken gebelik testi yaptım silik çıktı. Reglden 3 gün önce erken gebelik testi negatifti. Şimdi takip etme zamanı. Belki ilerlemez ama bunu ilaçsız pozitif görmek bile benim için bir mucize.
Tamam canım sen naptın? Ne durumdasın?Hadi hayırlısı haber ver canım
Hayırlı haber alırsın inşallah canımMerhabalar son tüp bebek tedavisinde zoladex kullanıldı. Yani menopoz iğnesi. Tedavim negatif oldu ve 2 gün sonra adet oldum. Ondan sonra adetim 10 gün geçti. Ama o kadar korkuyorum ki test yapamıyorum. Acaba iğnenin etkisi mi. Aşırı ateş basması ve her sabah karın ağrısı oluyor. Test yapın diyeceksiniz şuan yapmayı düşünmüyorum. Çünkü hamileysem herhangi bi terslik yok. Zaten kese ve kalp atışı için bekleyecektim. Güzel ve hassas yorumlarınızı bekliyorum
perga aşırı sağlıklı bir şey arı sütü hücre artışı sağlıyor zaten şifa olsunBenimde eşiminde bir sorunu yoktu. Sadece yaşımdan dolayı yumurtam azdı.
Kızlar baltonik kullandım. İçinde propolis arısütü birde perga diye birşey var. Bunu trendyoldan aldım. Orada daha ucuzinstagramdan takip ediyordum onlar daha pahalı.
Duyanınız bileniniz vardır mutlaka. Ben 2 senedir takip ediyordum niye denemedim bilmiyorum, kısmet bu zamanmış demek ki.
İyi kuzum takipteyim artık normal kaset testlere gectim takip içinTamam canım sen naptın? Ne durumdasın?
Tamam canım bi başlayayım da iki uygulama var zaten ateş ölçentablonu atarsın yorumlarız kuzum soyle soyleleyım uygulamada takıp cok zor gelıyorsa herhangı bır defterde bıle tutabılırsın bu tabloyu
ama doktoruna göster hapla hemen düşen bişey hiç merak etme benimde 47 falandı bir ay ilaç kullandım en son 3.54 gibi bişey olmuştuTamam canın teşekkür ederim
Valla kıpkırmızı çizgi görünüyor
hangısı kolayına gelıyorsa kuzumTamam canım bi başlayayım da iki uygulama var zaten ateş ölçen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?