- Konu Sahibi bebekheyecani
- #9.661
Evet canım baktırdım şimdi sonuçlara bakılacak Bi de hsg için gün verileceksen hormon baktırmış mıydın adet oldun diye hatırlıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım baktırdım şimdi sonuçlara bakılacak Bi de hsg için gün verileceksen hormon baktırmış mıydın adet oldun diye hatırlıyorum
Regl gecikir, yumurtlama gecikir, göğüslerin acır daha ilerisi ise süt bile gelir. Benim yumurtlama hep 20. 22. Gün olurdu prolaktin yüksekken. Düştü 14. Gün yumurtlama yaşamaya başladım. Geç yumurtlama gördüğün için doğal olarak regl de ileri atıyorRegl gecikmesi yapıyor mu sende?
Bence adet gelmediği için doktorla görüsmedin miBakıldı canım <2.30 çıkmışta prolaktin yüksek çıkmış ya
Bunda hamile kalmak isteyenler için karışım yazıyordu. Zaten arı sütü bu konuda meşhur. Yumurtaları güçlendiriyor. Ben kullanmaya başlayınca akıntım olmaya başladı şeffaf olan. Öncesinde kuruydum.ne işe yarıyor canım
Git bebeğim ihmal etme ben ihmal ettim 3 ay uğraştım gebelij olmadı sonra ilaç kullandım düştü hamile kaldım. Ama tabi kimyasala döndü onun sebebi farklı tabi araştırıcamya benim de bu ay hem prolaktin hemde lh yüksek çıktı pco dediler zaten ama ilç vs vermedi prolaktin 28.4 lh 13.8 acaba başka bir doktora mı gitsem
Tabiki enerjisini en sevdiğine git kuzum en önemlisi buEvet kuzum naziye hoca da çok iyi ama hiç aklıma gelmedi o önder hoca enerjim tuttu![]()
devlete mi gittin hsg için bana da önce adet bitimi gel smear sonra eşin gelecek sonra hsg dedi adet anca bittiEvet canım baktırdım şimdi sonuçlara bakılacak Bi de hsg için gün verilecek
Aşılama olduğun için geç döllenme olacağını sanmıyorumAdet olupda geç döllenme yaşayan var mı kızlar . Evet adet oldum ama çok az normal adet döneminde olduğum gibi değil. Beta HCG negatif çıkınca doktor normal adet olmam için adet söktürücü vericek dedi kullanmalımıym sizceee
aa süper bizde buna benzer birşey aldık ama düzenli kullanmadık kiBunda hamile kalmak isteyenler için karışım yazıyordu. Zaten arı sütü bu konuda meşhur. Yumurtaları güçlendiriyor. Ben kullanmaya başlayınca akıntım olmaya başladı şeffaf olan. Öncesinde kuruydum.
Kuzum ben şuan regl 2. Günü ama tam anlamıyla sökülmedi dahaBence adet gelmediği için doktorla görüsmedin mi
hayatım herkesın atesı kendıne ozeldır ona bakma sen onemlı olan , yumurtlamadan sonra 0,5-0,7 arası yuselmeyı gormektır.Genel olarak düşük ateşlisin demekkiKızlar @fnd_50Papatyamaviss sizce ateş tablom tuhaf degil mi çok düşük seyrediyor hamile kalanların genelde tabloları yüksek
yaa senin bu ay gördüm pozitifi sanki o mu kimyasal olduGit bebeğim ihmal etme ben ihmal ettim 3 ay uğraştım gebelij olmadı sonra ilaç kullandım düştü hamile kaldım. Ama tabi kimyasala döndü onun sebebi farklı tabi araştırıcam
hormonlar hakkında bılgım yok prolaktın yuksek bıraz sadece oda ılacla bır ayda aynı sevıyesıne ıner canımkızlar şimdi kafama takıldı ya hormonlarımdan 2 değer 2 ay öncesine göre değişti prolaktin 28.4 lh da 13.8 çıktı diğer testte normaldi adet söktürücü ve stres faktörü de ektilemiş olbilir mi zaten son gittiğim doktor muayene de de pcos dedi değerler çok mu yüksek napiyim sizcedestinesiaa
Papatyamaviss ve diğer bigisi olan arkadaşlarım
Maalesef. Ama araştırıcam bakalım sebebi nedir Öğrenicemyaa senin bu ay gördüm pozitifi sanki o mu kimyasal oldu(((((((
Normal. Benim de aşılamadan sonra adet olunca ilk gün hiç gelmedi normalde lekeden 3-4 saat sonra başlardı ben o günü adet diye saymadım. Sen de sayma dünü. İlaç kullanmana gerek yok bence.Dün akşama doğru başladı
Canim mesajin altındaki 'yorumla' kısmına tıklarsan kime cevap yazdığın anlaşılırBenimde öyle çok fena bı umut belki vardır diye düşünüyorum
Bende regl en fazla 2gün atıyor hatta 1 gün erken bile geliyor bazen oda son aylarda böyle.Regl gecikir, yumurtlama gecikir, göğüslerin acır daha ilerisi ise süt bile gelir. Benim yumurtlama hep 20. 22. Gün olurdu prolaktin yüksekken. Düştü 14. Gün yumurtlama yaşamaya başladım. Geç yumurtlama gördüğün için doğal olarak regl de ileri atıyor