• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Regl gecikmesi yapıyor mu sende?
Regl gecikir, yumurtlama gecikir, göğüslerin acır daha ilerisi ise süt bile gelir. Benim yumurtlama hep 20. 22. Gün olurdu prolaktin yüksekken. Düştü 14. Gün yumurtlama yaşamaya başladım. Geç yumurtlama gördüğün için doğal olarak regl de ileri atıyor

kızlar şimdi kafama takıldı ya hormonlarımdan 2 değer 2 ay öncesine göre değişti prolaktin 28.4 lh da 13.8 çıktı diğer testte normaldi adet söktürücü ve stres faktörü de ektilemiş olbilir mi zaten son gittiğim doktor muayene de de pcos dedi değerler çok mu yüksek napiyim sizce destinesiaa destinesiaa Papatyamaviss Papatyamaviss ve diğer bigisi olan arkadaşlarım

ya benim de bu ay hem prolaktin hemde lh yüksek çıktı pco dediler zaten ama ilç vs vermedi prolaktin 28.4 lh 13.8 acaba başka bir doktora mı gitsem
Git bebeğim ihmal etme ben ihmal ettim 3 ay uğraştım gebelij olmadı sonra ilaç kullandım düştü hamile kaldım. Ama tabi kimyasala döndü onun sebebi farklı tabi araştırıcam

Adet olupda geç döllenme yaşayan var mı kızlar . Evet adet oldum ama çok az normal adet döneminde olduğum gibi değil. Beta HCG negatif çıkınca doktor normal adet olmam için adet söktürücü vericek dedi kullanmalımıym sizceee
Aşılama olduğun için geç döllenme olacağını sanmıyorum🙁 insan bir umut arıyor ama.. beta da bakılmış soru işareti kalmıyor pek. Adetin kaçıncı gunundesin

kızlar şimdi kafama takıldı ya hormonlarımdan 2 değer 2 ay öncesine göre değişti prolaktin 28.4 lh da 13.8 çıktı diğer testte normaldi adet söktürücü ve stres faktörü de ektilemiş olbilir mi zaten son gittiğim doktor muayene de de pcos dedi değerler çok mu yüksek napiyim sizce destinesiaa destinesiaa Papatyamaviss Papatyamaviss ve diğer bigisi olan arkadaşlarım
hormonlar hakkında bılgım yok prolaktın yuksek bıraz sadece oda ılacla bır ayda aynı sevıyesıne ıner canım

Regl gecikir, yumurtlama gecikir, göğüslerin acır daha ilerisi ise süt bile gelir. Benim yumurtlama hep 20. 22. Gün olurdu prolaktin yüksekken. Düştü 14. Gün yumurtlama yaşamaya başladım. Geç yumurtlama gördüğün için doğal olarak regl de ileri atıyor
Bende regl en fazla 2gün atıyor hatta 1 gün erken bile geliyor bazen oda son aylarda böyle.
Acaba dedim regl 2 günüm hala sökülmedi ondan dolayı da böyle çıkmış olabilr mi prolaktin diye düşündüm

Back